kızlar bugün işe gittim erken kalktım... uykum geldi... ben yatıyorum..hepinize iyi geceler..
selam arkadaşlar.havincim bugün rahim filmim vardı anestezi ile yaptırdım Allahıma binlerce şükür temiz çıktı .eve gelince biraz kasık ağrım oldu o kadar şimdi duşumuda aldım çok rahatım.sende düşünme hiç içini ferah tut herşey yoluna girecek bizler için inanıyorum:))
seminay canım senin transfer nasipse ne zaman olacak
havın yarın 10 da dua edicem senin için inşallah
yenı gördüm şeker
transfer nasıpse yarın
et canım et gerçek adım meryem meryem için dua et burdaki ninkim için değil
bende sana çok dua edeceğim canım bebişlerin sıkı sıkı tutunsun diye rabbim bu sefer kucağını doldursun diye
afras canım sen bugün merkezi arayıp öğrendinmi yumurtaların döllenmişmi hayırlısıyla
evettttt havin cokmutluyum ben ölecekler diye korkuyordum allahin izniyle ikiside iyimis yarin insallh yarin saat 10 transfer yapacaklar hayirlissiiiiiiiiiiiiiiii
aaa afras senın de mı taransferın yarın kader arkadasım
hadı mujdeyı beraber vericez inşallah benım senden 3 saat sonra olacak
sana da dua edıcem
sevgili topiğim yarın erken kalkmam lazım ondan ötürü şimdi yatmaya usulca gidiyom uyuya bilirim inş yarın herkes için güzel bir gün olsun hepinize hayırlı geceler kocaman öpüldünüz.
slm kizlarrr 2 tane yumurtam cikmisti ya bu gün telofon etiiler yarin transfer edecekler lütfen bana dua edin 4.gün emrioysu insallah hayirlisiyla yarin bebeklerimi alip gelecegim alahin izniylee cok üzüldüm cok agladim ölecekler diye sdece 2 tane cikmisti 2 yasiyormus hayirlisi yarin saat 10 transfer rabbim hayirlisni nasip etsin aminnnn
amın amın amın...kızlar hepınıze ıyı geceler ,tatlı ruyalar
ben bebeklerimi almak ıçın ıyı dinlenmelıyım
gıdıyım alım de gelım haylazları :13::13::13:
ben de boleolcam benım altım da da yazacak bebegınız fıstık kabuğunu dolduracak buyukluğe ulastı,falan filan doğuma su kadar kaldı diyr
gebe arkadasların altında yazıyor ya bayılıyorum
arakdaşlar sonucumu adım hamileyimmmmmmmmmmm ama deger biraz düşük geldi bana 37.97 çıktı perşembe tekrarlıycam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?