eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

su sıralar pek gıremedım yazmıştım ama belkı görmemışsindir o kadar hızlı ılerlıyo kı,yakalamak ne mumkun
havıncım tetkıkının ıyı çıkmasına çoook sevındımm
hadı bakalım güzel haberlerın devam etsın,e yerlerı de hazırlsnmış bebekler yerleşisın artık de mı

sizi görüpte kötü olurmu insan dedim bıraz size sürüneyim benimde bebişlerim transferden sonra tutunsun nasıl gidiyo bekleme

insalahhh havinn allah gönlüne göre veriirrr ikiz bebklerin olur valla bende hic bir sey yok hic bir belirti yol gabizlik ve gaz sorunu vardi cok sükür oda gectii 14 kasimda test günümm hayirlisiis ......

canım benim evet yerlerinide yaptık şimdi transfer olup bebişlerim tutunacak inş

canım ilk 3 gün girmemen iyi oldu yatıp dinlenseydin ilk 7 günde zaten tamamen tutunuyomuş bebiş inş seninkilerde afrasınkilerde tutunmuştur güzel haberlerinizi alıcaz rabbimin izniyle

insalahhh havinn allah gönlüne göre veriirrr ikiz bebklerin olur valla bende hic bir sey yok hic bir belirti yol gabizlik ve gaz sorunu vardi cok sükür oda gectii 14 kasimda test günümm hayirlisiis ......

canım belirti arama herkeste belirti olacak diye bir kural yokki inş senin bebişlerde sessiz sedasız tutunuyorlar sana umudunu sakın kaybetme rabbim büyük bebişlerinde tutunacak sana

benım her ay belıkrtım var şekerler
her ay gebeyım ben
bı zaman doğuracam ama ne zaman o zaman :18::18::18:

canım inş rabbimin izniyle sen temmuzda bende 1 ay sonradan geliyomya bende ağustosta doğuracağız bu sefer olacak canım rabbimin izniyle bol bol konuş bebelerinle bırakmasınlar seni sıkı sıkı tutunsunlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…