eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ayşegül valla çocuk fikrine öyle kapıldım ki çalışmak içimden gelmiyor sanki hiç çalışmamışım.. çok sıkılıyorum...

aynen canım sabah uyanır uynamaz ilk işim burası:)) kim ne yapmış neler olmuş ... bende aynıyım ve negatifi unuttum tekrar heyecan başladı öncekinde bu kadar heyecanım yoktu ..allahım bu defa sevindirsin bizleride inşallah...acaba diyorum dr. bendende istermi histereskop falan filan bi bilgin varmı... daha önce hsg çekilmişti ve en kötüsü benim rahmimin içinde minik bir miyom var dr. onun sakıncası olmaz deyip transferi yapmıştı şimdi ne diyecek çok merak ediyorum...

evet cnm ben yaptırdım..rahim içerisinde herhangi bir şey var mı diye bakıyorlar... rahim duvarına yapışan herhangi bişey yara vs.. varsa temizliyorlar..ben 2000 tl ödedik diye hatırladım eşim 1500 tl dedi dün...başarıyı arttırıyormuş.dedim ya rahim içini de tırtıklı hale getiriyorlarmış bebeğin kaymasını engellemek için...basit bi işlem 15 dk felan sürüyo .. bide ağrısız yumurta toplama gibi değil...

cnm çok sevindim gözün aydın allah kucagına almayıda nasip etsin inş

2000 lira mı (( Çok almışlar ya ben doktorla görüştüm de tüp bebek hastalarından sanırım dedi 600 lira alınıyor maliyetine yapıyoruz dedi fiyat farklı da dedi. O da olsun 1000 lira ya böyle fahiş rakamlar söylüyorlar ya durumumuzdan faydalanıp yakasım geliyor bu merkezleri

zaten titreyen göze çöp batarmış..ne kadar üstüne düşsen o kadar bişey çıkıyo:))çok zor hakkaten..ama o ilaç basit bişeymiş hamilelere de veriliyormuş..bi daha sıkışırsan eczaneden sorup alabilirsin..

canım sen eurofertildemi yaptırdın o işlemi...yani anlamadığım için soruyorum dr.. kendisimi yapması gerekiyor..

tamam canım çok tşk.. şimdi iyiym inşallah olmaz bi daha ama çok zor hiç uyumadım sabaha kadar...eşimde ne yapacağını şaşırdı anlatamıyorumda zaten ne ve nasıl olduğunu değişik bi şey:)

canım çok tebrik ederim maşallah değerin çok iyi ikizler mi geliyor acaba =)
günaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?
hadi hayırlısıyla yavrularını al da gel canım
ben kaçtım bebıklerimi alayım ,herkese günaydııııııın
dualarımız sizinle canım

çok dua ettim inşallah başarılı transfer geçirmişsinizdir... Allahım yardımcınız olsun bebkleriniz tutunsun.. 12 gün sonra burda hep beraber sevinelim ..))

Bana geçmiş olsun dileklerini ileten benimle üzülen bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşim yoğun tek tek cevap veremediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın.HAVİNİM hayırlı haberlerle gel inşallah bi sorun çıkmaz. Afras ve Seminay sağsalim bebişiniz size tutunur hayırlı haberler alırsınız inşallah. Kardelencim ve Ceydacım sizlerede maşallah. Sıkıntısız bi dönem geçirip hayırla bebişleri kucağınıza alırsınız inşallah. Dualarda unutulmamak dileğiyle.

selam canların hepinize testekleriniz için çok çok teşekkürler rabbim gönlünüzdeki muradı versin tez zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.

gelelim benim sonuca rahim tertemiz çıktı doktor dediki rahim duvarlarına çizikler attım transferden sonra bebek daha sıkı tutunsun diye kısaca çok mutluyum rabbimin izniyle bu sürecide atlattım ve adetimi bekleyeceğim şimdi bebişlerime kavuşmak için

canım benim ismi gibi yüreğide asil kardeşim nasılsın inş bıraz daha iyisindir rabbim bır daha böyle acı yaşatmaz inş sana

canım ben güzel haberlerle geldim inş rahim temiz çıktı sıkıntı yok rabbimin izniyle

kardelen canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin

canım ben sana demedimmi korkma rabbimin izniyle yumurtaların gelişip gölünür diye rabbimin izniyle öylede oldu

evettttt havin cokmutluyum ben ölecekler diye korkuyordum allahin izniyle ikiside iyimis yarin insallh yarin saat 10 transfer yapacaklar hayirlissiiiiiiiiiiiiiiii

canım şimdi sende bebişlerini göbüşüne almış yatıyorsundur rabbim sağlıklı tutunup sağlıklı gelişmelerini nasip etsin rabbim bu sefer kucağını doldursun canım

canım az kaldı rabbimin izniyle 12 gün sonra seninde hamile takvimin olacak rabbimin izniyle meleklerin bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak

Allah beraberinde olsun havincim. güzel haberlerle dön, bizi merakta bırakma.

miragem canım gittim uyudum doktor işini yaptı çok şükür rahim temiz çıktı doktorum dediki rahim duvarına çizikler attım transferden sonra bebek tutunsun diye

günaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?

canım benim daha topiğe uğramadın bugün dinlen bebişlerinle inş vakit bulduğunda yazarsın bize

ben kaçtım bebıklerimi alayım ,herkese günaydııııııın

canım benim rabbim yardımcın olsun çektiğin zahmetlerin rahmetini bebişlerini sana hediye ederek nasip etsin canım inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmazlar sende 12 gün sonra burda hamileyim diye yazarsın inş rabbim bu sefer kucağını doldursun rabbim üzmesin seni

cnm umarım ki bir sorun yok derler tüm korkuların boşa çıkar....Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.....

canım korkularım boşa çıktı rabbimin izniyle sorun yok dedi doktor herşey yolunda

canım ben bugün yaptırdım uyandığımda ağrım oldu rahim temiz çıktı ve doktor rahim duvarına çizikler attım dedi rahime transferden sonra bebek daha iyi tutunsun diye

canım endişelenme doktorum banada 3. gün transfer yapacaktı baktiki yumurtaların kalitesi iyi gelişimleri iyi 5. gün yaptı 3. gün kaliteli ise 5. güne kadar gider sıkıntı etme canım

ceyda canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli gelişsin bebeğin inş

Insallah canim insallah. Gerci bugun idrar testi yapiyim dedim hic birsey cikmadi. Biraz moralim bozuldu acikcasi. Silikte olsa ikinci cizgiyi gormek ne zaman nasip olucak acaba bana. Neyse kismet iste.

canım idrar testi yapıpta kendini üzme gereksiz yere kiminde idrarda geç çıkıyo sakın israr testine bakıpda bebeğinide kendinide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…