• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

mirage kuzucuk üzülme anlaştıkmı bak bugün doktorum üstüne basa basa söyledi nolursa olsun moral motive çok önemli dedi ki mutlu olmaya çalışıyorum bu süreçte sonucunu bilmiyoruz nede olsa allah yardımcımız olsun tatlım geç olsun bizim olsun

Bugün transferim gerçekleşti
İki tane transfer edildi sağlıklı olma ihtimallerii%50ymis:5:
Hayırlısı artik

mervecim hayırlı olsun canım. inşallah test tarihinde mutlu haberi paylaşmak nasip olur.

CNM başka türlü kendimi toparlayamıyorum eşim bu sefer bağırıyo ağlaman ne zmn bitcek çözümü varmı diye..gün geçtikçe toparlanmaya çalışsam da çevremdeki arkadaşlardan bilenler gelip sorduğunda teselli ettiklerinde acım tekrar tazeleniyor...hergün meleğime mektup yazıyorum içimi sayfalara döküyorum inşallah benim yaşadığımı siz yaşamazsınız...buarada aşılama sonrası ben de de senin bahsettiğin kistten olmuştu yani yumurtam kistleşmişti ginera die ilaç vermişti doğum kontrol hapı kesin yok ediyor biilgin olsn cnm..geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır...
buarada bana cvp yazan kader arkadaşlarım sağolun hepiniz..iyiki varsınz iyi akşamlar..

senin en çok avunman gereken kısım yaşın bi tanem. Allaha şükür yaşın çok genç. illa ki olacak Allahın izniyle. ama bu işten bir tecrübe edinmiş olman lazım ki bu süreçte ağlamadan sızlamadan güçlü duracaksın. zor da olsa yapmalısın. daha acın çok taze. ama geçecek biliyorsun. yeniden aynı heyecanla yola çıkacaksın. bana da yasmin verdi doktorum, doğum kontrol hapı. teşekkür ederim canım bilgi için, rahatladım valla. bak ben düşüğümden beri 1,5 sene geçti bekliyorum. şimdi 1 ay daha bekleyeceğim, daha ne kadar sürecek onu da bilmiyorum. hep birlikte güçlü olacağız.

Mirage79 CANIM aynı şey benimde basıma geldi tam baslaycz kist çıktı test yapıldı zararsizmis doktor stresmi yaptin sen dedi:1:sonra gizli Guatr çıktı bu arada tahliller 2000 TL'ye yaklaştı tedavi dısı tabi.türlü türlü şey çıkıyor yeterli Rabbim ol desin

Canım bende aslında geçen ay başlamak istemiştim tedaviye ama kist var diye ginera doğum k. hapı verdi. aynı zamanda folk asitte verdi. sorun kalmadı çok şükür.allah yardımcın olsun ekstra masraf çıkması kötü. inşallah yüzün güler canım bunlara değer inşallah

canım benim de bir önceki aydan kalan yumoşlarımçatlamadan kalıp kistleşiyor hatta bi ara 8 cm olmuştu ama bi ay doğumkontrol hapıyla yokoldu onu takma kafana geriye kalan herşey için de vardır bi hayır diye düşün.... allah yardımcımız olsun...

vay be, nerdeyse hepinizin başına gelmiş. demek rastlanan bir durum bu. çok teşekkür ederim paylaştığınız için.

arkadaslar acıl cevap lutfen...acilde beta hcg kan testı yapıolar mı???

ben zehirlenip acile gittiğimde idrar testi falan yapıyorlardı. kan testi de yaparlar herhalde diye tahmin ediyorum da aciliyeti ne ki? yarın niye gitmiosun? birşey mi oldu, yoksa sadece heyecandan mı?

Merhaba YS88, yazdiklarini okuyunca cok uzuldum, hayirlisi olsun demekten baska birsey yok.... Nacizane diyebilecegim kendini toparlamak icin cok caba sarf etmen, yukarida arkadasin yazdigi gibi oncelikle kendin icin sonra da kocan icin.... Eminim senin kadar o da uzuluyordur ama seni daha uzmemek adina uzuntusunu yasayamiyordur... Birbirinize guc verin, sen ona, o sana.... tekrar guclenip hazir oldugunuzda tekrar deneyeceksinizdir... Hepimiz icin zorlu bir surec, sevinecegiz, uzulecegiz, tekrar sevinip belki tekrar uzulecegiz ama en sonunda eminim hepimiz sevinecegiz, herkesin zamani farkli, sadece sabredip elimizden geleni yapip bekleyecegiz..... bu surecte yasami da kacirmayalim....

