en azından dondurulmuşların var canım. benden 27 yumurta alındı 11'i döllendi en son 6 tanesi kaldı embriyolog dondurma önermedi sadece bi tane transfer edildi. gitti yavrularım. şimdi var ya öyle gözümde büyüyor ki aynı iğneleri yemek. tabi ondan önce eşimi tekrar ikna etmek konusu var
çok şükür canım ama ben doktorum ısrar etmes dondurulmuşlaı da kullanmayacaktım bırakıyordum tedaviyi en azından bi süreliğine doktorum zor ikna etti dondurulmuşlar tutmazsa pgt yapmamız gerekecek ara vermeden bunu da yapalım eğer bu tutmazsa sorun kesin genetiktir ilaçlı yumurta büyüttüğümüz tedavilerde hormon dengen bozuluyor rahim iç tabakası kalınlaşmıyor eğer sorun buysa ilaçsız dondurulmuşlarla kesin çözeriz ama bu değilse genetikten başka bişey olamaz diyor bu 3. denemem olacak etrafımdaki herkes doktor değiştir artık kaç oldu diyor ben değiştirme taraftarı değilim memnunum ve belki savunma mekanizması bıkmışlık ama eskisi kadar çocuk diye ölüp bitmiyorum rabbim hayırlısını versin... hepimiz için kolaylıklar versin... umarım bu seninde son olur ve tutar :)
ŞEKERİM hemen yorumlayayım.. bir kere erkek bebek murat demektir herzaman iyiye yorulur.MUradın olacak yani sadece biraz zorlanacaksın ama onuda ilk negatifinle yaşadın zaten diye yoralım biz..2.si ise doğum sırasında kan gördüysen rüyan bozulmuşumarım görmemişsindir
![]()
neredeyse hiç ağrımolmadı kan da yoktu ama o kadar gerçekçiydi ki rüyası bile harikaydı inanılmaz kolaydı ve uyandındığımda bile doğum yaptım sandım müthiş bi duyguydu elimi bacaklarımın arasına koyduğumda başını hissettim anlatamam nasıl bileş olduğunu sanki yaşadım rüyası bu kadar güzelse gerçeği nasıldır değil mi? bu benim 3. denemem olacak bakalım
sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü Günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.
canım rüyan çok güzel rabbim tüm sıkıntılarından kurtarsın seni ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hiç ağrım yoktu neredeyse ve çok gerçekçiydi...
amin cannım rabbim hepimize nasip etsin...