inşalalh mirage de pozitifi görecek.
bugün testi tekrarladık.
12. gün değerimiz 260,59 doktorumuzun yardımcısı sonuç çok iyi artık testi tekrarlamana gerek yok dedi.
kullandığımız ilaçalrdan da progestan iğne, coraspin, estrofem, cronine jel ve decavit vitamine devam edeceksin dedi. bunların bir kısmını keserler diye düşünmüştük. normal mi arkadaşlar
10 gün sonra keseyi görmek için gelin dediler. ama biz devlet hastanesindeki doktorumuza gideceğiz. malum paralar bitti. o kadar paradan sonra tekrar bir daha muayene ücreti vermek istemiyoruz. bir şey olur mu ki.
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.benbu kadar ilaç kullanmamıştım ama tedaviler değişebiliyor, keseyi görmek için bizde 170TL ödedik ama normal bi kadın doğumada gitseymişiz olurmuş pek fazla birşey söylemedi zaten, birşey olacağını sanmıyorum ama içim rahat etmez diyorsan doktorunu bırakma. çünkü alttan muayene edecekleri için belki gideceğin dr işin erbabı olmayabilir, ilk haftalarda alttan muayene için tehlikeli sakın yaptırma diyen arkadaşlarım oldu ama testten sonra 4 kere daha alttan muayene oldum, son olarak özelde kadın doğuma gidiyorum keseler küçük olduğu için mecburen baktı ama çok şükür birşey olmadı.