çok doğru söyledin. ben de güçlü durduğum zaman eşimin de daha çok güçlendiğini görüyorum.

kızlar merak ettiğim bişi var benim merkezde tüm hastalara mikroenjeksiyon yapılıyormuş anlamadığım şu şimdi yumurtanın içine kaç sperm veriliyor 1spermmi daha fazla spermmi konuyor

o tüm hastalara değildir canım. bizim sperm sayısı çok düşük ya ondan mikro yapacakmış. sayı daha çok olsaydı veya sorun yumurtada olsaydı normal tüp bebek yapılacakmış.

kızlar iyi akşamlar.size bir sorum olacak.çarşamba günü ege ünv.randevumuz var ve eşimle gelmemi soylediler o gun ilk gittiğiniz gün ne yapıyorlar? asıl sormak istediğim ise şu? eşim için 3-5 gün perhizli gelsin demişlerdi.biz en son perşembe gece birlikte olduk ve o günden beri birlikteliğimiz olmadı ve çarşamba günü 6 güne yakın bir zaman boşalma olmamış olacak.ne yapacağız biz dosyayı yinede açıp sperm testini sonrada yaparlar mı? yada bu bize sorun yaratırmı tekrar radavu alıp bir ay daha beklemek istemiyorum.

benim bildiğim sınır 4 gün ama sen telefon açıp doktoruna sor en iyisi. bir de benden sana tavsiye, sabırsızlık yapıp sınırları zorlama, bu kadar bekledim bir ay daha beklerim diye düşün. çünkü bir engel çıkıp erteleniyorsa mutlaka sebebi vardır diye düşünüyorum. hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun canım.

canım benim bende aynı oldum ameliyattan sonra tedaviye başlıyacağız diye doktora gittiğimde çatlamıyan büyük bir yumurtam vardı doktor dedei bu tedavide ötekileri etkiler ve doğum kontrol hapı 21 gün kullandım ondan sonra tedaviye başladık bundada hayır vardır canım geç olsunda güç olmasın rabbim herşeyin kolaylığını veriyo

bana da aynı şeyi söyledi havinim. yani bir kutuyu bitireceğim değil mi? bir de ilacı bıraktıktan 3-4 gün sonra regl olacakmışım. normalden biraz daha erken gelebilirmiş reglim. öyle mi olmuştu size de?

herkese iyi akşamlar,
doktordan geliyorum yumurtalarım 16 mm civarı olmuşlar, e2 imde 900 küsür çıkmış tekrar e2 istedi doktorum ve yarın yine kontrol var. muhtemelen cumaya opu yapıcaz dedi. buraya kadar herşey normal ama bana günde 6 adet yumurta yememi söyledi. ben anlamadım 6 tane mi nasıl niye diye sordum, araya başka bişiler girdi ama 6 yumurta ye dedğinden eminim. bu konuda bilgisi olan var mı ne için sölemiş olabilir acaba. 6 yumurta yersem nolurum ki ben:))
arkadaşlar bi de beni şu e2 konusunda bilgilendirin lütfen, doktorum 2000 ile 4000 arası olması iyi dedi. giderek artacakmış sanırım daha. ama ne işe yaradığını anlamadım.

derin kesin bir yanlış anlama var. sen bunu doktora sorduğunda kahkahayı basacak gibi hissediyorum. 6 yumurta yeme bence boşuna. :)

mirage kuzucuk üzülme anlaştıkmı bak bugün doktorum üstüne basa basa söyledi nolursa olsun moral motive çok önemli dedi ki mutlu olmaya çalışıyorum bu süreçte sonucunu bilmiyoruz nede olsa allah yardımcımız olsun tatlım geç olsun bizim olsun

aynen öyle. merak etme toparladım zaten sizlerin yazılarını okuduktan sonra. şimdi bir tek kocamın sonucunun iyi çıkmasına konsantreyim :) bir de gen olayıyla uğraşmak istemiyorum.

