harika haber! harika haberlerinin devamını da bekliyoruz.
canım Allah yardımcınız olsun. Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza versin inşallah. benim eşimin de sperm sayısı düşük. onun doktoru da emre bey. eşime vitaminler vermişti, yarayıp yaramadığını az sonra e-maille gönderilecek olan spermiogram sonucunda göreceğim. çok heyecanlıyım.
ne pozitifim ne negatif, aynı ben de o durumdayım daha tedaviye başlamadan. ama bugün eşimle spermiogram testi için gittiğimizde yakında bu sükunetimin bozulacağının sinyallerini aldım kendimde :))
korkma güçlü ol :) ablan vursun tabi sen kaygılanıyorsan, nolcak ki
yeşimim napıyosun fıstıkım? bi de şöylesini deneyelim, yeşimim yarın sakın gidip de testi tekrarlama tamam mı? hiç gerek yok tekrarlamana, zaman kaybetme. bakalım böyle diyince tamam diycen mi? :) var ya şu çocuklar ordalarsa var ya çok gülücem şu yaptıklarına sonra.
canım sıkma portakal iç, çorap giyin. adaçayı falan içme, iyi değil diolar.
iyiyim canım sen napıyosun :)) tek yarın bende oldunu öğreneyim de sen gülermisin naparsan yap bana 40 gün 40 gece dalga geç istersen
miss angel canımsın inşallah benm hikayem mucize olur hepinize bakalım görücez c.tesi git dedinz durdunuz sabah ola hayrola
son duanızı edin bana