eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

evet en güzeli ultrsyona odaklanmak ben diger iki dememde cok kasilmisitim bacaklarim faln titremisti hic görememistim tamam diyolardi bende bittimi diyodum amaa bu son insalllahta rabbimin izniyle son olur ultarsayona odaklanmisitimm ayyyyy cok heycanladim sanki elele tutmuslardii cok güzel bir duyguyduu cokkk heycanlandiydimmm cokk güzeldiiiii......

inşallah güzel bir haber verirsin canım bizlere de umut olursun...:))

inşallah güzel bir haber verirsin canım bizlere de umut olursun...:))

inasalla canim iyive kötüyde hazirlamaliyiz kendimizi hayirlisi artik kendimi daha cok kötüye hazirliyom rabbim bu zorlu sinavi basariyla gecmemisi nasip edr isyan etmeden arabbime emenetis herseyde bir hayir vardir rabbim isteyen herkese anneligi yasatir aminnnnnn

Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.

kısmet değilmiş doğru söylemişsin. hakkımızda öncelikle hayırlısı olsun.denemelerini hangi merkezde yapmıştın canım.

kızlar merhaba
öncelıkle ıyı dıleklerı olan arkadaşlar hepınıze teşekkur ederım
transfer sonrası nete girmeyım dedım ,evelsı gün dayanamadım girdim kı aysegul ya da aysen hatırlamıyorum'transferi olanlar bı kaç gün girmeyın diye uyarıyordu,sagolsun ' onu okumamla geri kaçtım
neyse ,şimdilik herşey güzell ,böyle devam etsın umarım
havın sonuçlarının temız çıkmasına çok sevındım ,Rabbım hepımızı evlatlarımıza kavuştursun
inşallah çıle dolmuştur,neler yaşadığımızı nkımse anlayamaz
Rabbım dualarımızı kabul etsın

1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme.
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
subjektıf gebelık testı
gebeler doğru muuuu?????

afras kaçta kaç yaptın

günaydın kızlarrr...

tedavime son 4 gün...

GÜNAYDINN mirage hayirlisiyl baslar hayirlisiyla sonu cok güzel biter rabbim inssallh bu tedavin cokgüzel bir sekillde ilerler sonundaaa mükavatiniii alirsinn rabbimm inssallah annee olmayii nasip eder isteyenn caba harcayann herkeseee aminnn.......

canım transferden sonra bende sadece karında şişlik, göğüslerde hassaiyet vardı ki bunlar kesinlikle ilaçlardan kaynaklanıyor. bunun haricinde transferden itibaren ki hala geçmeyen kasıklarımda batma,sanca vardı. akıntım daha 1 haftadır falan arttı. ama zaten kendinizde hiç belirti aramayın lütfen gereksiz yere olumlu ya da olumsuz etkilenirsiniz.. hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda var. bebeğinizle konuşun kızlar bol bol dua edin. olumlu düşünmeye çalışın. olumsuzu düşünmeye çalışmayın çünkü kendinizi olumsuza hazırlamanız öyle kolay birşey değil. bebeğiniz de varsa boşuna sıkıntıya girip onu da üzersiniz. allah tedavidekilere başlayacaklara hayırlı sonuçlar nasip etsin tez zamanda pozitif sonuçlar alın inşallah. biz hamilelere de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah afrascım çok teşekkür ederim. :)

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

canım benim evet sonuçlarım çok şükür temiz çıktı şimdi adetimi bekliyorum ondan sonrada transfer için gün sayacağım rabbim busefer güldürür inş yüzümü tüm isteyenlerinde yüzünü

canım benim elinden geldiği kadar dinlen rabbimin izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunacak test gününde rabbimin izniyle burda hamileyim yazacaksın

günaydın kızlarrr...

tedavime son 4 gün...

mirage canım sende adım adım rabbimin izniyle tedaviye ve bebişene yaklaşıyorsun inş bu sefer bir sorun sıkıntı çıkmadan tedavine başlarsın canım

rıca ederim yumurtaların döllenince yaz merak ederim kaçı döllendi diye inş sağlıklı döllenip sağlıklı bölünürler
Canım bugün sabah telefonum çaldı 9.30 tüp bebek merkezinden aradılar.20 yumurtanın 15 döllenmiş.Tabiki ben heycandan konuşamadım. Çok sevindim. Salı sabah 11 de tansferim olucak. Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin. Benim ve sizlerin inşallah. Bugün hep yattım çok sancım vardı. Hiç böyle ağrı yaşamamıştım. Umarım her şey yolunda gider.

canım benim senin adına çok sevindim inş hepsi sağlıklı gelişipo bölünürler ve dondurulmuşunda olur her ihtimale karşı rabbim güldürsün yüzünü canım daha fazla aratmasın

sancının olması normal çünkü çok yumurtan toplandı canım buda geçecek inş ve bebişini göbüşüne alıp yatacaksın ve bebişin sana rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…