• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

benim bir doğal gebeliğim oldu,sonra kalbi durunca kğrtajla aldılar. ondan sonra ben bayağa bir süre deli olarak gezdim. delirdim yani gerçekten. hamile kadın görmeye bile tahammül edemiyodum. hala hamilelerden çok hoşlanmıyorum o ayrı :) töbe ya rabbim. sen bana göre çok güçlüsün demek ki. yılmadan yoluna devam ediyorsun ve ben inanıyorum Allah bu sabrın karşılığını verecek sana.
Amin ecmain olsun,Allah razi olsun..
bence sende çok güçlüsün canim,senin yasadiklarinda hiç kolay degil,bense artik hamile kadin gorunce veya bebekleriyle gezen çift gorunce gozlerim doluyo,bende bugunleri gorecekmiyim diye,yilmayacagiz kizlar elimizden ne geliyosa yapacagiz,Allahim hepimizin çabasini goruyor,sabrini goruyor,insaAllah hep birlikte Rabbim yuzumuzu guldurcek

suer cim Allah yardımcın olsun ınsaallah koly gecer hayır ıle sonuclanır. bugun transferı olan arkadaslarımız da ıns hayır ıle donerler

Vardir her serrin bir hayri ve sebebi..
Yasanmasi gerekenlerin yazilmistir,
VAKT-I ZAMANI..
Ben elimden geleni yapiyorum,
Geriye kalan
TAKTIR-I ILAHI..

kıslarrrr nabersiniz YEŞİM dönmedi mi hala.....
MİRAGE tatlum naber?
havin nerelerdeki???
bizde koci temislik yapıo :))))))))) çok garip bi duygu beraber yapardık ama ben yatarken yapması değişik geldi:)):46::46::46::46::46: benim sağ kasığımda ağrı vardı biras o ara eşime kızdım gerginlikle... ağrıda yavaş yavaş gitti.. çocuğum bu anne deli dedi galiba:18::18::18::18:
offff belirti krizinden çıkmam lazım:17::17::17::17::17:
neyse mucize yumilerimle artık gündelik hayatımı sürdürüyorum artık çok yatmıyorum... ama okula başlamamaya kararlıyım... :20::20::20::20: çünkü 140 km yol gidip sabah 7 akşam 5 ayakta dikilip birde bebeğimi düşünüp 5 gün geçiremem ben:50::50::50::50:
en iyisi 5 gün daha kaçış:49::49::49::49: belkim hamiş olunca o yolu gitmek daha zor olucak....:49::49::49:
nasıl olcak bilemiyorummm

herkesleri koccaman öpüyom
koca pc başında olmamdan nefret edio:)):1::1::1::1::1:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere bu gün tedavimin 5. günü ama karnımda çok kötü ağrı var acaba yumurtalar büyüyor ondan mı yoksa başka bir sorun mu var anlayamadım birde merkezi aradım ama geri dönmediler ilk 5 gün gonalf 225 ve 2*1 femara verdi 6. gün yarın cetrotide verdi bunu kullanan varmı varsa nasıl kullandınız

MİRAGE tatlum naber?
havin nerelerdeki???
bizde koci temislik yapıo :))))))))) çok garip bi duygu beraber yapardık ama ben yatarken yapması değişik geldi:)):46::46::46::46::46: benim sağ kasığımda ağrı vardı biras o ara eşime kızdım gerginlikle... ağrıda yavaş yavaş gitti.. çocuğum bu anne deli dedi galiba:18::18::18::18:
neyse mucize yumilerimle artık gündelik hayatımı sürdürüyorum artık çok yatmıyorum... ama okula başlamamaya kararlıyım... :20::20::20::20: çünkü 140 km yol gidip sabah 7 akşam 5 ayakta dikilip birde bebeğimi düşünüp 5 gün geçiremem ben:50::50::50::50:
en iyisi 5 gün daha kaçış:49::49::49::49: belkim hamiş olunca o yolu gitmek daha zor olucak....:49::49::49:

canım benim belirti araba bence ben hiç aramıyom arada kasıklarımda batmalar oluyo onlarada takılmıyom yumurta toplandı onla alakalıdır diyom ve test gününe kadar dikkat et canım rabbim mucizesini kucağımıza sağlıkla aldığımız günüde gösterecek ben buna inanıyorum doktorumun dediği gibi hep pozitif olmaya çalışıyom kendimi yormuyom sende yorma canım benişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun rabbimin izniyle

ben burdayım canım iki gündür uyku halim var havalardan heralde yatıp uyuyom habire

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere bu gün tedavimin 5. günü ama karnımda çok kötü ağrı var acaba yumurtalar büyüyor ondan mı yoksa başka bir sorun mu var anlayamadım birde merkezi aradım ama geri dönmediler ilk 5 gün gonalf 225 ve 2*1 femara verdi 6. gün yarın cetrotide verdi bunu kullanan varmı varsa nasıl kullandınız

canım yumurtaların olduğu bölgelerde ağrı varsa yumurtaların büyümesinden kaynaklıdır

merhaba herkese fazla giremiyorum girincede sayfalar ilerlemiş oluyor:(( bugün opu olan transferi olan arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun ne var ne yok diye bakıyorum ama fazlada kalamadığım için anlaamıyorum...güzel anne adaylarım sizleri çook öpüyorum ben yine yatıyorum bakalım bir hafta sonra güzel haberler vereceğim sizlere:))) burdaki herkesle birlikte hamile olacağız az kaldı:)))

