iyiyim canım sen nasılsın. biraz bakmayayım bu bilgisayara diyorum bütün gün bilgisayar başındayım ama canım sıkılıyor yine açıyorum bakıyorum boyun fıtığı var da biraz ağrıdı boynum işte. aaaaayyy ne çok söylendim sen nasılsın iyi misin?
iyi geceler kızlar.... :))) geçmişi okumakla meşguldüm ve çokk güzel bir haber okudum...SEMİNAY tebrik ederim darısı afras ve turk ün de başına inşallah.. sırada onlar var... havincim iyiyim cnm sen nasılsın
canım sen sabret ve umudunu asla rabbimden kesme bu yola çıktığından beri rabbime teslim oldun o teslimiyet şimdi daha çok lazım sana heyecanlan canım heyecan olucak ama bu heyecanı olumsuz düşüncelerle yıkma rabbim büyük yoktan var eder senin mucizelerinde inş öyle sessizce sana tutunuyo canım rabbim umudunu kırmadan test gününde güzel haberler almanı nasip etsin
havin su canım kuzenimin oğlu oldu geçenlerde doğumgünüydü allah olmayan herkeze versin diyorum sürekli dua ediyorum. bu siteyi yaklaşık 5 yıldır takip ediyorum sürekli okuyup ağlıyordum herkelimede bir umut arıyordum artık umutlarım bitmişti çok şükür allahıma banada nasip etti.
Okumaktan sıkılmazsanız başıma gelen sirşey anlatmak istiyorum evlenmeden önce devlet hastanesi kadın doğum bölümünde çalışıyordum yaşlı bir teyze geldi yanıma kahkalarla gülerek doktor bana tahlil verdi bunu bilgisayara girermisin dedi bende bu kadın neden gülüyor acaba diye merak ettim sonra kadın gitti öğleden sonra ağlayarak geldi ama öyle ağlıyorki hıçkırıklarla elinden tahlil sonucu aldım gebelik testi pozitif kadına dedimki çocuğunuz çok galiba istemiyormusuzun niye ağlıyorsunuz bu kadar diye sordum kadın 45 yaşındayım 25 yıllık evliyim hiç çocuğum yok demezmi şok oldum kadın kocasını aradı hemen ağlamaktan anlatamadı çok şaşırmıştım....
iyim canım iyi olmana sevindim işte bende dört gözle sizinde tedavilerinize start vermenizi benimde tedavimin hayırlısıyla başlamasını bekliyom
amin havin allah razi olsun bende allahima emenet ettimm hayvin mevlam neyklerse güzel eyler insanogluz rabbim isyan ettirmesin bolboldua ediyomm hakkimizda hayirlisi..
canım iyi olmana sevindim bende iyiyim bakmayım diyosun bilgisayara ama gece uzun işlerde bitince yapacak bişey yok olsa bebişlerimiz bilgisayarın düğmesinin yerini bulamayız ama bebişler olana kadar işte böyle olucak görünen o
canım söylen söylen sıkma canını çok konuşuyom ginbi düşünüp burda bir birimizi görmeden de olsa aynı yolda kader arkadaşı olduk dertlerimiz hep aynı canım rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin
walla havincim inan ki bende aynı durumdayım... kafayı bi taktım bu aralar anlatamam...bunca yıldır hiç bu kadar istememiştim.. bu kadar anne olmak istememiş bebeğin eksikliğini hissetmemiştim.. şimdi ise bununla yatıp kalkıyorum... zamanın bir an önce geçmesini istiyorum...işe gitmek istemiyorum... hiç bişeyden keyf almıyorum...önceden üzülmediğim şeylere üzülüyorum.. arkadaşlarımın doğum muhabbeti yada çocuk muhabbetleri gibi konular artık benim alınganlık konularım olmaya başladı kendimi tanıyamaz oldum...
şimdi dedim ufak bir odam var onu düzelteyim. yarın akşam kızkardeşimi ziyarete gidicem bebeği oldu bir kızı var cumartesi bebek mevlidi olacak ilk defa görücem yeğenimi dedim gitmeden evimi temiz bırakayım.toparlarken çeyiz sandığımı açtım kızkardeşim ben daha evlenmeden bana bir bebek elbisesi almıştı kızın olur inşallah diye onu gördüm bir gözlerim doldu. sonra biz de çeyiz çıkarken bebek yastığı yaparlarmış annem yapmıştı müjde diye damada verip karşılığında para alırlarmış gördüm bi sandıkta nasıl kapattığımı bilemedim. bi de şimdi yarın yeğenimi görücem onun da garipliği var. offf ne bileyim işte darmadağınık duygularla geçip gidiyor zaman
canım rabbim yazmışsa yaşın önemi yok bunları ben çevremdede gördüm annemin amcasının kızının 13 yıl olmamış evlatlık almış 13 yıldan sonra kadın 6 tane doğum yapmış rabbim ol desin yeterki oluyo mucize işte bunlar işte kimimizde de umut olmuyo yol gösteriyo rabbim bizde o yolda rabbimden umudu kesmiyoz sonuçta bebişimize giden yol kolay değil zor ama rabbim tüm zorlukları kolaylaştırır bunada inancım sonsuz nurten canım üşenmezsen hikayeni yazarmısın merak ettim belkide hepimizin içinden kendine çıkaracağı bir ders vardır
şimdi dedim ufak bir odam var onu düzelteyim. yarın akşam kızkardeşimi ziyarete gidicem bebeği oldu bir kızı var cumartesi bebek mevlidi olacak ilk defa görücem yeğenimi dedim gitmeden evimi temiz bırakayım.toparlarken çeyiz sandığımı açtım kızkardeşim ben daha evlenmeden bana bir bebek elbisesi almıştı kızın olur inşallah diye onu gördüm bir gözlerim doldu. sonra biz de çeyiz çıkarken bebek yastığı yaparlarmış annem yapmıştı müjde diye damada verip karşılığında para alırlarmış gördüm bi sandıkta nasıl kapattığımı bilemedim. bi de şimdi yarın yeğenimi görücem onun da garipliği var. offf ne bileyim işte darmadağınık duygularla geçip gidiyor zaman
canım benim ne kadar zor bilirim rabbim hepimizin evlerini bebek sesleriyle şenlendirsin bize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kardeşine de bebeği her öptüğünde sana dua etsin rabbim kardeşimede nasip et diye ben ablamı öyle tembihledim
kızlar hepinize iyi geceler diliyorum.. çoookk yorgunum.. malum iş güç.. yarın da önemli bir toplantım var...hepiniz Allaha emanet olun.. tatlı rüyalar ....
