• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Havin su ve diyer arkadaşlar herkeze dileklerinden dolayı tşk ederim lütfen umudunuzu kaybetmeyin lütfen allaha emanet olun öptüm hepinizi

canım benim rabbime emanetsin kuzunla rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde nasip etsin bizede dua et

kızlar üçüzlerim geliyorrrrr
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr

ayrıca seminay çok tebrik ederim canım gözünaydınnnnnnnnnn

kızlar üçüzlerim geliyorrrrr
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerim ama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr

ayrıca seminay çok tebrik ederim canım gözünaydınnnnnnnnnn

oy oy maşallah rabbim sağlıkla kucağınada almanı nasip etsin 3 lerini ay bebişimolsun canım o kadar sevindimki rabbim sağlıkla tamamına erdirsin rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inş 2 hafta sonrada güzel haberlerle gelirsin

oy oy maşallah rabbim sağlıkla kucağınada almanı nasip etsin 3 lerini ay bebişimolsun canım o kadar sevindimki rabbim sağlıkla tamamına erdirsin rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inş 2 hafta sonrada güzel haberlerle gelirsin

saol havincim amin inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah
darısı tüm isteyenlere ve sana olsun canım
bu arada adım melis...

saol havincim amin inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah
darısı tüm isteyenlere ve sana olsun canım
bu arada adım melis...

adın güzelmiş canım üç melek annesi melis canım benim adımda meryem bana adımla dua edersen çok mutlu olurum

melis canım inş 2 hafta sonra güzel güzel haberler alırsın doktordan

adın güzelmiş canım üç melek annesi melis canım benim adımda meryem bana adımla dua edersen çok mutlu olurum

melis canım inş 2 hafta sonra güzel güzel haberler alırsın doktordan

tabiki ederim meryemcim herkesi katıyorum dualarıma sanada ediyorum bolca evlat hasreti dinsin diye olacak inşallah bitanem
inşallah hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ediyorum canm

tabiki ederim meryemcim herkesi katıyorum dualarıma sanada ediyorum bolca evlat hasreti dinsin diye olacak inşallah bitanem
inşallah hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ediyorum canm

zaten öyle canım herşeyin hayırlısını istiyoruz rabbim evladında hayırlısını nasip etsin evlat özlemimiz büyük inş rabbim çektiklerimizi içimizden geçeni biliyo hepimize hayırlı evlatlar nasip eder canım sen üç melek annesisin senin duan daha bi makbul duada bizi hiç unutma

Amin canım evet 2 tane 3 gün embiyom 3 tenede 5 gün embiyom donduruldu.Test tarihim 18 kasım canım.

oh maşallah 5 embriyo dondurulmuşun var ne güzel inş onları bebişine kardeş için kullanırsın canım şimdi dua edelim bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

oh maşallah 5 embriyo dondurulmuşun var ne güzel inş onları bebişine kardeş için kullanırsın canım şimdi dua edelim bebişin sana sıkı sıkı tutunsun

AMİN canım çok teşekürderim.İnşallah sende başlarsın bir an önce ve güzel haberler verirsin bizlere :)) çıkıyorum iyi geceler biraz daha kalırsam annemin gazabından kurtulamıycam:)))

AMİN canım çok teşekürderim.İnşallah sende başlarsın bir an önce ve güzel haberler verirsin bizlere :)) çıkıyorum iyi geceler biraz daha kalırsam annemin gazabından kurtulamıycam:)))

canım benim yat dinlern sana hayırlı geceler inş bende hayırlısıyla başlarım az kaldı zaten

selam kızlar nabersiniz??

