inşallah cnm benim... ben burdaki arkadaşları öyle benimsedim ki... eşimle bile paylaşıyorum... o da bana soruyo bugün kızlardan ne haber varmış diye :))))
afiyet olsun canım
havincim hiç endişe etme Allahın izniyle olumsuz bişey olmayacak....bu topikte ikinci denemesini yapan ve hamiş olan ilk kişi olacaksın inşallah...:))))
ne güzel söyledin valla ayşencim açılışı havin yapsın bizden ardından teker teker hamile haberlerimizi duyuralım inş.
inşallah cnm benim... ben burdaki arkadaşları öyle benimsedim ki... eşimle bile paylaşıyorum... o da bana soruyo bugün kızlardan ne haber varmış diye :))))
ay aynen canım bende öyle her gün eşime bahsediyorum o da benim sizlerle konuşarak rahatladığımı görünce o bana soruyor bugün ne var ne yok sizin topikte diye
canım desene eşlerimiz alıştı artık benim eşimde bazen çok mutlu olunca noldu kim hamile yine diye soruyo bazende gözümden yaş süzülünce diyoki noldu kime bişey oldu artık tepkilerimden bu topikte olanlarıda eşim anlıyo canım bizler kader daşız rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda tek duam bu
cidden havin senin dediğin gibi birbirlerimize yakın olsaydık yüzyüze de görüşebilseydik ne güzel olurdu beni anlayıp yüzyüze görüşeceğim bi kaç arkadaşım olsun isterdim ama herşeyin hayırlısı
Kızlar merhabanasılsınız?Yarın işe başlıyorum hayırlısı inşallh.Zaten evde daa fazla yoruluyorum.İşte en azından oturabilcm.
kızlar negatifi alalı bu gün nerdeyse 10 gün oldu ..adet olalı bu gün 7. günüm normalde 4 günde temizlenirim ben ama 7 gündür hem kanamam devam ediyor hemde sistist gibiyim idrarda çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum böyle olan oldumu dr. aradım çok su iç geçmezse gel bakalım dedi sizce bu normalmi...??
hadi hayırlı canım dikkat kendine ve yeğenimizeKızlar merhabanasılsınız?Yarın işe başlıyorum hayırlısı inşallh.Zaten evde daa fazla yoruluyorum.İşte en azından oturabilcm.
kızlar negatifi alalı bu gün nerdeyse 10 gün oldu ..adet olalı bu gün 7. günüm normalde 4 günde temizlenirim ben ama 7 gündür hem kanamam devam ediyor hemde sistist gibiyim idrarda çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum böyle olan oldumu dr. aradım çok su iç geçmezse gel bakalım dedi sizce bu normalmi...??
cnm bugün benim 14. günüm hala kanamam var ve bikaç gün daha sürer dedi dr..ilaçların felan etkisi..
hadi hayırlı canım dikkat kendine ve yeğenimize
canım bende negatif aldıktan sonra çok kanamam oldu ama 7 sürdü ama bende de yanma ve kaşınta vardı adetim bittikten sonra doktora gittim mantar olmuşum ilaç kullandım geçti çok şükür
Kızlar merhabanasılsınız?Yarın işe başlıyorum hayırlısı inşallh.Zaten evde daa fazla yoruluyorum.İşte en azından oturabilcm.
cnm benim ben de bugün başladım ama çok mutsuzum.. hiç içimden gelmiyor çalışmak...
bn de istemezdim ama zaten ev kalabalık,kayınvalide ve annesi bnde 15 gün daha burdalar.ama bn onlar varken yatamıyorum.Dolanıp duruyomişte olsam daha iyi zaten hi dışarı çkmıyordum biraz hava alırım.Sana da çok eçmiş olsun üzülme,en azından tutmuştu senin,bnim 1 ve 2 de o da olmamıştı.İnşallh bir daha kine iyi beslen spor yap,moralini yüksek tut canım.Geçmiş olsun dikkat et kendine.
İyi geceler herkese. Ben hariçBugün kontrol vardı malesef umduğum değil ama tahmin ettiğim oldu.Kese içinde bebek gelişememiş yani bir aydır beni havalarda uçuran boş gebelik. Hafta sonu gibi kürtaj var olamayan bebeğimi bile benden alacaklar. Baş edebilirim gibi geliyo ama herşeyi baştan yaşamak en kötüsü. Nasıl bir sınav veriyoruz Allah ım sen yardım et. Sanki dondum hissiz gibiyim çok ağlamak istiyorum ama düğümlendi boğazım.
arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi
walla cnm vajinal muayene ile tertemiz olmuşsun dedi.. kanaman bir kaç gün sonra geçer dedi.. kan verdim... 4 gibi ara sonucu vereyim.. b hcg sıfırlanmışmı bakalım dedi.. yumurtalıklarında oluşmuş bir kist görünmüyor.. yani iyisin dedi...(( ama bedenen tabi ((
asilcim çok üzüldüm gerçekten allah yardımcın olsun inş... bidaha denemene gerek kalmadan kendiliğinden verir bende yarın gtcem trbzona ilk kontrolüm olcak benimde korkmuyo değilim allah çok büyük inanıyorum ben ona yardım edecek hepimize
tatlım takıldığım kanamam değil idrar zorluğu ve verdiği acı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?