canlarım benim dualarım sizinle...eşim girmeme fazla izin vermiyor ama hep aklımdasınız herkesi çook öpüyorum...:))))
canım hak veriyorum ben eşimde şimdiden kızıyor girme diye transfer olduktan sonra büyük ihtimal benim eşimde öyle yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım benim dualarım sizinle...eşim girmeme fazla izin vermiyor ama hep aklımdasınız herkesi çook öpüyorum...:))))
HAVINSU
transferin hayirli olsun.
Ara ara girip okumaya calisiyorum.bugune kadar cok iyi geldin.insallah sonucta guzel olucak.
yillar suren ozlemin sona ericek ve bebegine kavusacaksin insallah.:emir bebek:
/QUOTE]
feryal canım güzel dileklerin için sağol rabbim bu topikte anne olmak için gayret eden tüm arkadaşlarımında benimde kucağımı doldursun hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım nasıl oldun şişlik geçti mi?
geçti şükür ama zonkluyo normal galiba yarından sonra hep hastaneye çıkıcam iğneye bu bana ders olsun
geçti şükür ama zonkluyo normal galiba yarından sonra hep hastaneye çıkıcam iğneye bu bana ders olsun
gamzear canım yumurtaların döllenmiş sağlıklı şekilde bölünüp sana sıkı sıkı tutunurlar inş
hkere sevgili arkadaşım moralini bozma herşey yolundadır eminim doktorun yoğundur sana bilgi o nedenle verilmemiştir sende güzel haberleri yarın alırsın rabbimin izniyle
iyi akşamlar cnm igneyle ilgili bi sorun yaşamışsın sanırım, kendin yapmayı dene daha rahat edersin,sanırım tavırlarıda canını sıkmış boşver sen onları neler yaşadıgımızı tahmin bile edemez onlar,moralıni bozma iğne boşa gitmemiştir,güzel haberlerini bekliyoruz inş
selamsız sabahsız daldım yorumlara tüm güzel gönüllü anne adaylarına hayırlı güzel bir akşam diliyorum
kızlar doktorumla konuştum kalan 3 yumurtamdan 2 dondurulmuş.
canım benim iğnelere başladın demek rabbim yardımcın olsun inş yumurtaların sağlıklı gelişir rabbim tedavilerimizden hayırlı sonuçlar almayı ve kucaklarımızın dolmasını nasip etsin canım
iyi akşamlar arkadaşlar bu gün benimde tüp bebek sürecinde 3. günüm 3. iğnemi yaptım bizim sorun eşimde azosperm ve yumurta toplama günü önce eşimi ameliyata alıcaklar eğer sperm bulunursa beni alıcaklar inş bulunur dualarınızı bekliyorum arkadaşlar allah cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş
amin tek isteğimiz bu değilmi zati hayatım 5 gün yapılcak iğnem sonrada normal gelişime bırakcam dedi perşembe yada cts opu var kısmetse 1 hafta kaldı ya şükür
hayırlı olsun cnm inş bulunur sperm iyi bir şekilde tamamlananır tedavin,emeklerinizin karşılıgını alırsınız inş
iyi hadi gözün aydın canım