ya ben dün gece bi rüya gördüm net hatırlamıyorum ama hamileymişim karnım büyük mü hatıralamıyorum ama elimi aşağıya bi götürüyorum rahim ağzı incelmiş ve bebeğin başını hissediyorum elimle doktoruma diyorum ki sezaryan olacaktı hemen ameliyat yap yok diyor olmaz artık. neredeyse hiç yok denecek kadar az ağrım var yada yoktu bilmiyorum bi yandan da koşa koşa iş yapıyorum evde evi toparlıyorum bebek doğmadan işlerimi bitireyim diye acele ederken bakıyorum bebeğin başınıı iyice hissediyorum evde doğum masası varmış bu arada (!) yatıyorum masaya hemen doğuyor bi erkek çocuk öyle yattığımı falan hatırlamıyorum kalkıyorum bebeği alıyorum kucağıma...

en net hatırladığım kısmı aşağıya elimi dokununca hissettiğim incelmiş doku bebek başı doğum anı ve bi erkek bebek o doğum anını bebeğin çıkışını gerçekmiş gibi hissettim uynadığımda sanki 5 dk önce doğum yapmış gibiydim...

bu neydi şimdi var mı yorum yapabilcek

canım rüyalar bilinçaltını yansıttığına göre, biz de bu fikirle beynimizi son derece meşgul ettiğimize göre böyle bir rüya görmen normal. biz yine de hayra yoralım.

erkek bebek çok güzel yorumlanır İnşallah hayırların habercisidir...

miragecim havinsu ebruli yasev gamzear ve sayamadığım eylül ekibi nasılsınız kızlar ben yoğunum :( ama şikayetçi değilim bugün hasta olduğum için yatıyorum o yüzden bol bol bakıyorum nete :)

ama sizleri çok özledim bilesiniz...

iyiyiz ilknurcum sen nasılsın? biz de seni özledik yaaa. geçmiş olsun bu arada, iyi bak kendine. arada gel yine.

bıttım bıttım yok tarıfı
ben uzun zamandır bu kadar sevındığımı hatırlamıyorum ,hatta uzun zaman demıyeyım ben omrumde bu kadar sevınmedım
Rabbım tamamına erdırsın
sana da nasıb etsın ınşallah

ay ne güzel yaa, ben de istiyorum aynı mutluluğu. bizim için de dua et seminaay. maşallah arkadaşım. Allah nazarlardan saklasın sizi.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

haviniiim nasılsııın?

slm arkadaşlar 7 yıldır tedavi görüyorum ama 70 yılda yaşanacakları yaşadım galiba benim başıma gelenler kimsenin maşına gelmemiştir hikayem çok uzun o yüzden anlatmayacağım sadece şunu söylemek istiyorum en sonunda tüp bebek tuttu olmasa benim olmazdı umudunuzu kaybetmeyin

desteğin için teşekkür ederiz nurten. hikayeni de okudum. gözünüz aydın, çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

walla havincim inan ki bende aynı durumdayım... kafayı bi taktım bu aralar anlatamam...bunca yıldır hiç bu kadar istememiştim.. bu kadar anne olmak istememiş bebeğin eksikliğini hissetmemiştim.. şimdi ise bununla yatıp kalkıyorum... zamanın bir an önce geçmesini istiyorum...işe gitmek istemiyorum... hiç bişeyden keyf almıyorum...önceden üzülmediğim şeylere üzülüyorum.. arkadaşlarımın doğum muhabbeti yada çocuk muhabbetleri gibi konular artık benim alınganlık konularım olmaya başladı kendimi tanıyamaz oldum...

sen geç kalmışsın, ben heğ bu duygulardaydım. ama sana bişey diyeyim, sanırım benimki de kayıp yaşadıktan sonra artmıştı. yani o bebek rahime düştükten ve sen bunu öğrendikten sonra herşey başka oluyor sanırım.

