• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

harika haber! harika haberlerinin devamını da bekliyoruz.

canım Allah yardımcınız olsun. Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza versin inşallah. benim eşimin de sperm sayısı düşük. onun doktoru da emre bey. eşime vitaminler vermişti, yarayıp yaramadığını az sonra e-maille gönderilecek olan spermiogram sonucunda göreceğim. çok heyecanlıyım.

ne pozitifim ne negatif, aynı ben de o durumdayım daha tedaviye başlamadan. ama bugün eşimle spermiogram testi için gittiğimizde yakında bu sükunetimin bozulacağının sinyallerini aldım kendimde :))

korkma güçlü ol :) ablan vursun tabi sen kaygılanıyorsan, nolcak ki

yeşimim napıyosun fıstıkım? bi de şöylesini deneyelim, yeşimim yarın sakın gidip de testi tekrarlama tamam mı? hiç gerek yok tekrarlamana, zaman kaybetme. bakalım böyle diyince tamam diycen mi? :) var ya şu çocuklar ordalarsa var ya çok gülücem şu yaptıklarına sonra.

canım sıkma portakal iç, çorap giyin. adaçayı falan içme, iyi değil diolar.

iyiyim canım sen napıyosun :)) tek yarın bende oldunu öğreneyim de sen gülermisin naparsan yap bana 40 gün 40 gece dalga geç istersen :21::19: eşim hala çok umutlu o da diyo o çocuk sendeyse görüşürm senle diyo :(( ben bugn netten bir dr la görüştüm bana verdiği cvp şu : Laboratura göre değişir Çok umutsuz olmanızı gerektirecek bir şey göremedim Normal değerin üzerine çıkınca gebeliğinizin yerleştiğini gösterir demiş..
miss angel canımsın inşallah benm hikayem mucize olur hepinize bakalım görücez c.tesi git dedinz durdunuz sabah ola hayrola :((
son duanızı edin bana :55: kuzuşum için :14::14:

Yeşim gelirsen mesajımı oku. PGT topiğinde bir arkadaş kanda test yapmış. Değeri o kadar yüksek ki ikiz diye düşündük. Ancak idrar testinde hiçbirşey çıkmamış. Yarın kan testini mutlaka yap canım. :16:

canım okudum tşkler msjın için ben ,idrardan dolayı kara yasa boğulmadım kan tahliline kahrediyorum.kan testi garanti biliyosunuz ama değerler laboratuvara göre değişiyo..yaptırdığım hastanenin demesine göre benm değerim sınırda anlamadım gitti :14::14::14:

iyiyim canım sen napıyosun :)) tek yarın bende oldunu öğreneyim de sen gülermisin naparsan yap bana 40 gün 40 gece dalga geç istersen :21::19: eşim hala çok umutlu o da diyo o çocuk sendeyse görüşürm senle diyo :(( ben bugn netten bir dr la görüştüm bana verdiği cvp şu : Laboratura göre değişir Çok umutsuz olmanızı gerektirecek bir şey göremedim Normal değerin üzerine çıkınca gebeliğinizin yerleştiğini gösterir demiş..
miss angel canımsın inşallah benm hikayem mucize olur hepinize bakalım görücez c.tesi git dedinz durdunuz sabah ola hayrola :((

Yeşimmmm hamileysen seni dövmek istiyorum :19::41::41::9: Yarın git testini yap mutlaka.. Güzel haberler gelecek bence :34:

kızlar bugun 4. iğnemi yapıcam
Gonol verdı doktorum
farklı iğnelerde varmış sorun olmaz dimi
birde bu dönemde ne yapmam lazım fikirlerinize ihtiyacım var
ilk denemem ...
stres yok şuan iyiyim ama .
yumurtalıklarım çok fazlaymış , doktor bu yuzden sonrakı donemde ağrı - şişlik yapabilir dedi

arkadaşlar spermiogram sonucu geldi. durum içler acısı.

ilk yaptırdığımız test: 5,4 milyon morfoloji %1 (6 ay önce)
ikinci test: 14 milyon morfoloji %1 (3 ay önce)
şimdi: 0,9 milyon morfoloji %0

yani o kadar vitamini değeri düşsün diye mi almış oldu şimdi bu adam? bu sonuçlarla yola çıkan var mı hiç aranızda?

yani o kadar vitamini değeri düşsün diye mi almış oldu şimdi bu adam? bu sonuçlarla yola çıkan var mı hiç aranızda?

