- 28 Ekim 2025
- 893
- 710
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.541
Bana herşeye aynen devam dendiPozitif çıkan arkadaşlar ilaçların kullanımı devam ediyor mu aynı şekilde diğer aşamalara kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana herşeye aynen devam dendiPozitif çıkan arkadaşlar ilaçların kullanımı devam ediyor mu aynı şekilde diğer aşamalara kadar
İşte ben de onun için yazdım sordum belki de miniginiz tutunmaya çalışıyor onu etkiliyorsunuz Rabbim zannımca güzelleştir ki kaderim güzel olsun diye dua edin ben her olumsuz düşünceye kapildigimda böyle diyorum iyi düşün iyi olsun demezler mi ol derse Rabbim olur güçlü olmalıyız ben de beklemedeyim bu arada iki negatif transfwr iki başarısız deneme var ama ümitle umutla beklemeliyiz Rabbim bizi de sevindirsin insAllah progesteron düşük çıkınca artırdı mi hoca ilacı peki ve neden bakmak istedi acaba degereYa bilmiyorumki ilk gece çok terledim o beni çok korkuttu o günden beri pozitife çeviremedim düşüncemidaha sonrasında belirtimde olmadı hiç. 3.gün embriyo transferi olduğum içinde olmamış olabilir ama insan sürekli kendini dinliyor bir umut arıyor tutunacak birşey olmayıncada iyice kötü oldum. Bir yandanda böyle demek istemiyorum üzülüyorum dillendirince belki miniğim bana tutunmaya çalışıyordur diye tüm günüm ağlamakla geçiyor
birde transferden sonra 4.gün kan istedi doktor progesteron değerimde düşük çıktı günde 8 fitil ve 1 iğne vurduğum halde onada canım çok sıkıldı yani gemel olarak nereden baksam oradan patlıyor gibi her seferinde umarım allah beni şaşırtsın diye dua ediyorum
![]()
sanırım doktor rutinde her hastasını transfer sonrası ilaç dozları doğru mu diye genel olarak test istiyor diye anladım banada ilaç dozlarının efektifliğini ölçmek için gerekirse düzenleyelim diye istiyorum demişti. Düşük çıkınca günde 2 ampul iğneye cıkardı inanın şuan artık karnımda iğne vuracak yer kalmadı psikolojik olarak çok yordu beni bir de dediğim gibi fitil sayısıda cok fazla aslında 6 saatte bir 2 tane günde 8 tane koyuyorum bilinen herhangi bir problemimde yok ilacın etki etmeyebileceği bilmiyorum niye düşük çıktı. Chatgpt diyorki fitil yoluyla aldığınız için kana daha az karışıyor ama doktor da biliyordur bunu heralde diye düşünüyorum ama yinede doz yükseltti bilmiyorum benim kafam çok karışıkİşte ben de onun için yazdım sordum belki de miniginiz tutunmaya çalışıyor onu etkiliyorsunuz Rabbim zannımca güzelleştir ki kaderim güzel olsun diye dua edin ben her olumsuz düşünceye kapildigimda böyle diyorum iyi düşün iyi olsun demezler mi ol derse Rabbim olur güçlü olmalıyız ben de beklemedeyim bu arada iki negatif transfwr iki başarısız deneme var ama ümitle umutla beklemeliyiz Rabbim bizi de sevindirsin insAllah progesteron düşük çıkınca artırdı mi hoca ilacı peki ve neden bakmak istedi acaba degere
Bu arada sadece progesteron değil estradiole de baktı. Onda bir sıkıntı yok. Umarım sizlerinde bir an önce hayırlısıyla bu seferki sonucunuz pozitif gelsin çok zor ve yıpratıcı bir süreç gerçekten umarım beklediğiniz miniğinize hemen kavusursunuz hep dualarımda hepimize yer veriyorumİşte ben de onun için yazdım sordum belki de miniginiz tutunmaya çalışıyor onu etkiliyorsunuz Rabbim zannımca güzelleştir ki kaderim güzel olsun diye dua edin ben her olumsuz düşünceye kapildigimda böyle diyorum iyi düşün iyi olsun demezler mi ol derse Rabbim olur güçlü olmalıyız ben de beklemedeyim bu arada iki negatif transfwr iki başarısız deneme var ama ümitle umutla beklemeliyiz Rabbim bizi de sevindirsin insAllah progesteron düşük çıkınca artırdı mi hoca ilacı peki ve neden bakmak istedi acaba degere
Canım bu akşam adet sancısı gibi belimde de karnımdada ağrı var sende de oluyor mu tutunduğu içindir diye düşünmek istiyorumBana herşeye aynen devam dendi
Belirtileri aynen devam ediyor, bence bunlar artık ilaç etkileri ve bebek tutunduktan sonra kendine yer açtığı için de oluyor.Canım bu akşam adet sancısı gibi belimde de karnımdada ağrı var sende de oluyor mu tutunduğu içindir diye düşünmek istiyorum🌫
İnşallah canım korkuyor insan istemsizce yaBelirtileri aynen devam ediyor, bence bunlar artık ilaç etkileri ve bebek tutunduktan sonra kendine yer açtığı için de oluyor.
