arkadaşlar merhaba
bu topiği ilk sayfadan itibaren okudum. aranızda memorial atasehirde tup yaptıran var mı? ben orada yaptırıyorum. bu akşam 6.iğnemi oldum yarın nasipse kontrolum var.dr bana ilk kontrolumde yumurtalıkların guzel dedı hersey yolunda dedı ve 225 ıu gonal f baslattı.dunku kontrolumde solda 5 sagda 3 yumurta gordu. bakalım yarın kaç tane olacak?sanırım yarın antagonıst ıgneye de baslayacagız. yanı sabah antagonıst ıgne aksama gonal f devam edecek.2 ay once asılama yaptırmıstım o zaman toplam 8 ıgne oldum 100mg puregon verılmıstı o zaman. bu sefer doz bıraz daha fazla.
benımde aklıma takılan sorular oluyor. dusunmemeye calısıyorum.sizler toplamda kaç ıgne oldunuz? kacıncı gunde opu yapıldı? kasıklarda batma cok mu oluyor opudan sonra? bazı topiklerde sureklı e2 bakıldıgı yazılmıs benım doktorum gerek gormedı sadece ultrsonda bakıyor. sızlerın tedavılerı nasıl oluyor bıraz tedavılerınızden bahseder mısınız? bırde benımle aynı hastaneye gıden varsa paylasımlarını anlatırsa sevınırım. umarım hepımız mutlu sonuca ulasırız. herkese sevgıler[/QUOTE
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle, ben başka bir merkezde başladım tedaviye, normalde 8 menagon iğnesi vermişti ama yumurtalıklar yavaş büyüdüğünden 2 tane daha verdi iğneleride başta 4 olmak üzere 2şer 2 şer verdi 2günde bir kontorle gittim hem e2 hemde muayene odum her seferinde.6. günümde yumurtaların çatlamaması için göbekten iğne verdi,(normalde 2tane veriyorlar ama 2gün daha yumurta gelişimin bekledik.11.gün muayene gittiğimde çatlatma iğnesi verdi ve 13.günde opu işlemi yapıldı.dün opudan sonra ağrım biraz vardı.bugün bişeyim kalmadı. korkulacak birşey yok gerçekten.Senin ilaçların farklı süreci nasıl etkiler bilemiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.Ben bugün haber bekledim döllenme oldu mu diye ama arayan olmadı. yarın inşallah olumlu sonuç alırım.