eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
Darksiders 2 Repack
QUOTE=ceyda1988;27084606lm canim insalahh o güzel hberi alirsinn ve hamileyimmmmmmmmm diye yazarsinnn:)))))

kızlar kusura bakmayın yazamadım ev baya kalabalıktı kayınvalidem eltim görümcem bilgisayarı bile göremedim bide sonucu daha geç öğrendim akşam üzerine doğru sonucum pozitif hamiiiiilleeeeeyyiiiiimmmm.değerim 1550 çıkmış tekrarlamaya gerek yok demiş 10 gün sonra ultrasona gel demiş sonucu aldığım andan itibaren hepinize dua ettim hala da ediyorum Allah hepinize de nasip etsin bu duyguyu yaşatsın

OTE=kardelen2786;hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin ev kalabalik ne güzel kutlama yaptiniz galiba bu sevinci herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn AMINNNN...

OTE=kardelen2786;hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin ev kalabalik ne güzel kutlama yaptiniz galiba bu sevinci herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn AMINNNN...

Amin canım tüm isteyenlere sizede nasip etsin sonucu duyan geldi Allah sizede bu sevinci yaşatsın

Canim cok sevindim. Cok mutlu oluyorum sizlerin guzel haberlerini alinca ki sizin mutlulugunuz kimbilir nasildir. Benimde cuma gunu testim var insallah ben de guzel haberler veririm. Rabbim sagsaglim kucagina almayida nasip etsin.

Canim cok sevindim. Cok mutlu oluyorum sizlerin guzel haberlerini alinca ki sizin mutlulugunuz kimbilir nasildir. Benimde cuma gunu testim var insallah ben de guzel haberler veririm. Rabbim sagsaglim kucagina almayida nasip etsin.

sağol canım benim inş seninde güzel haberlerini alırız inş kocaman yazarsın hamileyim diye

Allah beraberinde olsun havincim. güzel haberlerle dön, bizi merakta bırakma.

kızlar alın bebişlerinizi gelin sağlıcakla. transfer gününüzü de söyleyin sonra hemen. geri sayım başlasın :))

mırage geri sayım deyınce korktum simdi ben
ya orda yasadıklarını bılıyom ya sımdı :18:iyi oluyodu

günaydinn kizlarrr insallahh bebeklerimi alip gelecegim allahin izniyleseminay bu gün senin icinde dua edecem insallah ikimiz icinda hayirlisi lur hastaneden geldikten sonra konusalim lütfen?

cnm tebrik ederim.. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah... Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah....

kızlar transferiniz hayırlı olsun.... Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah....inşallah hamiş haberlerinizi de burada tebrik ederiz....

cnm umarım ki bir sorun yok derler tüm korkuların boşa çıkar....Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…