• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

sonucu negatıf olan arkadaşlara sabır diliyorum,inşallah bir sonraki seferlere hayırlı sonuçlarımız olur. sonuc alacaklara da şimdiden iyi şanslar, allah yardımcımız olsun.,eşime ben ne zaman desem ki inşallah pozitif olur diye, her defasında hayırlısı neyse o olsun der, daha bir kez evet pozitif olsun demedi. Ben de aynısını dilemek istiyorum, her birimiz için hayırlısı neyse o olsun, Rabbim, bebklerimizi kucağımıza almayı da hayırlıya çevirsin inşallah..

merhaba meva. özelden sana msj attım ama özel cvp verebiliyor musun bilmediğimden burdan da yazayım dedim:)

slm kızlar nasılsınız... o kadar kalabalıklaştık ki sadece listeden takip edebiliyorum artık, sürekli nete giremiyorum o yüzdende konulardan hep kopuk olduğum için muhabbetlere katılamıyorum , sadece okumakla yetiniyorum malesef. pozitif sonuçlara seviniyorum tebrik ediyorum , negatif sonuçlara üzülüyorum ve çok iyi anlıyorum 2 kere negatif görmüş biri olarak ama herşeyin lacı zaman ve anne olma isteği bitmediği sürece tedaviler devam ediyo ama inşallah başaracağız allahın izniyle birgün...
benim opu işlemi büyük ihtimal cuma olacak sonrası transfer şimdilik herşey iyi gidiyor ama belli olmuyo bu işler... dualarım sizinle ve lütfen sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin çünkü bizi en iyi anlayan yine bizleriz.. ee boşuna dememişler eşekten düşenin acısını sadece eşekten düşen anlar diye :1:

havıncım negatıf sonuc aldıgını okudum cok uzuldum. Rabbım herseyı hıkmetle yapandır. o yuzden bundada bır hıkmet ve hayır vardır. ama yılmak yok yola devam. bır an once toparlanıp sonrakı denemeye kendını hazırla. dondurulmusun var mıydı? varsa bu daha kolay olucaktır senın ıcın. yeterkı sen moral olarak hazır ol. sevgılerımle

kızlarrr bugün transferim oldu, kısmetse bende 6 ekimde alacağım hamilelik haberimi :))
bu arada ben transferden sonra 15 dakika dinlendim ve sonra tuvalete gittim...
kendinizi sıkmayın, rahat olun, günlük yaşantınıza biraz daha dikkat ederek devam edin, tutacağı varsa tutar dediler ...

Hayırla bebeğine kavuşursun inşallah.Dediğin gibi bi 10 15 dk. sonra tuvalete çıkman gerekiyor. Herşey yolunda gider inşallah. İlk üç gün gerek olmadıkça kalkma daha sonra günlük yaşantına devam edersin.

Günaydın kızlar,
dayanamadın sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama heveslenmek istemiyorum belki kullandığım jelden dolayı olmuştr diyorum ama 7.günde yine yapmıştım sadece tek çizgi vardı. yarın test günüm dün gece zor uyudum bugece uyuyabilecekmiyim acaba. içimde çok garip bi his var böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. sabır diyorum. gerçekten şu 12gün bize sabrı öğretti..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. inşallah yarın sevinçli haberi vermek nasip olur.

bence gozun aydın sımdıden..silik goruntu varsa kanda kesın cıkar hadı kalk gıt :):)hadı hadı:):)

hkere inşallah canım benim. zaten sana birşey diyeyim, istatistiklere göre artık sıradakinin hamile olması lazım :) sıradaki de sensen tamamdır bu iş :)

ayy canım benim ağzından bal damlıyor bal. inşallah canım. yarın bi olumlu sonuç alayım bundan sonra oturup size dua etcem. alamasamda hepimize dua etmeye devam..Rabbim gönlümüze göre versin. hep hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz ama ben öyle demiyorum gönlümdeki hakkımda hayırlı eyle Yarabbim diyorum.. hepimizin gönlüne göre versin Mevlam.

slm kızlar nasılsınız... o kadar kalabalıklaştık ki sadece listeden takip edebiliyorum artık, sürekli nete giremiyorum o yüzdende konulardan hep kopuk olduğum için muhabbetlere katılamıyorum , sadece okumakla yetiniyorum malesef. pozitif sonuçlara seviniyorum tebrik ediyorum , negatif sonuçlara üzülüyorum ve çok iyi anlıyorum 2 kere negatif görmüş biri olarak ama herşeyin lacı zaman ve anne olma isteği bitmediği sürece tedaviler devam ediyo ama inşallah başaracağız allahın izniyle birgün...
benim opu işlemi büyük ihtimal cuma olacak sonrası transfer şimdilik herşey iyi gidiyor ama belli olmuyo bu işler... dualarım sizinle ve lütfen sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin çünkü bizi en iyi anlayan yine bizleriz.. ee boşuna dememişler eşekten düşenin acısını sadece eşekten düşen anlar diye :1:

Rashel 'cim merhaba ,
sende israil bey din değil mi inşallah opu cok basarılı gecer.cuma günü tedavinin kacıncı günü oluyorcanım?

Rashel 'cim merhaba ,
sende israil bey din değil mi inşallah opu cok basarılı gecer.cuma günü tedavinin kacıncı günü oluyorcanım?

evet canım israel tşk ederim cuma 13.gün oluyor daha öncekiler 11.gün yapılmıştı ilk defa 13.gün alınacak yumurtalar

inşallah canım ya, umarım test yanıltmaz beni.eşim yokki. hastane uzak biraz :( malesef yarını beklicem..

hastane dışı sağlık ocağı yada tıp merkezleri var oralarda da yapmıyorlarmı ? vala ben her iki denemede evde test yaptım ve tek çizgi idi çıkmıyo yani negatifde... inşallah pozitif sonucun :46: canım şimdiden tebrik ederim senii

Herkese selamlar. Herkes ne güzel rüyalar görüyo ben niye böyleyim. Olumsuzda düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gündür üst üste rüyamda negatif sonuç almışım onu görüyorum. Rabbim kendimi hazırlamam için böyle bi yol mu gösteriyo bana yoksa rüyalar tersine çıkar mantığımı var burda anlamadım :)) Test günüme 4 gün kaldı ama bende ne olumlu ne olumsuz hiç bi his yok bu ilaçlar uyuşturdu mu beni ne :1::1::1:

mrb arkadaşlar az önce aradılar bu gün tarnsfer işlemim gerçekleşecek bir embriyo yerleştirecekler şimdi çıkıcam allah hepimizin yardımcısı olsun inş bebklerimze hayırlısı ile kavuştuğumuz günleri görürürz

evet canım israel tşk ederim cuma 13.gün oluyor daha öncekiler 11.gün yapılmıştı ilk defa 13.gün alınacak yumurtalar

canım inşallah cok güzel gecer inşallah hadi hayırlısı uğurlusu olsun =)hep iyi düşünelim hep ,zaten sana 2 tane koyulacak değil mi enaz biri tutacak busefer kesin ,inşallah maşallah 2 tutarsa oda kabulumuz tabii :)

Back
X