eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim opun olmuş hayırlı olsun inş yumurtaların sağlıklı döllenip bölünürler eğer ilk denemense 1 tane canım ilk denemede tek embriyo koyluyo 35 yaş altı kadınlara ama 2. denemede 2 tane koyuluyo

Teşekürederim 20 yumoşum varmış. kaç tane dönnenir bilmiyorum arkadaşım.Ama son iki gündür çok ağrım vardı.yumoşları bıraktık geldik bakalım.
agrilarini sebebi cok yumurta toplanmasindanda kaynaklaniyo transfer gününe keder bol bol dinlen stresren uzak dur hakkimizda hayirlisi olsum hepimizi..

Teşekürederim 20 yumoşum varmış. kaç tane dönnenir bilmiyorum arkadaşım.Ama son iki gündür çok ağrım vardı.yumoşları bıraktık geldik bakalım.

maşallah 20 yumurtan toplanmış inş sağlıklı döllenir sağlıklı bölünürler canım çok ağrın olması normal çünkü çok yumurtan olmuş ve toplanmış dikkat et bol sıvı tüket transferine kadar inş bu başlıkta güzel haberlerinide paylaşırsın bizimle

iyiyim tatlım... artık yazacak ve paylaşacak bişeyim olmadığı için bakınıyorum okuyorum ve çıkıyorum...:)) sen nasılsın

canım öyle düşünme benmi iyiyim çok şükür canım sen doktorla ne zaman görüşeceksin diğer tedavin için

canım öyle düşünme benmi iyiyim çok şükür canım sen doktorla ne zaman görüşeceksin diğer tedavin için

salı gün gideceğim... neler bekliyor beni bilmiyorum.. ne eşimde nede bende problem yok sebepsiz infertilite .. bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak bu defa bilgin varmı ne yapabilir bu defa ve ne zaman başlar bende merak ediyorum ..

İnşallah cnm transfer işlemini merak ediyorum. Sanırım onda anastezi vermiyorlar

İnşallah cnm transfer işlemini merak ediyorum. Sanırım onda anastezi vermiyorlar

canım en zorunu atlatmışsın transfer işi en kolayı rabbimin izniyle inş seninde yüzün güler canım rabbim daha fazla aratmaz inş

uzun ve yorucu tedavi sürecinin en güzel ve en kolay sonu... canım benim transferden hiç korkma anestezi verilmiyor gerekte yok zaten vajinal muayene gibi bişey hiç bir acı hissetmiyorsun.. sadece idrara sıkışıklık biraz rahatsız ediyor hepsi o.. rahat ol kasma kendini ve sadece ultrasyona endekslen çünki bebeğni göreceksin ekranda sana yerleştirilirken en güzel duygu... ben ağladım sevinçten transferde çok güzeldi her şey(....))

Çok teşekürederim.İlginize allah hepinizin gönlüne göre versin. Sancım arttı biraz uyumaya çalışsam iyi olcak hoşçakalın hepiniz.

canlarım ben şimdilik kaçar akşama görüşürüz hepinizi rabbime emanet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…