Keseyi görsek, kalp atışını duysak rahatlayacağız. Sonrası rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.İnşallah canım korkuyor insan istemsizce ya
Evet biraz daha rahatlar insan ama benim hep kaybetme korkum olacak bunu nasıl aşarım bilmiyorumKeseyi görsek, kalp atışını duysak rahatlayacağız. Sonrası rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet gündüz çok vardı şimdi azaldı hiç belli olmuyor gelip gidiyoCanım bu akşam adet sancısı gibi belimde de karnımdada ağrı var sende de oluyor mu tutunduğu içindir diye düşünmek istiyorum🌫
Hep pozitif düşün. Allah korusun insanın korktuğu başına gelir o yüzden hiç kasmadan rahat bir şekilde devam edeceksin. Tedbiri bizden takdiri Allahtan. Allah ne isterse o olur. Bu yüzden rahat olun biraz.Evet biraz daha rahatlar insan ama benim hep kaybetme korkum olacak bunu nasıl aşarım bilmiyorum
O kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki birbirimizi o yüzden çok iyi anlıyoruz birebir aynı hisler bir yanım var diyor bir yanım korkuyor. Salı günü beraber alacağız sonuçlarıValla zaman geçmiyor sorma benimde aynı Salı test günüm burda idrarda pozitifleri görünce yapsam mı acaba diyorum ama benimde ilk transfer negatif offf tutuyorum kendimi kana kadarbizde pozitifi görelim inşallah
bi yanım çok umutlu sanki var bu sefer diyor bi yanımda yine olmadıysa diyor
Benim de bel ağrılarım kasık ağrılarım var bugün akşam baya şiddetli umarım pozitif habercisidirSabah belirtim yok dedim bugun T+12 yine regl ağrıları kasık batmaları başladı baya yoğun. Masaj yapıyorum karnıma sürekli. Neler oluyor içeride :)
İçerde çalışma oluyor gibi hissediyorsanız pozitiftir diye düşünüyorum:) ama tabi bazen de gidiyo belirtiler yok oluyo bazen geri geliyo yani ne sürekli var ne de sürekli yok. Dalgalı ilerliyor benim vucutBenim de bel ağrılarım kasık ağrılarım var bugün akşam baya şiddetli umarım pozitif habercisidir![]()
Benim de baştan beri bi iyiyim bi ağrılarım var bugün t+6 dayım. Öyle hissediyorum umarım doğru çıkar allahı umarım salı günü güzel haber yazarım sevinçleİçerde çalışma oluyor gibi hissediyorsanız pozitiftir diye düşünüyorum:) ama tabi bazen de gidiyo belirtiler yok oluyo bazen geri geliyo yani ne sürekli var ne de sürekli yok. Dalgalı ilerliyor benim vucut![]()
Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme [pozitif] |
05/12/2025 | 5.gün | 3bb | 15 aralık |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık [pozitif] |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif] |
| kelebekmknuy | 5.gün | . | 15 aralık 3.deneme [pozitif] |
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | . | 13 aralık[negatif] |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | . | 12 aralık 1.deneme [negatif] |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | . | 12 aralık[negatif] |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | . | 16 aralık |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık [negatif] |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık[pozitif]1.deneme |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif]4.deneme |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | . | 15 aralık[negatif] |
| khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025[pozitif] |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| elvinelay | 5.gün | 4aa | 13 aralık[pozitif] |
|
F
fezhem
29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık[pozitif] |
| trecbsra | 5.gün | . | 16 aralık 1.deneme [pozitif] |
| Denizatilla23 | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif] |
| nurselvi241 | 5.gün | . | 18 aralık |
| selinnssss | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | . | 14 aralık |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | . | 13 aralık[pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | . | 15 aralık |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
| Ceycey12345 | 3.gün | . | 15 aralık 3.deneme [negatif] |
| Nrycnn | 5.gün | . | 17 aralık 1.deneme [pozitif] |
| gilal | 5.gün | 4aa | 18 aralık 1.deneme |
| Tugba3437 | 3.gün 2adet | . | 15 aralık[negatif] |
| gunesaybulut | 5.gün | . | 14 aralık 2.deneme [negatif] |
| cedd | 5.gün | 5aa | 20 aralık 1.deneme |
| hopeisalwaysthere | 5.gün | . | 20 aralık 1.deneme |
| tupbebek1 | 5.gün | 5aa | 22 aralık 1.deneme |
| lattemom | 5.gün | 5aa | 18 aralık[negatif] |
| ASLI KANAK | 5.gün | . | 22 aralık 2.deneme [pozitif] |
| yasenya ak | 5.gün | . | 13 aralık 1.deneme |
| mucizelerpgt | 5.gün | . | 15 aralık[negatif] |
| uvercinka50 | 5.gün | . | 16 aralık 2.deneme [pozitif] |
| conquer | 5.gün | . | 20 aralık |
| melek202523 | 5.gün | . | 18 aralık 1.deneme [negatif] |
| edanurzgn | 5.gün | 5aa | 28 aralık |
| Piabum | 5.gün | . | 29 aralık 3.deneme |
| M marviny | 5.gün | 4ab | 23 aralık 2.deneme |
| Sakura51 | 5.gün 2 adet | . | 22 aralık 2.deneme |
| deryadabirdalga | 5.gün | 6aa | 20 aralık 1.deneme |
| gamze kuskon | 5.gün | 4aa | 24 aralık 2.deneme |
| StregaRossa | 3.gün | . | 13 aralık 3.deneme [pozitif] |
| ruse16 | 3.gün 4 tane | . | 21 aralık |
| hayalimumudum2007 | 5.gün | . | 18 aralık
|
| Guiness | 3.gün | . | 23 aralık |
| akrepmio | 5.gün | 4bb | 22 aralık 2.deneme |
| mavi1912 | 5.gün 2adet | 4ab | 21 aralık |
| ruse16 | 3.gün 4adet | . | 21 aralık |
| Gizem-36 | 6.gün 2 adet | . | 15 aralık[negatif] |
| Berrey | 5.gün 2adet | 4ab | 23 aralık |
| slnglms | 3.gün 2 adet | . | 22 aralık |
| minikkus12345 | 5.gün | aa | 18 aralık |
| siyahincim33 | 5.gün | . | 23 aralık 1.deneme |
| benburadaykm | 5.gün | . | 24 aralık 1.deneme |
| SariPapatyacik | 5.gün | 6aa | 20 aralık 5.deneme |
| H Hayalperestbirisi | 5.gün 2adet | . | 26 aralık |
İnsan birazcık anlıyor değil mi o batma ve agrılar daha bir farklıİçerde çalışma oluyor gibi hissediyorsanız pozitiftir diye düşünüyorum:) ama tabi bazen de gidiyo belirtiler yok oluyo bazen geri geliyo yani ne sürekli var ne de sürekli yok. Dalgalı ilerliyor benim vucut![]()
Yaşanmışlıklar var canım yürek yorgun güzel düşünmek istiyor ama bazen bilinç altı da rahat bırakmıyorHep pozitif düşün. Allah korusun insanın korktuğu başına gelir o yüzden hiç kasmadan rahat bir şekilde devam edeceksin. Tedbiri bizden takdiri Allahtan. Allah ne isterse o olur. Bu yüzden rahat olun biraz.
Benim de bugün çok sancım oldu yürüdüm biraz ona yordum ama bilemiyorumCanım bu akşam adet sancısı gibi belimde de karnımdada ağrı var sende de oluyor mu tutunduğu içindir diye düşünmek istiyorum🌫