şimdi dedim ufak bir odam var onu düzelteyim. yarın akşam kızkardeşimi ziyarete gidicem bebeği oldu bir kızı var cumartesi bebek mevlidi olacak ilk defa görücem yeğenimi dedim gitmeden evimi temiz bırakayım.toparlarken çeyiz sandığımı açtım kızkardeşim ben daha evlenmeden bana bir bebek elbisesi almıştı kızın olur inşallah diye onu gördüm bir gözlerim doldu. sonra biz de çeyiz çıkarken bebek yastığı yaparlarmış annem yapmıştı müjde diye damada verip karşılığında para alırlarmış gördüm bi sandıkta nasıl kapattığımı bilemedim. bi de şimdi yarın yeğenimi görücem onun da garipliği var. offf ne bileyim işte darmadağınık duygularla geçip gidiyor zaman

çok zor bir imtihan ya. gerçekten...Allah sabır versin. Allah sana da bu mutluluğu nasip etsin şafakcım.

canım benim ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo iğneler tedaviye başladınya duygular nasıl ya bende sizle heyecan yapıyom

havin doğrusunu istersen şu anda çok büyük bir heyecanım yok. garip bir sükunet içindeyim. kendi duygularımı da anlayamıyorum. bu ilkinde tutacağına inanmamak mı? sonunda tedaviye başlayabilmiş olduğuna inanamamak mı? bilemiyorum gerçekten. belki yumurta toplamaya falan geçildiği zaman başlayacak asıl heyecan. biraz da galiba sonrasında Allah korusun olumsuz olursa hayal kırıklığı büyük olmasın diye kendimi kaptırmamaya da çalışıyor olabilirim. ama kesinlikle negatif bir tutumda da değilim. yani depresif tavırda değilim. sanki başlamamış gibiyim.

havin doğrusunu istersen şu anda çok büyük bir heyecanım yok. garip bir sükunet içindeyim. kendi duygularımı da anlayamıyorum. bu ilkinde tutacağına inanmamak mı? sonunda tedaviye başlayabilmiş olduğuna inanamamak mı? bilemiyorum gerçekten. belki yumurta toplamaya falan geçildiği zaman başlayacak asıl heyecan. biraz da galiba sonrasında Allah korusun olumsuz olursa hayal kırıklığı büyük olmasın diye kendimi kaptırmamaya da çalışıyor olabilirim. ama kesinlikle negatif bir tutumda da değilim. yani depresif tavırda değilim. sanki başlamamış gibiyim.

canım böyle olmanda bir yönden iyi olumlu yahutta olumsuz olduğunda vereceğin tepki daha farklı olur çok istekli olupta sonunda olumsuz olunca çok yıpranıyo kişiler böyle olmanda da vardır bir hayır rabbim inş seninde doldurur kucağını senden umutluyum neden rahim bebişi tutuyo rabbimin izniyle buda tutacak canım rabbim bunca zahmeti zayi etmez inş tedavinin sonunda herşey güzel olucak senin için

ben hep yeni tedaviye başlıyanlara çok seviniyom yeni bir başlangıç yeni umutlar ve sonunda hep güzel haberler alsınlar diye dua ediyorum

canım böyle olmanda bir yönden iyi olumlu yahutta olumsuz olduğunda vereceğin tepki daha farklı olur çok istekli olupta sonunda olumsuz olunca çok yıpranıyo kişiler böyle olmanda da vardır bir hayır rabbim inş seninde doldurur kucağını senden umutluyum neden rahim bebişi tutuyo rabbimin izniyle buda tutacak canım rabbim bunca zahmeti zayi etmez inş tedavinin sonunda herşey güzel olucak senin için

ben hep yeni tedaviye başlıyanlara çok seviniyom yeni bir başlangıç yeni umutlar ve sonunda hep güzel haberler alsınlar diye dua ediyorum

inşallah canım ya. evet sanki yaşamımda yeni bir dönemin başlangıcıymış gibi. bebeğinin sana geldiği ana en ince detayıyla tanıklık ediyorsun. çok tuhaf birşey aslında. yarın öbür gün çocupa gösteririz fotoyu, bak burda daha embriyosun diye :)))))))) ay havinim ben de senin için çok istiyorum bebek sahibi olmanı. iyi insanlarız, Allah bizi boynu bükük bırakmaz inşallah. inşallah hayırlısını nasip eder. eli ayağa düzgün, herşeyiyle sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Back
X