eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ne bileyim kasığım ağrıyor belim ağrıyor sık tuvalete çıkıyorum. akıntım var bunlar belirtimi değil mi bilmiyorum.
ohss de olduğum için hangisine yoracağımı bilemiyorum

insallah hamilelikk belirtileidirr heralde bende hamile deyilimm insann o kadr seyden bir belirti yasar bendede bisey yokk belirti yasamak da can slkiciii bose verelim insakllah zamani vakti gelmisti sizde sonrada bende ters sirasii artik hayirlisiiisii bakalim ne olacakkkkk....

selam kızlar nabersiniz??

ya ben dün gece bi rüya gördüm net hatırlamıyorum ama hamileymişim karnım büyük mü hatıralamıyorum ama elimi aşağıya bi götürüyorum rahim ağzı incelmiş ve bebeğin başını hissediyorum elimle doktoruma diyorum ki sezaryan olacaktı hemen ameliyat yap yok diyor olmaz artık. neredeyse hiç yok denecek kadar az ağrım var yada yoktu bilmiyorum bi yandan da koşa koşa iş yapıyorum evde evi toparlıyorum bebek doğmadan işlerimi bitireyim diye acele ederken bakıyorum bebeğin başınıı iyice hissediyorum evde doğum masası varmış bu arada (!) yatıyorum masaya hemen doğuyor bi erkek çocuk öyle yattığımı falan hatırlamıyorum kalkıyorum bebeği alıyorum kucağıma...

en net hatırladığım kısmı aşağıya elimi dokununca hissettiğim incelmiş doku bebek başı doğum anı ve bi erkek bebek o doğum anını bebeğin çıkışını gerçekmiş gibi hissettim uynadığımda sanki 5 dk önce doğum yapmış gibiydim...

bu neydi şimdi var mı yorum yapabilcek

Son düzenleme:

erkek bebek çok güzel yorumlanır İnşallah hayırların habercisidir...

miragecim havinsu ebruli yasev gamzear ve sayamadığım eylül ekibi nasılsınız kızlar ben yoğunum ama şikayetçi değilim bugün hasta olduğum için yatıyorum o yüzden bol bol bakıyorum nete :)

ama sizleri çok özledim bilesiniz...

inşallah canım benim sen ne yaptın ne durumdasın ne yapmaya karar verdin?

Canım benim maşallah günlerdir böyle güzel haber alamadık Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Kayseri'de Nurettin hocayamı yaptırmıştın sende? Yanlışlık varsa kusura bakma öyle bi aklımda kalmıştı ondan sordum. Tekrardan gözün Aydın olsun Allah'a emanet ol dikkat et kendine

inşallah canım benim sen ne yaptın ne durumdasın ne yapmaya karar verdin?

canım benim karman çormanım ocaktan önce tekrar deneyemeyeceğim maddi anlamda bitiğiz.. bizim hem tüp hem ıIVM yapıldığından 13 milyar gibi bir maliyetle sonlandı şimdi toparlanma sürecinde tek yaptığım hayallerim ... merkez konusunda çok karışığım acaba istanbulda ulun da mı denesem yine ankara da mı? bilemiyorum ... düşündükçe batıyorum kendime iyilik tek yaptığım iyi bir siteden arı sütü polen kürü sipariş ettim ona başlıcam umut işte ::)))

rabbim hepimizin gönlünün muradını verir inşallah canım...

kızlarrrr yok mu bu rüyaya yorum??? çok merak ediyorum???

tatli anne seminayy nasilsinn hosgeldin canim hadi anlatt nasil di o an .......

bıttım bıttım yok tarıfı
ben uzun zamandır bu kadar sevındığımı hatırlamıyorum ,hatta uzun zaman demıyeyım ben omrumde bu kadar sevınmedım
Rabbım tamamına erdırsın
sana da nasıb etsın ınşallah

saolasın canım: evet kayserı de nurettın beye tedavı olduk

kızlar hayırdua da bulunan herkese teşekkur ederım ,Allah razı olsun
hepınıze dua edıyorum Rabbım en kısa zamanda nasıb etsın
umudunuzu yıtırmeyın ,artık ümidimin kırıldığı bı anda Rabbım açtı kapısını ,Tamamına erdırsın ınşallah
afras,mırage,havın aysegul,aysen,turk3458,cv,nmelıs,asıl,safak,gamzear,boyacı,suer,redhaıredgırl....
ısmı aklım a gelmeyen arkadaslar kusura bakmayın ,hepınıze dua edıyorum
Rabbım tez vakıtte sevındırsın

inşşallah canım inşallahhh bi 10-15 güne kadar dondurulmuşlarla deneyeceğim

en azından dondurulmuşların var canım. benden 27 yumurta alındı 11'i döllendi en son 6 tanesi kaldı embriyolog dondurma önermedi sadece bi tane transfer edildi. gitti yavrularım. şimdi var ya öyle gözümde büyüyor ki aynı iğneleri yemek. tabi ondan önce eşimi tekrar ikna etmek konusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…