uzun ve yorucu tedavi sürecinin en güzel ve en kolay sonu... canım benim transferden hiç korkma anestezi verilmiyor gerekte yok zaten vajinal muayene gibi bişey hiç bir acı hissetmiyorsun.. sadece idrara sıkışıklık biraz rahatsız ediyor hepsi o.. rahat ol kasma kendini ve sadece ultrasyona endekslen çünki bebeğni göreceksin ekranda sana yerleştirilirken en güzel duygu... ben ağladım sevinçten transferde çok güzeldi her şey(....))
evet en güzeli ultrsyona odaklanmak ben diger iki dememde cok kasilmisitim bacaklarim faln titremisti hic görememistim tamam diyolardi bende bittimi diyodum amaa bu son insalllahta rabbimin izniyle son olur ultarsayona odaklanmisitimm ayyyyy cok heycanladim sanki elele tutmuslardii cok güzel bir duyguyduu cokkk heycanlandiydimmm cokk güzeldiiiii......
inşallah güzel bir haber verirsin canım bizlere de umut olursun...:))
Kizlar merhaba. Birkac gundur girmedim internete. Bugun test sonucumu aldim. Maalesef negatif. Haber vermek istedim. Kendimi cok alistirmistim bu sonuca ama insan yinede umut besliyor. Ne yapalim kismet degilmis.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme.
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
subjektıf gebelık testı
gebeler doğru muuuu?????
afras kaçta kaç yaptın
günaydın kızlarrr...
tedavime son 4 gün...
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme.
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
subjektıf gebelık testı
gebeler doğru muuuu?????
GÜNAYDINN mirage hayirlisiyl baslar hayirlisiyla sonu cok güzel biter rabbim inssallh bu tedavin cokgüzel bir sekillde ilerler sonundaaa mükavatiniii alirsinn rabbimm inssallah annee olmayii nasip eder isteyenn caba harcayann herkeseee aminnn.......
günaydın kızlarrr...
tedavime son 4 gün...
kızlar merhaba
öncelıkle ıyı dıleklerı olan arkadaşlar hepınıze teşekkur ederım
transfer sonrası nete girmeyım dedım ,evelsı gün dayanamadım girdim kı aysegul ya da aysen hatırlamıyorum'transferi olanlar bı kaç gün girmeyın diye uyarıyordu,sagolsun ' onu okumamla geri kaçtım
neyse ,şimdilik herşey güzell ,böyle devam etsın umarım
havın sonuçlarının temız çıkmasına çok sevındım ,Rabbım hepımızı evlatlarımıza kavuştursun
inşallah çıle dolmuştur,neler yaşadığımızı nkımse anlayamaz
Rabbım dualarımızı kabul etsın
günaydın kızlarrr...
tedavime son 4 gün...
Canım bugün sabah telefonum çaldı 9.30 tüp bebek merkezinden aradılar.20 yumurtanın 15 döllenmiş.Tabiki ben heycandan konuşamadım. Çok sevindim. Salı sabah 11 de tansferim olucak. Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin. Benim ve sizlerin inşallah. Bugün hep yattım çok sancım vardı. Hiç böyle ağrı yaşamamıştım. Umarım her şey yolunda gider.rıca ederim yumurtaların döllenince yaz merak ederim kaçı döllendi diye inş sağlıklı döllenip sağlıklı bölünürler
Canım bugün sabah telefonum çaldı 9.30 tüp bebek merkezinden aradılar.20 yumurtanın 15 döllenmiş.Tabiki ben heycandan konuşamadım. Çok sevindim. Salı sabah 11 de tansferim olucak. Allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin. Benim ve sizlerin inşallah. Bugün hep yattım çok sancım vardı. Hiç böyle ağrı yaşamamıştım. Umarım her şey yolunda gider.
slm kızlar nasılsınız bugün pek kimseler uğramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?