• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canim Allah yardimcin olsun tez zamanda atlatirsin insaAllah,kolay degil biliyorum ama herseyde bi hayir vardir,kendini bu kadar yipratma dua ile

canım 3. denemem ve 3 ünde de aynı doktora gittim bişi yiyip içme konnusunda hiç uyarıda bulunmamıştı. çok şaşırdım bi kere daha sordum hatta ohs riskiyle ilgili bişi söledi ama tam anlamadım neyse yarın yine gidicem artık ekmeksiz yağda falan yiyim başka da bişi yiyemem bi de kilo almak istemiorum. yarın bir daha sorarım artık. e2 değerin kaç çıkmıştı bilio musun canım.

canım benim e2 değerim güzel çıkmıştı ama doktora sormadım kaç çıktığını sadece sonucun iyi çıktı endişelenecek bişey yok dedi canım benim rabbim seninde kucağını doldursun inş bu sefer herşey yolunda gider e2 değerinde istenilen düzeyde olur

benim bildigim birtane olgun yumurta e2 250 oluyor,yani 4 olgun yumurta yapiyo e2 1000 anlatabildim mi?(olgun olunca tabi)

anladım canım, tşk ederim bu durumda benim 4 olgun yumurtam var sanırsam. bi de e2 4000 i geçerse riskli oluyormuş sanırım ohs riski artıyomuymuş ne.. ayy bi anlasam şu e2 leri ohs leri.:))

havincigim nasilsin canim,nasil gidiyor :)

allaha şükür iyi gidiyo bebişimle hergün konuşuyom onunla dualarımı rabbime yapıyom verici rabbim ondan başka sığınağımız yok rabbim arattırdı inş bulanlardan edecek bizi canım

anladım canım, tşk ederim bu durumda benim 4 olgun yumurtam var sanırsam. bi de e2 4000 i geçerse riskli oluyormuş sanırım ohs riski artıyomuymuş ne.. ayy bi anlasam şu e2 leri ohs leri.:))

4 yumurtan da 18mm buyuklugundeyse eger e2 degerin normalde 1000 lerde olmasi gerek,eger daha kucuklerse daha çok yumurtan var demekki :)
ben bildigim boyle canim,evet riskli oluyo deger çok yuksek oluncada iyi degil,vucut su topluyormus zararli yani

canım benim e2 değerim güzel çıkmıştı ama doktora sormadım kaç çıktığını sadece sonucun iyi çıktı endişelenecek bişey yok dedi canım benim rabbim seninde kucağını doldursun inş bu sefer herşey yolunda gider e2 değerinde istenilen düzeyde olur

amin canım inş hepimiz için gecerli, dualarım tüm anne adayları için. ben 2. denememde pozitif sonuç almıştım ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi, artık sadece hamile kalmayı değil sağlıkla dünyaya getirmeyi de diliyorum. allah önce hepimizi pozitif sonuçla karşılaştırsın, sonrada tamamına erdirmeyi nasip etsin.

allaha şükür iyi gidiyo bebişimle hergün konuşuyom onunla dualarımı rabbime yapıyom verici rabbim ondan başka sığınağımız yok rabbim arattırdı inş bulanlardan edecek bizi canım

Amin canim amin Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah,daima dualarimdasiniz,insaAllah hayirli haberlerini alcaz canim

amin canım inş hepimiz için gecerli, dualarım tüm anne adayları için. ben 2. denememde pozitif sonuç almıştım ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi, artık sadece hamile kalmayı değil sağlıkla dünyaya getirmeyi de diliyorum. allah önce hepimizi pozitif sonuçla karşılaştırsın, sonrada tamamına erdirmeyi nasip etsin.

canım zaten duayı yarım yapmak iyi değil benim hep duam o sağlıklı sıhatli hayırlı evlat rabbim nasip etsin hepimize

R abbim inş bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eder canım rabbim bir daha acı yaşatmasın

Amin canim amin Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah,daima dualarimdasiniz,insaAllah hayirli haberlerini alcaz canim

inş canım sağlıklı tutunup sağlıklı gelişir bebeğim sağlıklada kucağıma aldığım günü görürüm 13 yıllık yoldan gelcek nazlı olcak bıraz meleğim rabbim kimseyi aratmasın hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin

canım benim çok sağol cevabın için peki 7 günden eminsin demi tek kafama takılan su an bu randevu alırken 3-5 gün aralığı perhiz dediler ama bizim 5,5 6 gün civarına denk geliyor ayarlayamadık bir türlü dalgınlığımıza geldi 7 güne kadar problem olmuyorsa eğer rahatlayabilirm yani demi ağlıyorum kaç saatten beri kaç zamandır çarşamba günü gelsin diye gün sayıyorum beklemek çok zor birde derlerse ki olmaz 5 günü geçmiş baska randevu günü verirlerse yandık eşim zaten zor izin alıyor.nasıl ayarlayamadınız dersende eşim hasta kaç gündür grip oldu ilaçlardan sürekli uyuyor.nasıl olsa denk geliyor zaman diye birleşme yapmadık ama bugun saydım tekrardan fazla oluyor tarih 5 günü azda olsa geçiyor.

bildiğim kadarıyla sorun değil tatlım en az 3-4 gün en fazla 7 gün diye biliyorum ben çünkü tüp bebek merkezine gittiğimizde bizimde 5-6 günlük falandı perhizimiz üç aşağı beş yukarı diye değerlendiriliyor zaten net bişey yok sonuçlarda bide bakan biyolog yada embriyologa göre değişiyor sperm tahlilleri siz siz olun 1 merkeze bağlı kalmayın derim bizede bugün 3 günlük perhizle gelin dediler ctsi için ki ben 4gün diye biliyodum üzülme allah hayırlısını versin

ay insaAllah canim yaa,sabahlari bal falan yemeye basladim aç karnina destek olsun diye,incir falan aldim,faydasi olur belki diye,ne bilim biseyler yapiyorum kendi çapimda,Allah Kerim bakalim :)

canım biz gayret edelim allahın izniyle verici rabbim herşey inş bundan sonra güzel gider

Back
X