eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

özlemem mi hiç miragecım akşamları erken yatıyorum artık iş var malum elimdne geldikçe sizlerin yanında olmaya çalışıyorum

ben sana dedim mi demedim mi sen bana onu söyle :))))))) çok sevindim, tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına aldığın günü de müjdelemeyi nasip etsin inşallah.

dedin cnm dedin hissettiklerin dogru çıktı allah razı olsun allah seninde gönlündeki muradını versin inş tez vakitte yüzünü güldürsün tedaviye başlıyosun artık hadi hayırlısı

selam arkadaşlar.havincim bugün rahim filmim vardı anestezi ile yaptırdım Allahıma binlerce şükür temiz çıktı .eve gelince biraz kasık ağrım oldu o kadar şimdi duşumuda aldım çok rahatım.sende düşünme hiç içini ferah tut herşey yoluna girecek bizler için inanıyorum:))

canım benim mesajın için teşekkürler ben rahime bakılmasından yana sıkıntım yok ya başka sorun çıkarsa diye endişeleniyom rabbim büyük inş çıkmıyacak bu yolda rabbim hepimize kolaylık versin

afras canım sen bugün merkezi arayıp öğrendinmi yumurtaların döllenmişmi hayırlısıyla

sevgili topiğim yarın erken kalkmam lazım ondan ötürü şimdi yatmaya usulca gidiyom uyuya bilirim inş yarın herkes için güzel bir gün olsun hepinize hayırlı geceler kocaman öpüldünüz.

slm kizlarrr 2 tane yumurtam cikmisti ya bu gün telofon etiiler yarin transfer edecekler lütfen bana dua edin 4.gün emrioysu insallah hayirlisiyla yarin bebeklerimi alip gelecegim alahin izniylee cok üzüldüm cok agladim ölecekler diye sdece 2 tane cikmisti 2 yasiyormus hayirlisi yarin saat 10 transfer rabbim hayirlisni nasip etsin aminnnn

amın amın amın...kızlar hepınıze ıyı geceler ,tatlı ruyalar
ben bebeklerimi almak ıçın ıyı dinlenmelıyım
gıdıyım alım de gelım haylazları :13::13::13:

ben de bole olcam benım altım da da yazacak bebegınız fıstık kabuğunu dolduracak buyukluğe ulastı,falan filan doğuma su kadar kaldı diyr
gebe arkadasların altında yazıyor ya bayılıyorum

evettttt havin cokmutluyum ben ölecekler diye korkuyordum allahin izniyle ikiside iyimis yarin insallh yarin saat 10 transfer yapacaklar hayirlissiiiiiiiiiiiiiiii

aaa afras senın de mı taransferın yarın kader arkadasım
hadı mujdeyı beraber vericez inşallah benım senden 3 saat sonra olacak
sana da dua edıcem

aaa afras senın de mı taransferın yarın kader arkadasım
hadı mujdeyı beraber vericez inşallah benım senden 3 saat sonra olacak
sana da dua edıcem

sagol canim bende sana cokkk dua edecem bütün isteyenlere bu yolda hayirlisii hakkimizda hayirlisi olsunnn insallh su an mutlu oldugumuz gibi o an hamile dediklerindeee daha cokkk mutluu olururrrrzz hakkimizda hayirlisis allahimiza emenet ettik rabbime güveniyokkk rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinnnnnnn:))))

sevgili topiğim yarın erken kalkmam lazım ondan ötürü şimdi yatmaya usulca gidiyom uyuya bilirim inş yarın herkes için güzel bir gün olsun hepinize hayırlı geceler kocaman öpüldünüz.

Allah beraberinde olsun havincim. güzel haberlerle dön, bizi merakta bırakma.

kızlar alın bebişlerinizi gelin sağlıcakla. transfer gününüzü de söyleyin sonra hemen. geri sayım başlasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…