kızlar merhaba saat 2de bebişlerimi almaya gidicem dualarınızı eksik etmeyin rabbim herkezin kucağını doldursun inşallah

canım benim sende git al bebişlerini göbüşüne gel rabbim sıkı sıkı tununmalarına sana nasip etsin

selam kızlar ben geldim bebislerimi aldım da geldim eşim izin vermiyor nete girmeme benden tlf dan girip sizi haberdar etmek istedim Rabbim hepinize yaşatsin bugünü hepinizi çok seviyorum Allah a emanet olun

merhaba herkese fazla giremiyorum girincede sayfalar ilerlemiş oluyor:(( bugün opu olan transferi olan arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun ne var ne yok diye bakıyorum ama fazlada kalamadığım için anlaamıyorum...güzel anne adaylarım sizleri çook öpüyorum ben yine yatıyorum bakalım bir hafta sonra güzel haberler vereceğim sizlere:))) burdaki herkesle birlikte hamile olacağız az kaldı:)))

inş canım hep güzel haberler veririz bu başlıkta bir birimize inş bebeklerin sıkı sıkı tutunuyordur sana

selam kızlar ben geldim bebislerimi aldım da geldim eşim izin vermiyor nete girmeme benden tlf dan girip sizi haberdar etmek istedim Rabbim hepinize yaşatsin bugünü hepinizi çok seviyorum Allah a emanet olun

canım benim bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inş rabbim kucağına aldığın günüde göstersin test günün ne zaman

inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar annesi bebişler dediğine göre ikiz her halde darısıbütün kardeşlerimze olsun

güzel yürekli anne adayları ben şimdilik kaçar ilerliyen saatlerde görüşürüz hepiniz rabbime emanetsiniz

gunaydin kizlar,bugun 5 gun igneden sora ilk yumurta kontrolum vardi,sinirden ölüyorum bu kadar sanssizlik olurmu diyorum artik!
bi aptal hemsire kontrolu yapti,oncelikle yumurtaligimi bulamadi,mahvetti beni içimi kurcalaya kurcalaya,çildirdim ustune ustuk birde fransizca bilmiyorum sadece ingilizce anliyo,bende inglizceden anlamiyorum fazla,delirdim yaaa

hem isini yapamiyo hemde bana relax relax sinir yumurtalarin için iyi degil diyo,ben gayet relax gemistim geri zekali sen içimi mahvettin yumurtaligimi bile bulamiyosun,kalktim gidicem,rica falan tekrar oturdum malum sonuçta gitsem benim tedavi yarim kalcak onun beceriksizligi yuzunden,neyse 10 dakika sora yumurtaligi buldu,ve 4 tane yumurta gelismis,ne desin sorada ooo very very very smallllll
çok çok çok kuçukmus,yaaa delircem butun manyaklar beni buluyo yapcak bisey yok :(

karnimin sizisiyla oturuyorum simdi evde morel sifir gozlerim dolup dolup duruyo,guçlu olmaktanda yoruldum,bu 5 inci tedavim,Rabbim buyuk,çok zor dayanamiyorum artik dosyalari ilaçlari çöpe atasim var bu derece sinirlerim bozuldu
canim gecmis olsun gercekten cok zor o ultrason aletinin icinde dolasmasi insani mahvediyor dayanamiyosun insallah birdaha boyle birsey yasamazsin allah yardimcin olsun pes etmek yok

teşekkür ederim desteğine bircikcim. ben de öyle umut ediyorum. bıkmadan yürümek lazım bu yolda, bıkmadan, isyan etmeden, yorulmadan, sabırla. bu sınav bize verildiğine göre elbet vardır bir nedeni. annem dün diyordu ki, mutlaka Allah daha kötü birşey olmasından koruyordur size bunu yaşatırken. Allahıma çok şükür, insanlar ne sağlık sorunlarıyla uğraşıyorlar. dün test sonucunu beklerken onu düşündüm. nolcak ki dedim, Allah çaresiz dert vermesin. biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın taktirine kalıyor.

miragecim canim oyle zor seyler yasiyoruzki artik zorluklara gogus germeyi ogrendik sende guclu ol tup bebekle olcak kadar varsa yeter zaten insallah hersey gonlunce olur seninde dedigin gibi hayatta ne hastaliklar var caresiz hergun her gece aglayanlar var rabbim dermansiz dert vermesin halimize binlercekez sukur

Selam arkadaşlar şu an merkezdeyim opum olucak

hayirlisi olsun guzelim simdiden gecmis olsun

hayirlisi olsun hakkinda tatlim insallah sikica tutunurlar annelerine insallah rabbim yuzunu guldurur

MİRAGE tatlum naber?
havin nerelerdeki???

iyiyim ilknurcum, heyecanla reglimi bekliyorum. daha 3-4 gün var. iyi yapıyorsun dinlen canım...sakın yorma kendini.

normaldir aysenacım. yumişlerin kocaman oluyor ondan.

selam gamzecim. inşallah tez zamanda güzel haberler vereceksin bizlere. iyice dinlen.

güzel yürekli anne adayları ben şimdilik kaçar ilerliyen saatlerde görüşürüz hepiniz rabbime emanetsiniz

görüşürüz havincim. konuşamadık bu ara kendi derdime düştüm :(

Back
X