canım hoşgeldin inan geçen aklımdan geçtin acaba çok mu yoğun ondan mı hiç gelmiyor topiğe dedim bizler iyiyiz hala buranın sürekli takipçisiyiz sen nasılsın canım?erkek bebek çok güzel yorumlanır İnşallah hayırların habercisidir...
miragecim havinsu ebruli yasev gamzear ve sayamadığım eylül ekibi nasılsınız kızlar ben yoğunumama şikayetçi değilim bugün hasta olduğum için yatıyorum o yüzden bol bol bakıyorum nete :)
ama sizleri çok özledim bilesiniz...
Kızlar merve hiç görünmüyor nerelerde acaba bilen varmıki ???
7 yıllık evliyim yaşımın ilerlemiş olmasından dolayı 6 ay sonra tedaviye başladım birsürü ilaç rahif filmi tesler falan derken 6 ay geçti olmadı sonra 1 aşılama yaptırdım yine olmadı adanada birhastaneye gittim tüp bebek için doktorlar rahminde perde var amaliyat olman lazım dediler biray içinde amaliyat oldum 3 ay içinde olur dediler bekledim olmadı özel bir kliniğe gittim tüp bebek yaptırdım olmadı çocuğu olmayan 13 yıllık evli olan kuzenimle birlikte istanbula gittik ordaki doktordan birşey anlamadık konyaya gittik doktorlar ona senin normal olur dedi banada laparoskopi yapmam lazım ona göre birşey söyleyeceğim dedi bende kabul ettim doktor iyiki yapmışıs yapışıklık vardı onu açtım 3 ay adet olmaman için ilaç vereceğim sonra kendiliğinden olur dedi o üç ayı hiç unutmuyorum tam yaz ayına denk geldi sanki ateşler içinde yanıyordum çok kötüydü yani 6 ayda öyle bekledim olmadı tekrar adanaya gittim orda tüp bebek yaptırdım doktor transferi yapamadı çok zorlandı yarımsaat uğraştı sonra tamam oldu dedi ama ben hiç inanmamıştım sanki olmamıştı beni oyalamıştı. neyse o da tutmadı bu arada benim yaşım oldu 38 bir ay bekledim osmaniyedeki doktorum bana iki yıldır istanbulda biryer söylüyordu oraya git diyordu ama ben artık parayı sıfırladığım gibi 40 binlira borca girmiştim değil istanbula gitmek yol param bile kalmamıştı doktoruma istanbula gidemem beni başka yere yönlendir dediğimde o zaman sana tekrar aşılama yapayım belki turar dedi bende kabul ettim nede olsa bir umuttu aşıma tuttu nihayet hamile kalmıştım inanamadım dünyalar benim olmuştu ilerleyen günlerde tahlil sonuçları bir inip bir çıkıyordu birkaç gün bekledik birgün işyerinde rahatsızlandım hemen doktoruma gittim muayene etti ve eşime dönerek hemen ambulans çağırayım adanaya yetiştir iç kanama geçiriyor yarım saat içinde gitmezse ölebilir dedi ben birşok daha yaşadım ölmek istiyordum artık dayanamıyordum neyse adanaya gittik bebek tüpün içine yerleşmiş onu aldılar beni servise çıkardılar eşimi içeriye almadılar o geçe yılbaşı gecesiydi çok ağladım. 6 ay sonra tektar adanada tüp bebek denedim o da olmadı en sonunda doktorum bana ısrarla istanbula git buralarda boşuna uğraşıyorsun sen zor hastasın borcun çok biliyorum ama gitmek zorundasın yaşın geçiyor diyince mecbur kaldım gittim ilaçlar iğneler falan derken 9 tane yumurta döllendi sıra transfere geldi 5 kişiye transfer yapılacaktı sadece benimki olmadı doktor transferi yapamadı o masaya 5 kez oturdum olmadı buarada altıma kaçırdım rezil oldum tortor tranferi yapamıyorum kanalında bir delik oluşmuş bu şekilde yapamam bak çok uğraştım olmuyor daha öncede muhtemelen sana trafer yapılamamış yaptık demişler geçiştirmişler dedi ameliyat olman lazım dediğinde dünya başıma yıkılmıştı. mecburen kabul ettim ve ameliyattan sonra 3 ay bekledim 3 ay transfer yapıldı ve çok şükür hamileyim ilk öğrendiğimde eşimle saatlerce kimseyle görüşmedik kendimizi eve kapattık saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladık bunları yazarken bile ağlıyorum o günleri yaşadım sanki tüm kalbimle diliyorum ki allah kimseyi darda koymasın isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?