eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah cnm benim... ben burdaki arkadaşları öyle benimsedim ki... eşimle bile paylaşıyorum... o da bana soruyo bugün kızlardan ne haber varmış diye :))))

ay aynen canım bende öyle her gün eşime bahsediyorum o da benim sizlerle konuşarak rahatladığımı görünce o bana soruyor bugün ne var ne yok sizin topikte diye

afiyet olsun canım

sağol canım keşke yakın olsaydıkta hep birlikte yeseydik

havincim hiç endişe etme Allahın izniyle olumsuz bişey olmayacak....bu topikte ikinci denemesini yapan ve hamiş olan ilk kişi olacaksın inşallah...:))))

canım operasyondan endişem yok ilk tüp bebekten başka seçeneğiniz yok dediğinde doktor ameliyat olmak zorunda kalmıştımya şimdide öyle ekstra bir promlem çıkmasından korkuyom sadece rabbimin izniyle inş çıkmayacak ama işlem olup bitene kadar bende heralde bu endişemden kurtulamıyacağım

kız ağzından bal damlıyo rabbim büyük onun kudreti sonsuz inş bu sefer benimde seninde gamzeninde bu topikte tüp bebek için yola çıkan kader arkadaşlarımında rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldurur

ne güzel söyledin valla ayşencim açılışı havin yapsın bizden ardından teker teker hamile haberlerimizi duyuralım inş.

gamze canım inş o kadar uzaktıki bana şimdi hayali bile yakın rabbim hepimizin ocaklarını şenlendirsin rabbim tez zamanda kavuştursun bizi evlatlarımıza

inşallah cnm benim... ben burdaki arkadaşları öyle benimsedim ki... eşimle bile paylaşıyorum... o da bana soruyo bugün kızlardan ne haber varmış diye :))))

canım sen bize nasılsan bizde sana öyle emin ol buraya bakmadan sizden iyi haberler almadan içim rahat etmiyo hepimiz kader arkadaşıyız bu topikte ve rabbimin izniyle hepimize rabbim tez zamanda saklıklı hayırlı evlatlar verecek ondan sonrada bebişlerimizden konuşuruz

ay aynen canım bende öyle her gün eşime bahsediyorum o da benim sizlerle konuşarak rahatladığımı görünce o bana soruyor bugün ne var ne yok sizin topikte diye

canım desene eşlerimiz alıştı artık benim eşimde bazen çok mutlu olunca noldu kim hamile yine diye soruyo bazende gözümden yaş süzülünce diyoki noldu kime bişey oldu artık tepkilerimden bu topikte olanlarıda eşim anlıyo canım bizler kader daşız rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tek duam bu

cidden havin senin dediğin gibi birbirlerimize yakın olsaydık yüzyüze de görüşebilseydik ne güzel olurdu beni anlayıp yüzyüze görüşeceğim bi kaç arkadaşım olsun isterdim ama herşeyin hayırlısı

gerçekten öyle bizi bizden başkası anlamıyo kim ne kadar anladım desede anlamıyo bir birimize yakın olsak dert daş olurduk ne güzel olurdu

Kızlar merhabanasılsınız?Yarın işe başlıyorum hayırlısı inşallh.Zaten evde daa fazla yoruluyorum.İşte en azından oturabilcm.

kızlar negatifi alalı bu gün nerdeyse 10 gün oldu ..adet olalı bu gün 7. günüm normalde 4 günde temizlenirim ben ama 7 gündür hem kanamam devam ediyor hemde sistist gibiyim idrarda çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum böyle olan oldumu dr. aradım çok su iç geçmezse gel bakalım dedi sizce bu normalmi...??

cnm bugün benim 14. günüm hala kanamam var ve bikaç gün daha sürer dedi dr..ilaçların felan etkisi..

Kızlar merhabanasılsınız?Yarın işe başlıyorum hayırlısı inşallh.Zaten evde daa fazla yoruluyorum.İşte en azından oturabilcm.
hadi hayırlı canım dikkat kendine ve yeğenimize

canım bende negatif aldıktan sonra çok kanamam oldu ama 7 sürdü ama bende de yanma ve kaşınta vardı adetim bittikten sonra doktora gittim mantar olmuşum ilaç kullandım geçti çok şükür

anladım demekki bendede öyle bişey var bende kaşıntı yok fakat her dakika vc. ihtiyacı hissediyorum ...ve zorlanıyorum çok sık oluyor özellikle bu gün çok rahatsız edici...

cnm benim ben de bugün başladım ama çok mutsuzum.. hiç içimden gelmiyor çalışmak...

bn de istemezdim ama zaten ev kalabalık,kayınvalide ve annesi bnde 15 gün daha burdalar.ama bn onlar varken yatamıyorum.Dolanıp duruyom işte olsam daha iyi zaten hi dışarı çkmıyordum biraz hava alırım.Sana da çok eçmiş olsun üzülme,en azından tutmuştu senin,bnim 1 ve 2 de o da olmamıştı.İnşallh bir daha kine iyi beslen spor yap,moralini yüksek tut canım.Geçmiş olsun dikkat et kendine.

sağol cnm .. Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok üzüldüm canım benim allah sabırlar versin.. rabbim yardımcınız olsun bak hiç belli olmaz belki kendiliğinden hamile kalıverirsin.. Allahım çok büyük elbet vardır bir bildiği hayırlısı olsun canım...

arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi

canım çok tebrik ederim.. allah tamamına erdirsin... kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

canım bedenen sağlıklı olmanda çok önemli rabbim hepimize önce sağlık versin.. herhangibir sorun olmamasına sevindim..

bende yarın gidiyorum kese muayenesine allah yardımcımız olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..

tugok canım senin kontrolde yarındı dimi inş keseyi görürsün ardından da kalp atışlarını duyarsın canım rabbim sağlıklı geliştirsin yavrunu anne karnında sağlıklada kucağına alasın inş

kızlar bugün işe gittim erken kalktım... uykum geldi... ben yatıyorum..hepinize iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…