eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben napim kızlar herşeyden tiksindim güzelim yemekler kokuyo bana ama sigara hala aynı içmemeye gayret ediyom ama olmiy inanın bana olmiy off ne çekti canım yaaaaa doğumdan sonra puro yakıp içmezsem varya .......

asilcim çok üzüldüm gerçekten allah yardımcın olsun inş... bidaha denemene gerek kalmadan kendiliğinden verir bende yarın gtcem trbzona ilk kontrolüm olcak benimde korkmuyo değilim allah çok büyük inanıyorum ben ona yardım edecek hepimize

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

kızlar kan verdim geldim az önce çok merak ediyorum inş hayırlısı olur dua edin bana inş iyi haber alırım bugun 16.günüm bayram girdiği için baktıramadım saat 2 de çıkacak

kardelen canım saat 2 geçeli çok oldu inş güzel heberler almışsındır merak ettik seni

ebrili canım arada da olsa seni görmek mutlu ediyo beni nasılsın nasıl gidiyo hamilelik canım

arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi

niis canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı sıhatli evladini kucağına almanı nasip etsin

canım benim bu bizim imtihanımız rabbim sabrını versin dünden beri okadar kötü oldumki rabbim birdaha yaşatmasın rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

canım hayırlı olsun şimdiden tedavin inş. bu sefer sorunsuz geçecek ve burda hamileyimmm diye yazacaksın inş.

canım benim çok sağol 2. maraton için startı verdik rabbim bu sefer güldürür inş yüzümü daha fazla aratmaz

ben napim kızlar herşeyden tiksindim güzelim yemekler kokuyo bana ama sigara hala aynı içmemeye gayret ediyom ama olmiy inanın bana olmiy off ne çekti canım yaaaaa doğumdan sonra puro yakıp içmezsem varya .......

miss_angel canım benim sigarayı aklına getirme onu çıkart 9 ay aklından canım benim bir arkadaşım sigarayı bırakamadı oğlu sigara yüzünden kilo alamadığı için çok zayıf doğdu doğuma kadar sabret canım bebeğin için onun sağlıklı gelişmesi için

kızlar bana yarın çok dua edin saat 10:00 da doktor rahime bakmak için beni uyutacak inş herşey yolunda gider ekstra bi sıkıntı çıkmaz duanıza çok ihtiyacım var rabbim bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inş

cnm çok saol güzel dileklerin için dualarım seninle allah yardımcın olsun cnm iyi düşün inş sorunsuz geçer

hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmaz inş. canım dualarımız seninle inş.

ebruliiim inşallah başlayacağım. bir türlü başlayamadım.:) inşallah müjdemi vermek nasip olur sizlere canım yaa. sen napıyosun? özlettin kendini

arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi

ben sana dedim mi demedim mi sen bana onu söyle :))))))) çok sevindim, tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına aldığın günü de müjdelemeyi nasip etsin inşallah.

mırage nerelerdesin ya
hıç senle karsılaşamıyorum
nasılsııın

aha burdayım seminaycım :)) bayram bitti, şimdi gelirim artık yine. iyiyim tatlım, tedavi günümü bekliyorum heyecanla. haberler sende. sen napıyosun?

miss angelllll beni hiç özlemedin miiii? neden gelmiosuuuuun?

havinim, zaten anesteziyle yapacakmış. hiiiiç korkma. tertemiz çıkacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle...

cnm çok saol güzel dileklerin için dualarım seninle allah yardımcın olsun cnm iyi düşün inş sorunsuz geçer

inş canım inş ben hep iyi düşünüyom rabbim inş bebişlerime giden bu yolda daha fazla engelle karşılaştırmaz bizde alır bebişlerimize göbüşümüze yatarız

havinim, zaten anesteziyle yapacakmış. hiiiiç korkma. tertemiz çıkacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle...

canım korkmuyomda nasıl desem endişelerim var ya farklı bir durum ortaya çıkarsa diye rabbimin izniyle çıkmaz

hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmaz inş. canım dualarımız seninle inş.

canım sağol inanki moral oldunuz destek oldunuz bana rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul etsin rabbim bu zor süreçte hepimize kalaylık versin

canlar bana müsade eşim geldi şimdi sofrayı kurayım yemekten sonra görüşürüz hepinizi öpüyom

bende son yemeğimi yiyim yarın operasyon olup bitene kadar ağzıma bişey sürmeyeceğim

havincim hiç endişe etme Allahın izniyle olumsuz bişey olmayacak....bu topikte ikinci denemesini yapan ve hamiş olan ilk kişi olacaksın inşallah...:))))

havincim hiç endişe etme Allahın izniyle olumsuz bişey olmayacak....bu topikte ikinci denemesini yapan ve hamiş olan ilk kişi olacaksın inşallah...:))))

ne güzel söyledin valla ayşencim açılışı havin yapsın bizden ardından teker teker hamile haberlerimizi duyuralım inş.

ne güzel söyledin valla ayşencim açılışı havin yapsın bizden ardından teker teker hamile haberlerimizi duyuralım inş.

inşallah cnm benim... ben burdaki arkadaşları öyle benimsedim ki... eşimle bile paylaşıyorum... o da bana soruyo bugün kızlardan ne haber varmış diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…