- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
canım bende aynı şeyi senden cesaret alarak eşime dedim ve bende 1 kasımı seninle beraber dönüm noktası ilan ediyorum:)) hadi beraber aynı kürler beraber tedavi beraber sigaraya son:)) veeeee beraber gebelik mutlu son inşallah allahın izni ile... eşim dediki yıllardır sigarayı bıraktıramadım sana ayşen den allah razı olsun:)))
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum
kızlar kan verdim geldim az önce çok merak ediyorum inş hayırlısı olur dua edin bana inş iyi haber alırım bugun 16.günüm bayram girdiği için baktıramadım saat 2 de çıkacak
arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum topige neler oldu ben yokken insallah guzel haberler aliyorsunuzdur rabbim yardimciniz olsun
miragecim yakinda basliyormussun tedaviye insallah bu kez sende hamile kalacaksin allah gonlune gore versin
negatif sonuc alanlara rabbimden sabir diliyorum bu gunler gececek insallah....pozitif sonuc alan arkadaslarida tebrik ederim allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin
arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi
Canım benim bir durgunluk geldi zaten sorma. Başa ne gelirse alışıyor insan gerçekten napalım elden gelen bişey yok. Kendi kendime hamile olmak bile bu kadar güzelken o bebeği kucağa almak nasıl güzeldi kimbilir diye düşünüyorum.Rabbim hepimize verir inşallah. Daha fazla aratmadan bekletmeden.
canım hayırlı olsun şimdiden tedavin inş. bu sefer sorunsuz geçecek ve burda hamileyimmm diye yazacaksın inş.
ben napim kızlar herşeyden tiksindim güzelim yemekler kokuyo bana ama sigara hala aynı içmemeye gayret ediyom ama olmiy inanın bana olmiy off ne çekti canım yaaaaadoğumdan sonra puro yakıp içmezsem varya .......
hepimize en güzel akşamlar cnm...
kızlar bana yarın çok dua edin saat 10:00 da doktor rahime bakmak için beni uyutacak inş herşey yolunda gider ekstra bi sıkıntı çıkmaz duanıza çok ihtiyacım var rabbim bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inş
kızlar bana yarın çok dua edin saat 10:00 da doktor rahime bakmak için beni uyutacak inş herşey yolunda gider ekstra bi sıkıntı çıkmaz duanıza çok ihtiyacım var rabbim bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inş
arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum topige neler oldu ben yokken insallah guzel haberler aliyorsunuzdur rabbim yardimciniz olsun
miragecim yakinda basliyormussun tedaviye insallah bu kez sende hamile kalacaksin allah gonlune gore versin
arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi
mırage nerelerdesin ya
hıç senle karsılaşamıyorum
nasılsııın
ben napim kızlar herşeyden tiksindim güzelim yemekler kokuyo bana ama sigara hala aynı içmemeye gayret ediyom ama olmiy inanın bana olmiy off ne çekti canım yaaaaadoğumdan sonra puro yakıp içmezsem varya .......
cnm çok saol güzel dileklerin için dualarım seninle allah yardımcın olsun cnm iyi düşün inş sorunsuz geçer
havinim, zaten anesteziyle yapacakmış. hiiiiç korkma. tertemiz çıkacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle...
hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmaz inş. canım dualarımız seninle inş.
canlar bana müsade eşim geldi şimdi sofrayı kurayım yemekten sonra görüşürüz hepinizi öpüyom
bende son yemeğimi yiyim yarın operasyon olup bitene kadar ağzıma bişey sürmeyeceğim
havincim hiç endişe etme Allahın izniyle olumsuz bişey olmayacak....bu topikte ikinci denemesini yapan ve hamiş olan ilk kişi olacaksın inşallah...:))))
ne güzel söyledin valla ayşencim açılışı havin yapsın bizden ardından teker teker hamile haberlerimizi duyuralım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?