• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

HAVINSU
transferin hayirli olsun.
Ara ara girip okumaya calisiyorum.bugune kadar cok iyi geldin.insallah sonucta guzel olucak.:49:
yillar suren ozlemin sona ericek ve bebegine kavusacaksin insallah.:emir bebek:

/QUOTE]

feryal canım güzel dileklerin için sağol rabbim bu topikte anne olmak için gayret eden tüm arkadaşlarımında benimde kucağımı doldursun hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

ilknurlevent canım paylaşımın için teşekkürler bazen kalem olurmuş dile tercuman senin paylaşımında bize oldu tercuman rabbim daha fazla aratmasın inş kucaklarımızı doldursun

gamzear canım yumurtaların döllenmiş sağlıklı şekilde bölünüp sana sıkı sıkı tutunurlar inş

hkere sevgili arkadaşım moralini bozma herşey yolundadır eminim doktorun yoğundur sana bilgi o nedenle verilmemiştir sende güzel haberleri yarın alırsın rabbimin izniyle

geçti şükür ama zonkluyo normal galiba yarından sonra hep hastaneye çıkıcam iğneye bu bana ders olsun

canım benim iğnelere başladın demek rabbim yardımcın olsun inş yumurtaların sağlıklı gelişir rabbim tedavilerimizden hayırlı sonuçlar almayı ve kucaklarımızın dolmasını nasip etsin canım

gamzear canım yumurtaların döllenmiş sağlıklı şekilde bölünüp sana sıkı sıkı tutunurlar inş

hkere sevgili arkadaşım moralini bozma herşey yolundadır eminim doktorun yoğundur sana bilgi o nedenle verilmemiştir sende güzel haberleri yarın alırsın rabbimin izniyle

sağol havincim bende dün sana soracaktım unuttum tranfer nasıl oldu zormuydu ne kadar süre sonra tuvalete çıktın çok soru sordum dimi :17:

iyi akşamlar cnm igneyle ilgili bi sorun yaşamışsın sanırım, kendin yapmayı dene daha rahat edersin,sanırım tavırlarıda canını sıkmış boşver sen onları neler yaşadıgımızı tahmin bile edemez onlar,moralıni bozma iğne boşa gitmemiştir,güzel haberlerini bekliyoruz inş

inş... tatlım daha öncede dediğim gibi ben durumumdan utanmıyorum beni bu dünyaya bu şekilde gönderen allahıma sığındım çok üzüldüm onlarda kadın zati bi gittim çay çerez önlerinde laklak yapıyolar ne oldu dedi bende iğnem var dedim ne iğnesi dedi söyledim ama göbekten dedim aaaa biz göbekten hiç yapmadık falan dediler diğerine sordular ama bağır bağır tüp için iğnesi varmış bu bayanın diyo herkes bana baktı bi anda erkek kadın hastalar onuda geçtim madem bilmiyosun ne diye aşağıdan yukarı yaparsın iğneyi dik yapmadı deri altına girdi sadece iğne alttan verdi sıvıyı yani enjeksiyonun basılan yeri alttaydı bana göre sonrada orda sıvı toplandı haliyle nolcak bu böylei kalcak dedim emer o dedi 1 saat sonra inmeye başladı böylelerine canımızı teslim ediyoz ya en çok buna üzüldüm inş... bi sorun olmamıştır

selamsız sabahsız daldım yorumlara tüm güzel gönüllü anne adaylarına hayırlı güzel bir akşam diliyorum

kızlar doktorumla konuştum kalan 3 yumurtamdan 2 dondurulmuş.

canım benim iğnelere başladın demek rabbim yardımcın olsun inş yumurtaların sağlıklı gelişir rabbim tedavilerimizden hayırlı sonuçlar almayı ve kucaklarımızın dolmasını nasip etsin canım

amin tek isteğimiz bu değilmi zati hayatım 5 gün yapılcak iğnem sonrada normal gelişime bırakcam dedi perşembe yada cts opu var kısmetse 1 hafta kaldı ya şükür

iyi akşamlar arkadaşlar bu gün benimde tüp bebek sürecinde 3. günüm 3. iğnemi yaptım bizim sorun eşimde azosperm ve yumurta toplama günü önce eşimi ameliyata alıcaklar eğer sperm bulunursa beni alıcaklar inş bulunur dualarınızı bekliyorum arkadaşlar allah cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş

canım benim rabbim tedavini hayırlı etsin yumurtaların sağlıklı gelişip inş sağlıklı döllensin sana sıkı sıkı tutunsunlar

amin tek isteğimiz bu değilmi zati hayatım 5 gün yapılcak iğnem sonrada normal gelişime bırakcam dedi perşembe yada cts opu var kısmetse 1 hafta kaldı ya şükür

senin doktor kısa purotokol uyguladı heralde ben 14 gün iğne vuruldum canım ne güzel senin adına sevindim rabbim yumurtalarının sağlıklı gelişip sağlıklı döllenmesini nasip etsin canım

canlarım benim dualarım sizinle...eşim girmeme fazla izin vermiyor ama hep aklımdasınız herkesi çook öpüyorum...:))))

canım ara ara görün yeter kendinden haverdar et bizi rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

iyi akşamlar kızlar

ben bugun 3. iğnemi yaptım .iş yerinde oldugu için yatıp dinlenemiyorum.
iğne sonrası dinlenmek gerekiyormu
bi de bugun iğne sonrası karnımda batmalar oldu normal mi

Back
X