ilAÇLARI vitaminleri boşver güzelim sen keçi boynuzu al kaynat içir suyunu pekmezini yedir...çok iyi geliyo emin ol bi de marketlerde ballı çerez satılıyo kavanozda erkeklere iyi geliyor.sen iğnelere başladığnda eşinde bunları yemeye başlasın sonraa opu günü farkı görürsün :8:

ilAÇLARI vitaminleri boşver güzelim sen keçi boynuzu al kaynat içir suyunu pekmezini yedir...çok iyi geliyo emin ol bi de marketlerde ballı çerez satılıyo kavanozda erkeklere iyi geliyor.sen iğnelere başladığnda eşinde bunları yemeye başlasın sonraa opu günü farkı görürsün :8:

keçiboynuzunu da içiyo zaten

cok sukur yani sonunda dogru olani anladin insallah guzel sonucu goreceksin insallah yesimcim

canim doktor ne dedi peki herseyin bir caresi var cok sukur hakkinizda hayirlisi olsun

tatlım devam et vazgeçme opu gününe kadar iyi beslenir hem mikro enj. yapılacak.. 1 tane yeter birde orada spermleri toparlayacak sıvı veriyoruz demişti kadın bana..... daha iyi oluyormuşşşş

tatlımm seni toparlanmış gördüm ve çok sevindimmmmmmmmmmm:)

yok gülüm ya toparlanmadım :(( öyle görünmeye çalışıyorum aslında tipimi görsen çok bitkinm eşim aynı ölümcül hastalar gibi oldun diyo hayata küstüm telefonum kapalı ailem dahil kmseyle görüşmüyorum kmse gelsn gtsn istemiyorum bilmiyorum ne zmn ayağa kalkarım...:14: çok zor bi durum allah kmseye yaşatmasın bu günleri düşmanımı bile ewlat sevgisiyle sınamasın :14::14::14:

yok gülüm ya toparlanmadım :(( öyle görünmeye çalışıyorum aslında tipimi görsen çok bitkinm eşim aynı ölümcül hastalar gibi oldun diyo hayata küstüm telefonum kapalı ailem dahil kmseyle görüşmüyorum kmse gelsn gtsn istemiyorum bilmiyorum ne zmn ayağa kalkarım...:14: çok zor bi durum allah kmseye yaşatmasın bu günleri düşmanımı bile ewlat sevgisiyle sınamasın :14::14::14:

ama aşkolsun daha bunları yapmak için 1 günün var ben de diyorum 12. gün değilde 14. gün mü yapsam. 12. gün erken geliyor bana.. ondan sonra eğer olumsuz olursa zeten ben de salarım gider::(((( ama gerçek test gününe kadar durmak yok yola devammm:))

canim doktor ne dedi peki herseyin bir caresi var cok sukur hakkinizda hayirlisi olsun

doktor da birşey diyemedi. artık bekleyin demem tedavi için dedi. çünkü emre bey daha önceki sonuçlarımıza bunlar kötü sonuçlar değil demişti. şimdi kötü diyor. tedaviyi olumsuz yönde etkiler bu derece düşük olması diyor. ay bilmiyorum şu anda ne yapacağımı. vitaminleri almadığında daha iyiydi bu adam. kendisine de söyledim yıkıldı şimdi.

günaydın herkese;
pretty bende trb'den sen süleyman hocaya mı gidiyosun?

yok canım ben cavit hocanın hastasıyım süleymen beyle görüştüm sonra vazgeçtim ben rize den gidiyorum süleymen bey in eşinin hastasıydım zaten ama zaten merkezde yapılan herşey aynı diye ayrıyeten süleyman hoca ya gitmedim :3:

kız eğer bi çıkarsa senle değil kırk gün doğuma dek uğraşırım

yeşim yarın sabah kaçta gidicen bak yarın hafta sonu normalde erken kalkmam ama sırf senin için erken kalıcam bakalım ne olcak eğer bi hamileyim de sabah akşam dua ettircem sana inş...:9::9::9:

doktor da birşey diyemedi. artık bekleyin demem tedavi için dedi. çünkü emre bey daha önceki sonuçlarımıza bunlar kötü sonuçlar değil demişti. şimdi kötü diyor. tedaviyi olumsuz yönde etkiler bu derece düşük olması diyor. ay bilmiyorum şu anda ne yapacağımı. vitaminleri almadığında daha iyiydi bu adam. kendisine de söyledim yıkıldı şimdi.

canım üzülmeyin ne olur...Allah herşeyin hayırlısını verir...canım kocanın işi stresliydi sanırım değil mi bu da etkilemiş olabilir bu 1.erkekler bu tip konular için sperm verdiğinden o anda sterese giriyorlar ve düşük çıkabiliyor bu da 2.
biz aşılama yaptırmadan önce spermi 18 milyondu.aşılama olayına başladık benimki bide her sabah her akşam kendine keçiboynuzu kaynatıp içmişti aşılama günü aradan 1 ay bile gecmeden 8 milyon olduğunu öğrendik. 1 ay bile gecmeden 10 milyonu uçmuş gitmiş...kocam o günden sonra keçiboynuzu görmek dahi istemiyo.bence bu olay için sperm verdiklerinden dolayı ölüyolar.
ayrıca canım tüp bebege baslamadan eşim sperm vermek istemedi.bitkisel ilaçlar kullandı.spermi arttırıcı.siz ne tür vitaminler kullanmıştınız ?içime dert oldu bizde yaptırsa mıydık ki şu sperm testini?

Back
X