canım benim senin adına çok sevindim inş hepsi sağlıklı gelişipo bölünürler ve dondurulmuşunda olur her ihtimale karşı rabbim güldürsün yüzünü canım daha fazla aratmasın
sancının olması normal çünkü çok yumurtan toplandı canım buda geçecek inş ve bebişini göbüşüne alıp yatacaksın ve bebişin sana rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunacak
canım benim hoşgeldin ben iyiyim ya sen nasılsın
canım dünden beri ben bu saat oldu anca girebildim kk ne forum yoktu yapılandırmadaydı anca normalleşti
kızlar kusura bakmayın çok giremiyorum halim yok pek bulantım var nasılsınız nabersiniz
bende iyiyim elh. evt bi ara bende girdim yapılandırma falan var yazıyordu
kızlar kusura bakmayın çok giremiyorum halim yok pek bulantım var nasılsınız nabersiniz
Amin İşAllahhh teşekürederim:))
canım dün erken saatte başladı ben girmeye çalıştım ama her defasında yapılandırma var yazdı durdu neyse bugün geldiya bunada şükür
iyi olmana sevindim dişin nasıl oldu canım bu arada
ayşen canım hoşgeldin nasılsın
ay sorma valla canım 3 tane dolgu yaptırdım ağrıdan öldüm bugün biraz daha hafifledi
iyiyim cnm .. teşekkür ederim.. geçmişi okuyordum.. cumadan beri meşgulüm biraz .. gezme,misafir ,temizlik derken ancak girebildim... sen nasılsın....
benmi iyiyim canım desene iyice stres attın canım gez ben evden dışarı çıkmıyom benim yerimede gez gezince
:)))) sağolsun eşim hafta sonları bişeyler yapmayı seviyo beraber eğleniyoruz.... senin yerine de gezer eğlenirim cnm :))))
benim eşim hafta sonuda yok çalışıyo ondan bişey yapalım düşüncesi bende uzak evde oturuyom bende ev belki ben evden çıkınca kaçar diye evi bekliyom :))[/QUOTE
:)))) ben transfer sonrası yaptım o işi epeyce ... hatta ben abarttım yatağı alırlar sandım hiç kalkmadım.. :)))
benim eşim hafta sonuda yok çalışıyo ondan bişey yapalım düşüncesi bende uzak evde oturuyom bende ev belki ben evden çıkınca kaçar diye evi bekliyom :))[/QUOTE
:)))) ben transfer sonrası yaptım o işi epeyce ... hatta ben abarttım yatağı alırlar sandım hiç kalkmadım.. :)))
oda iyi canım sen yatakla bütünleştin bende evle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?