Yaklaşık yirmi beş gündür giremedim. hamiş olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah. Bende bugün opu oldum. transfer gününü heycanla bekliyorum:)) Bu Zorlu süreçte allah her kesin yardımcısı olsun? Kızlar kaç tane embiyo transfer ediliyor genelde? merak ediyorum. ve heycandan sormayı da unuttum doktoruma bilgi verirseniz sevinirim.
agrilarini sebebi cok yumurta toplanmasindanda kaynaklaniyo transfer gününe keder bol bol dinlen stresren uzak dur hakkimizda hayirlisi olsum hepimizi..Teşekürederim 20 yumoşum varmış. kaç tane dönnenir bilmiyorum arkadaşım.Ama son iki gündür çok ağrım vardı.yumoşları bıraktık geldik bakalım.
stres yapma zaten stres çok etkiliyo en iyisini yapıyon hepimiz rabbime emanetiz rabbim inş bu sefer güldürür yüzünü canım
ayşegüllü canım nasılsın
Teşekürederim 20 yumoşum varmış. kaç tane dönnenir bilmiyorum arkadaşım.Ama son iki gündür çok ağrım vardı.yumoşları bıraktık geldik bakalım.
agrilarini sebebi cok yumurta toplanmasindanda kaynaklaniyo transfer gününe keder bol bol dinlen stresren uzak dur hakkimizda hayirlisi olsum hepimizi..
iyiyim tatlım... artık yazacak ve paylaşacak bişeyim olmadığı için bakınıyorum okuyorum ve çıkıyorum...:)) sen nasılsın
canım benim opun olmuş hayırlı olsun inş yumurtaların sağlıklı döllenip bölünürler eğer ilk denemense 1 tane canım ilk denemede tek embriyo koyluyo 35 yaş altı kadınlara ama 2. denemede 2 tane koyuluyo
canım öyle düşünme benmi iyiyim çok şükür canım sen doktorla ne zaman görüşeceksin diğer tedavin için
Teşekürederim cnm.
maşallah 20 yumurtan toplanmış inş sağlıklı döllenir sağlıklı bölünürler canım çok ağrın olması normal çünkü çok yumurtan olmuş ve toplanmış dikkat et bol sıvı tüket transferine kadar inş bu başlıkta güzel haberlerinide paylaşırsın bizimle
rıca ederim yumurtaların döllenince yaz merak ederim kaçı döllendi diye inş sağlıklı döllenip sağlıklı bölünürler
İnşallah cnm transfer işlemini merak ediyorum. Sanırım onda anastezi vermiyorlar
yazarım bol bol yazacak vaktim olucak:)))
İnşallah cnm transfer işlemini merak ediyorum. Sanırım onda anastezi vermiyorlar
canım en zorunu atlatmışsın transfer işi en kolayı rabbimin izniyle inş seninde yüzün güler canım rabbim daha fazla aratmaz inş
Çok teşekürederim.İlginize allah hepinizin gönlüne göre versin. Sancım arttı biraz uyumaya çalışsam iyi olcak hoşçakalın hepiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?