Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 3. denemem ve 3 ünde de aynı doktora gittim bişi yiyip içme konnusunda hiç uyarıda bulunmamıştı. çok şaşırdım bi kere daha sordum hatta ohs riskiyle ilgili bişi söledi ama tam anlamadım neyse yarın yine gidicem artık ekmeksiz yağda falan yiyim başka da bişi yiyemem bi de kilo almak istemiorum. yarın bir daha sorarım artık. e2 değerin kaç çıkmıştı bilio musun canım.
benim bildigim birtane olgun yumurta e2 250 oluyor,yani 4 olgun yumurta yapiyo e2 1000 anlatabildim mi?(olgun olunca tabi)
selam.a arkadaslar nasilsiniz bakalim :)
havincigim nasilsin canim,nasil gidiyor :)
anladım canım, tşk ederim bu durumda benim 4 olgun yumurtam var sanırsam. bi de e2 4000 i geçerse riskli oluyormuş sanırım ohs riski artıyomuymuş ne.. ayy bi anlasam şu e2 leri ohs leri.:))
canım benim e2 değerim güzel çıkmıştı ama doktora sormadım kaç çıktığını sadece sonucun iyi çıktı endişelenecek bişey yok dedi canım benim rabbim seninde kucağını doldursun inş bu sefer herşey yolunda gider e2 değerinde istenilen düzeyde olur
allaha şükür iyi gidiyo bebişimle hergün konuşuyom onunla dualarımı rabbime yapıyom verici rabbim ondan başka sığınağımız yok rabbim arattırdı inş bulanlardan edecek bizi canım
amin canım inş hepimiz için gecerli, dualarım tüm anne adayları için. ben 2. denememde pozitif sonuç almıştım ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi, artık sadece hamile kalmayı değil sağlıkla dünyaya getirmeyi de diliyorum. allah önce hepimizi pozitif sonuçla karşılaştırsın, sonrada tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Miss angel canım yumoşların boyutları nasılmış doktor kaç cm dedi![]()
a.s canım hoşgeldin sen nasılsın
hb canim bende iyim sagolasin,yarin ikinci kontrolum var bakalim benim yumuslar uyanmis mi,pek uyuyolardi son kontrolda :)
canim yumurtanin içine en guzel en kaliteli gorunen birtane sperm konuluyor,yani her yumurtaya birtane sperm
Amin canim amin Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah,daima dualarimdasiniz,insaAllah hayirli haberlerini alcaz canim
canım benim inş uyanmışlardır ve sana bu kontrolünde süpriz yaparlar
heheeeehhheeee anladım şimdi
benim mumuşlar bakalım aşık olcakmı bana çektiyse gözü kapalı gider valla:))))
canım benim çok sağol cevabın için peki 7 günden eminsin demi tek kafama takılan su an bu randevu alırken 3-5 gün aralığı perhiz dediler ama bizim 5,5 6 gün civarına denk geliyor ayarlayamadık bir türlü dalgınlığımıza geldi 7 güne kadar problem olmuyorsa eğer rahatlayabilirm yani demi ağlıyorum kaç saatten beri kaç zamandır çarşamba günü gelsin diye gün sayıyorum beklemek çok zor birde derlerse ki olmaz 5 günü geçmiş baska randevu günü verirlerse yandık eşim zaten zor izin alıyor.nasıl ayarlayamadınız dersende eşim hasta kaç gündür grip oldu ilaçlardan sürekli uyuyor.nasıl olsa denk geliyor zaman diye birleşme yapmadık ama bugun saydım tekrardan fazla oluyor tarih 5 günü azda olsa geçiyor.
oooo ne ask hele bi onlar bi bulussun yildirim aski olcak insaAllah :)
ay insaAllah canim yaa,sabahlari bal falan yemeye basladim aç karnina destek olsun diye,incir falan aldim,faydasi olur belki diye,ne bilim biseyler yapiyorum kendi çapimda,Allah Kerim bakalim :)