ne bileyim kasığım ağrıyor belim ağrıyor sık tuvalete çıkıyorum. akıntım var bunlar belirtimi değil mi bilmiyorum.
ohss de olduğum için hangisine yoracağımı bilemiyorum
tatlım bence sende hamilesin içime öyle doğdu:)) inşallah hamilesin:))
ne bileyim kasığım ağrıyor belim ağrıyor sık tuvalete çıkıyorum. akıntım var bunlar belirtimi değil mi bilmiyorum.
ohss de olduğum için hangisine yoracağımı bilemiyorum
selam kızlar nabersiniz??
ya ben dün gece bi rüya gördüm net hatırlamıyorum ama hamileymişim karnım büyük mü hatıralamıyorum ama elimi aşağıya bi götürüyorum rahim ağzı incelmiş ve bebeğin başını hissediyorum elimle doktoruma diyorum ki sezaryan olacaktı hemen ameliyat yap yok diyor olmaz artık. neredeyse hiç yok denecek kadar az ağrım var yada yoktu bilmiyorum bi yandan da koşa koşa iş yapıyorum evde evi toparlıyorum bebek doğmadan işlerimi bitireyim diye acele ederken bakıyorum bebeğin başınıı iyice hissediyorum evde doğum masası varmış bu arada (!) yatıyorum masaya hemen doğuyor bi erkek çocuk öyle yattığımı falan hatırlamıyorum kalkıyorum bebeği alıyorum kucağıma...
en net hatırladığım kısmı aşağıya elimi dokununca hissettiğim incelmiş doku bebek başı doğum anı ve bi erkek bebek o doğum anını bebeğin çıkışını gerçekmiş gibi hissettim uynadığımda sanki 5 dk önce doğum yapmış gibiydim...
bu neydi şimdi var mı yorum yapabilcek
erkek bebek çok güzel yorumlanır İnşallah hayırların habercisidir...
miragecim havinsu ebruli yasev gamzear ve sayamadığım eylül ekibi nasılsınız kızlar ben yoğunumama şikayetçi değilim bugün hasta olduğum için yatıyorum o yüzden bol bol bakıyorum nete :)
ama sizleri çok özledim bilesiniz...
inşallah canım benim sen ne yaptın ne durumdasın ne yapmaya karar verdin?
canım benim karman çormanım ocaktan önce tekrar deneyemeyeceğim maddi anlamda bitiğiz.. bizim hem tüp hem ıIVM yapıldığından 13 milyar gibi bir maliyetle sonlandışimdi toparlanma sürecinde tek yaptığım hayallerim ... merkez konusunda çok karışığım acaba istanbulda ulun da mı denesem yine ankara da mı? bilemiyorum ... düşündükçe batıyorum kendime iyilik tek yaptığım iyi bir siteden arı sütü polen kürü sipariş ettim ona başlıcam umut işte ::)))
selam kızlar nabersiniz??
ya ben dün gece bi rüya gördüm net hatırlamıyorum ama hamileymişim karnım büyük mü hatıralamıyorum ama elimi aşağıya bi götürüyorum rahim ağzı incelmiş ve bebeğin başını hissediyorum elimle doktoruma diyorum ki sezaryan olacaktı hemen ameliyat yap yok diyor olmaz artık. neredeyse hiç yok denecek kadar az ağrım var yada yoktu bilmiyorum bi yandan da koşa koşa iş yapıyorum evde evi toparlıyorum bebek doğmadan işlerimi bitireyim diye acele ederken bakıyorum bebeğin başınıı iyice hissediyorum evde doğum masası varmış bu arada (!) yatıyorum masaya hemen doğuyor bi erkek çocuk öyle yattığımı falan hatırlamıyorum kalkıyorum bebeği alıyorum kucağıma...
en net hatırladığım kısmı aşağıya elimi dokununca hissettiğim incelmiş doku bebek başı doğum anı ve bi erkek bebek o doğum anını bebeğin çıkışını gerçekmiş gibi hissettim uynadığımda sanki 5 dk önce doğum yapmış gibiydim...
bu neydi şimdi var mı yorum yapabilcek
kızlarrrr yok mu bu rüyaya yorum??? çok merak ediyorum???
tatli anne seminayy nasilsinn hosgeldin canim hadi anlatt nasil di o an .......
Canım benim maşallah günlerdir böyle güzel haber alamadık Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Kayseri'de Nurettin hocayamı yaptırmıştın sende? Yanlışlık varsa kusura bakma öyle bi aklımda kalmıştı ondan sordum. Tekrardan gözün Aydın olsun Allah'a emanet ol dikkat et kendine
bıttım bıttım yok tarıfı
ben uzun zamandır bu kadar sevındığımı hatırlamıyorum ,hatta uzun zaman demıyeyım ben omrumde bu kadar sevınmedım
Rabbım tamamına erdırsın
sana da nasıb etsın ınşallah
hayrola canım inşallah. bu kadar zorluk çekiyor her zorluğun arkası kolaylıktır diye yorumladım ben. kimbilir belki yarın belki yarından da yakın
inşşallah canım inşallahhh bi 10-15 güne kadar dondurulmuşlarla deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?