- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
kızlar negatifi alalı bu gün nerdeyse 10 gün oldu ..adet olalı bu gün 7. günüm normalde 4 günde temizlenirim ben ama 7 gündür hem kanamam devam ediyor hemde sistist gibiyim idrarda çok zorlanıyorum ve acı çekiyorum böyle olan oldumu dr. aradım çok su iç geçmezse gel bakalım dedi sizce bu normalmi...??
tatlım son günümüz bugün tadını çıkar....:))))
bende aynı şeyi yaşadım..en son doktora sordum..basit bi ilaç var adını hatırlayamadığım..suya katılıp akşam içilip yatılıyor..ama gerek kalmadan geçti..seninkide geçer inşallah..bol bol su iç temiz bak kendine..
Günaydın ayşegül,ayşen. Ayşegül adetin tam bitmedi mi daha bende de garip bir durum oldu. Muhtemelen ilaçlardan ve adet boyunca devamlı başım ağrıdı(( Şu anda adetim yok ama afedersiniz akıntıyla beraber hafif kırmızı geliyor özür durumu yani. Doktorumla görüştüm histereskopi dedi. Biraz korktum yaptıran var mı içinizde sonuç ne çıktı.
naber nasılsın tatlım kaç defa yazdım yanıt alamadım sanırım geçmişi okumadın:))
aynı anda birbirimize yazmışız tatlım:)) iyiyim şükür en azından moral olarak iyiyim adetim negatifi aldıktan 3 gün sonra başladı bu gün 8. günüm ve hala az az ama kırmızı şekilde devam ediyor sistist oldum geceyi çok zor geçiridim ağladım... çok ağrım oldu eme şimdi iyiyim bende önümüzdeki hafta gideceğim inşallah bakalım ne diyecek ve ne zaman başlayacağız tekrar bende bilmiyorum...histereskop olmadım ama rahim filmim çekilmişti onun gibi bişey sanırım ama bu defa rahimde polip yada miyom ve benzeri bişey varmı yada yapışıklık histereskopi bu sanırım korkma anestezi ile yapılan 15 dk. bi işlem olarak biliyorum:)
doktor dedi ki bu histereskopi işleminden sonra açıklanamayan bir şekilde gebelik oranları daha artıyor. Rahim duvarına çizikler atıyorlarmış. Şey diyor dolaba kışlıkları yerleştirmeden önce havalandırmak gibi düşün. Anestezi ile yapılıyormuş. allahım daha neler görücez
bizim de yarın 5.gün transferi yapılacak. 20 yumurta toplandı, 16 tanesine işlem yapıldı 10 tanesi döllendi. 9 tanesi 3. gün itibari ile 1. kalite 1 tanesi de 1. kaliteye yakındı. dünden bugüne ne oldu bilmiyorum aramadılar inşallah sorun yoktur. yarın transfer yapılacak. inşallah bu kadar emek boşa gitmez.
3. güne 1. kalite giren yumurtalar da 5. güne kadar çok değişme olur mu. yani orun çıkar mı acaba
bu kdarını bilmiyordum şafakcım:)) allahım inşallah bu defa emeklerimizin karşılığını verir .. bende bu defa çok umutlu başlayacağım içim kıpır kıpır moralimde düzeldi inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber .. bizim için ayşenle yarın dönüm noktası bebek açısından yeni bir hayata başlıyoruz:))
hayırdır ne yapıyorsunuz yarın hem yenisine başlamak için 2 ay geçmesi gerekmiyor mu niye böyle kendinizi yoruyorsunuz bakim :44:
sıkıntı etme canım. ilk denemense zaten her halükârda 1 tane transfer edecekler. Hem başka yazan arkadaşlarda 1. ve 2.kalite embriyo transfer edilenler vardı. Bugüne gelmişler gerisi de gelir yani sıkıntı yok :))
madde 1: sigaraya son:)
madde 2: kürlere başlangıç:)
madde 3: tedaviye moralli başlamak:)
madde 4: transferden sonra pc... yasak:)
madde 5: bebek geliyooooooooor:))))))
madde 6: ALLAHIN İZNİ İLE......
biz laptobun kablosuz internet bağlantısını modemden kapatıp, kablolu ve diz üstüne almadan masa üstüne koyup internete giriyoruz. Hala bir zararı var mıdır acaba
cnm tebrik ederim.. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah... Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?