ayşegül valla çocuk fikrine öyle kapıldım ki çalışmak içimden gelmiyor sanki hiç çalışmamışım.. çok sıkılıyorum...
kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın
evet cnm ben yaptırdım..rahim içerisinde herhangi bir şey var mı diye bakıyorlar... rahim duvarına yapışan herhangi bişey yara vs.. varsa temizliyorlar..ben 2000 tl ödedik diye hatırladım eşim 1500 tl dedi dün...başarıyı arttırıyormuş.dedim ya rahim içini de tırtıklı hale getiriyorlarmış bebeğin kaymasını engellemek için...basit bi işlem 15 dk felan sürüyo .. bide ağrısız yumurta toplama gibi değil...
teşekkür ederim arkadaşım... çok zor bir gece geçirdim çok ağrım oldu ama şükür şimdi iyiyim.. dikkat ediyorum kendime zaten çok siteril bir insanım o kadar dikkat ettim temizlik konusuna ama yineden bu rahatsızlığı çekiyorum bende anlamadım inşallah tekrar başlamaz zordu çünkü ..
evet cnm ben yaptırdım..rahim içerisinde herhangi bir şey var mı diye bakıyorlar... rahim duvarına yapışan herhangi bişey yara vs.. varsa temizliyorlar..ben 2000 tl ödedik diye hatırladım eşim 1500 tl dedi dün...başarıyı arttırıyormuş.dedim ya rahim içini de tırtıklı hale getiriyorlarmış bebeğin kaymasını engellemek için...basit bi işlem 15 dk felan sürüyo .. bide ağrısız yumurta toplama gibi değil...
zaten titreyen göze çöp batarmış..ne kadar üstüne düşsen o kadar bişey çıkıyo:))çok zor hakkaten..ama o ilaç basit bişeymiş hamilelere de veriliyormuş..bi daha sıkışırsan eczaneden sorup alabilirsin..
canım çok tebrik ederim maşallah değerin çok iyi ikizler mi geliyor acaba =)kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın
hadi hayırlısıyla yavrularını al da gel canımgünaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?
dualarımız sizinle canımben kaçtım bebıklerimi alayım ,herkese günaydııııııın
canım çok tebrik ederim maşallah değerin çok iyi ikizler mi geliyor acaba =)
sağol gamzeciğim merkezle konuştuk oda büyük ihtimal ikiz olabilir dedi ama test yaptırdığım gün 16.günümdü sağlıklı olsun da tek olsun herkese bu duyguyu yaşatsın Rabbim
cnm çok sevindim gözün aydın allah kucagına almayıda nasip etsin inş
degerım 160
Bana geçmiş olsun dileklerini ileten benimle üzülen bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşim yoğun tek tek cevap veremediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın.HAVİNİM hayırlı haberlerle gel inşallah bi sorun çıkmaz. Afras ve Seminay sağsalim bebişiniz size tutunur hayırlı haberler alırsınız inşallah. Kardelencim ve Ceydacım sizlerede maşallah. Sıkıntısız bi dönem geçirip hayırla bebişleri kucağınıza alırsınız inşallah. Dualarda unutulmamak dileğiyle.
bılmukabele şekerim
inşallah cuma güzel haberler vereceksın
sonra halay çekıcez:124:
kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın
slm kizlarrr 2 tane yumurtam cikmisti ya bu gün telofon etiiler yarin transfer edecekler lütfen bana dua edin 4.gün emrioysu insallah hayirlisiyla yarin bebeklerimi alip gelecegim alahin izniylee cok üzüldüm cok agladim ölecekler diye sdece 2 tane cikmisti 2 yasiyormus hayirlisi yarin saat 10 transfer rabbim hayirlisni nasip etsin aminnnn
evettttt havin cokmutluyum ben ölecekler diye korkuyordum allahin izniyle ikiside iyimis yarin insallh yarin saat 10 transfer yapacaklar hayirlissiiiiiiiiiiiiiiii
amın amın amın...kızlar hepınıze ıyı geceler ,tatlı ruyalar
ben bebeklerimi almak ıçın ıyı dinlenmelıyım
gıdıyım alım de gelım haylazları :13::13::13:
ben de boleolcam benım altım da da yazacak bebegınız fıstık kabuğunu dolduracak buyukluğe ulastı,falan filan doğuma su kadar kaldı diyr
gebe arkadasların altında yazıyor ya bayılıyorum
Allah beraberinde olsun havincim. güzel haberlerle dön, bizi merakta bırakma.
günaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?
ben kaçtım bebıklerimi alayım ,herkese günaydııııııın
cnm umarım ki bir sorun yok derler tüm korkuların boşa çıkar....Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.....
Günaydın ayşegül,ayşen. Ayşegül adetin tam bitmedi mi daha bende de garip bir durum oldu. Muhtemelen ilaçlardan ve adet boyunca devamlı başım ağrıdı(( Şu anda adetim yok ama afedersiniz akıntıyla beraber hafif kırmızı geliyor özür durumu yani. Doktorumla görüştüm histereskopi dedi. Biraz korktum yaptıran var mı içinizde sonuç ne çıktı.
bizim de yarın 5.gün transferi yapılacak. 20 yumurta toplandı, 16 tanesine işlem yapıldı 10 tanesi döllendi. 9 tanesi 3. gün itibari ile 1. kalite 1 tanesi de 1. kaliteye yakındı. dünden bugüne ne oldu bilmiyorum aramadılar inşallah sorun yoktur. yarın transfer yapılacak. inşallah bu kadar emek boşa gitmez.
3. güne 1. kalite giren yumurtalar da 5. güne kadar çok değişme olur mu. yani orun çıkar mı acaba
degerım 160
Insallah canim insallah. Gerci bugun idrar testi yapiyim dedim hic birsey cikmadi. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Silikte olsa ikinci cizgiyi gormek ne zaman nasip olucak acaba bana. Neyse kismet iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?