• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

naber canım neden işe gitmiyorsun ben de gitmedim karnım çok ağrıyor adet oldum ama öyle böyle değil. öğleden sonra bir doktora gidicem.böyle ağrılı olmazdım.

canım benim kursumda tamirat var o yüzden tatil yaptık bi kaç gün geçmiş olsun canım sende benim gibi adetlerini çok ağrılı mı geçiriyorsun

canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.

veeeee

9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.

sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer

teprik edrim canim rabbuim kucaginaa almayi nasip etsin allahin izniyle darisi bütün isteyenlereee....

hamiş olanlarıda koccaman tebrik ediyorum darısı da burada hayırlısı ile bekleyen hepimizeee :)
ben giremiyorum halayda çekilmiyor olmuyor ama kıslarr :)))

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::71::71::71::71:

nasılsın bakalım buğün

yeni esim aradi yarin benim troid icin kan testi vermem lazimdi klinigi aramis bir sorun olumu diye yarin size haber veririz doktorla görüsüp belkide yarin hamilelik icinde kan testi vercemm insallah hayirlisi olur rabbim insallah annelik duygusunu yasatir aminnnn....

kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?

kızlar ben geldim. solda 3 tane 10, 12 ve 8 cm lafları duydum. sağ taraf tembel orda yok dedi.bugün cetrdite de başlıycam. artık ne çıkarsa bahtımıza.daha çoğalır mı acaba?

hayirlis olsun benimde sagdece sag tarafta 1 tane yumurta gelisimisti diger gittigimdede 2 tane olmustu sok tarafta cok kücük gelismislerdi doktorda benim ignenelrimin dozlarini degistirdi ilk kontroldemi ama sag tarafinda yumoslarin igelismis tedavi sonuna kadar cok iy gelisir ve cogalir masallah cok güzel basladin rabbim sonunu getirsin.

cnm çok güzel gelişmiş maşallah... cetrotide den sonrada bir iki tane oluyo zaten... çok sevindim... 18-20 milim gibi olunca da topluyorlar zaten..

fena değil diosunuz yani. ben de siz daha önce 10-15 yumurtalardan bahsediyodunuz diye hatırlıyorum da, 3 deyince, sağda da yok deyşnce alla alla dedim.

fena değil diosunuz yani. ben de siz daha önce 10-15 yumurtalardan bahsediyodunuz diye hatırlıyorum da, 3 deyince, sağda da yok deyşnce alla alla dedim.

cnm 10-15 benim beş yıl önceydi. ben bu tedavide iki yumurta ile başladım. iğnelerle yedi tane oldu..hatta toplamaya girdiğimde beş var diyordu yedi topladılar...seninde ilaçların sonuna kadar 6-7 tane olur cnm

türk.. çok sevindim tatlım allahım bizlerede nasip etsin inşallah:) mirage yumoşlar şimdilik çok iyi durumda merak etme gayet iyi gelişiyorlar bundan sonrada 3/4 tane daha oluşur:)) sırada sen varsın hadi hayırlısı bakalım dualrım seninle:) şafak sen nasılsın ne durumdasın tedavi aşaması ile ilgili ne düşünüyorsun..ayşen canım daha iyisindir umarım kanaman daha bitmedi sanırım hadi bakalım beraber başlayacağız:)) ben adetimi bekliyorum dr. adetli iken bi gel bakalım dedi:)) afras yarın testin olur muhtemelen...canım benim inşallah sende mutlu ve hayırlı haberlerle gelirsin dedim ya bu ay pozitif ayı :) yalnız bi şikayetim var sonucu pozitif olanlar bir daha uğramaz oldu topiğe lütfen arada slm verin haber verin ki bizde motive olalım mutlu heberler mutlu ediyor bizi:)))))))diğer rumuzlarını hatırlayamdıklarım arkadaşlarım hepinize slm...allahım hepimizin kucaklarını minik bedenlere kavuştursun inşallaaaaahhhh:))))))

Son düzenleme:
:10:
türk.. çok sevindim tatlım allahım bizlerede nasip etsin inşallah:) mirage yumoşlar şimdilik çok iyi durumda merak etme gayet iyi gelişiyorlar bundan sonrada 3/4 tane daha oluşur:)) sırada sen varsın hadi hayırlısı bakalım dualrım seninle:) şafak sen nasılsın ne durumdasın tedavi aşaması ile ilgili ne düşünüyorsun..ayşen canım daha iyisindir umarım kanaman daha bitmedi sanırım hadi bakalım beraber başlayacağız:)) ben adetimi bekliyorum dr. adetli iken bi gel bakalım dedi:)) afras yarın testin olur muhtemelen...canım benim inşallah sende mutlu ve hayırlı haberlerle gelirsin dedim ya bu ay pozitif ayı :) yalnız bi şikayetim var sonucu pozitif olanlar bir daha uğramaz oldu topiğe lütfen arada slm verin haber verin ki bizde motive olalım mutlu heberler mutlu ediyor bizi:)))))))diğer rumuzlarını hatırlayamdıklarım arkadaşlarım hepinize slm...allahım hepimizin kucaklarını minik bedenlere kavuştursun inşallaaaaahhhh:))))))

inşalalh mirage de pozitifi görecek.
bugün testi tekrarladık.
12. gün değerimiz 260,59 doktorumuzun yardımcısı sonuç çok iyi artık testi tekrarlamana gerek yok dedi.
kullandığımız ilaçalrdan da progestan iğne, coraspin, estrofem, cronine jel ve decavit vitamine devam edeceksin dedi. bunların bir kısmını keserler diye düşünmüştük. normal mi arkadaşlar

10 gün sonra keseyi görmek için gelin dediler. ama biz devlet hastanesindeki doktorumuza gideceğiz. malum paralar bitti. o kadar paradan sonra tekrar bir daha muayene ücreti vermek istemiyoruz. bir şey olur mu ki.

canım hayır hayır.
cuma günü kan vermiştim. erken diye pek umudum yoktu. Seminayı görünce hemen koştum.

veeeee

9. gün değerim 70.7 HİMLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

şimdi ikinci kanı verdim. inşallah değerler katlamıştır.

sanırm 12. gün 170-180 falan çıkmalı değer

cnm gözünaydın.. inş.değerin dahada artar.. :) :49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Nasılsınız ?? bende işler her zamanki gibi yavaş gidiyor.. troidlerimden biri fazla çalışıyormuş..çok değil ama tüp bebeğe engel olabilir dedi.ultrason temiz cıkıyor kanda biraz yüksek :(( büyük ihtimal önce bunun düşmesi lazım..Ama dr. iki farklı tahlil daha istiyeyim içimiz rahat olsun dedi onun içinde medicalden 15ine randevu aldım bakalım orda de temiz çıkarsa raporu vereck heralde yoksa benm bu tedavi uzaaaaarrrrr giderr :((( ne yapayım uzasın vardır bunda da bir hayır..üzülmüyorum , sabırsızlanmıyorum artık çnkü ben kendimi yırtsamda beklemek zorunda kalıyorum :((

Back
X