yok tatlım ya bugün sordum özellikle nasıl yapılıyor mikromu yoksa kaplara yumurta ve spermmi koyuyosunuzda döllenmesini bekliyosunuz diye hemşire de tüm hastalarımıza mikro yapıyoruz dedi tutmama ihtimaline karşın heralde ki doktorum morfolojisi iyi olan gelmez buraya 1-2 olan gelir demişti

yarın topicimiz için büyük gün. ikinci sonucumuzu alıyoruz. ebrulicim dualarımız seninle, güldür yarın yüzümüzü... :))

canım benim bu süreçte gerçekten moral çok önemli doktoruma dedimki sana ulaşamadım kafayı yiyodum bana sadece şunu dedi bırak kafayı başkası yesin sen hep relax ol asla kafana bişey takma moralin ne kadar yüksek olursa tedavi sürecinde o kadar iyi olur sonucuda güzel yönde etkiler rabbim hepimizin yardımcısı olsun rabbim sabır versin

yok tatlım ya bugün sordum özellikle nasıl yapılıyor mikromu yoksa kaplara yumurta ve spermmi koyuyosunuzda döllenmesini bekliyosunuz diye hemşire de tüm hastalarımıza mikro yapıyoruz dedi tutmama ihtimaline karşın heralde ki doktorum morfolojisi iyi olan gelmez buraya 1-2 olan gelir demişti

bizde sperm problemi yok ama bana da mikro yapiliyo cunku az yumurtam oldugu için risk almak istemiyolarmis

aynen öyle. merak etme toparladım zaten sizlerin yazılarını okuduktan sonra. şimdi bir tek kocamın sonucunun iyi çıkmasına konsantreyim :) bir de gen olayıyla uğraşmak istemiyorum.

güzelim sperm yapımı 72 günde bir tamamlanıyor yani sirküle oluyor şimdi çıkan sonuçla o zman çıkan arasında fark olabilir dediğim gibi bakan kişiye göre değişiyor sayısı morfolojisi sıkma canını güzel olacak inş...

aslında daha iyi değil mi en yakışıklı spermi seçiyorlar. :)

bana da aynı şeyi söyledi havinim. yani bir kutuyu bitireceğim değil mi? bir de ilacı bıraktıktan 3-4 gün sonra regl olacakmışım. normalden biraz daha erken gelebilirmiş reglim. öyle mi olmuştu size de?

canım benim hapa ben adetimin 3 günü başlamıştım ve hap bittikten 3 gün sonra adet günümdü öyle oldum hapı bırakır bırakmaz değil ve hemen tedaviye başladık zaten sendede öyle olcak canım bıraz daha sabır inş bundan sonrası hep güzel olur

canım benim hapa ben adetimin 3 günü başlamıştım ve hap bittikten 3 gün sonra adet günümdü öyle oldum hapı bırakır bırakmaz değil ve hemen tedaviye başladık zaten sendede öyle olcak canım bıraz daha sabır inş bundan sonrası hep güzel olur

inşallah canım yaa.

benim kocamdan :)))))) yakışıklı sperm:))) hahahahahaha (şaka şaka)
kız güldürdün beni allahta seni güldürsün :))))))

kocanı boşver şimdi, sperm yakışıklı olsun yeter :)))

inşallah canım yaa.

kocanı boşver şimdi, sperm yakışıklı olsun yeter :)))

onu boşveremem kız öyle deme lazım o bana daha :16:
sperm nası yakışıklı oluyo ya şöyle saçlar kılıf kıyafet falan 10 numaramı yani yoksam kıvançamı benziyo :)))))))))))))
sevdim bu yakışıklı sperm olayını tuttum valla :)))))))))))

havin bebiş nasıl varmı bi durumu hissediyomusun

canım nasıl desem belirti aramadığımdan arada kasıklarımda ağrı oluyo onuda yumurtalar toplanmışya orası toparlanıyo ondan oluyo diye düşünüyom rabbim inş güzel hayırlı bir sonuçla karşılaştırır beni

Back
X