Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bütün hastaneler 1 saatte veriyor hangi hastaneye gittinki keşke başka bir hastaneye sorsaydın
canım keşke test gününü bekleseydin niye acele ettin sabredemedinmi :) inşallah pozitif sonuç alırsın canım. heyecanla bekliyoruz.
yakında devlet hastanesi var ama oraya gitmek istemedim sıra falan olur diye zaten sigortamda yok... özel sağlık kabinlerinden birine gittim oda akşam dedi... neyse geç olsunda güç olmasın...
benimde 17 eylülde yapıldı bugün 10. gündü ilk defa kan vermek için çıktm dışarı, çünkü 5. katta oturuyorm ve asansörüm yokbence sonuç almadan zorlamanın anlamıyok...
canımcım zaten aile hekimliği falan ertesi gün veriyor özel hastaneler 1 saatte veriyor bizim burda sordum 1 hastane akşama veririz dedi sadece özelde senin sgk damı yok? eğer öyleyse ilaçların bazıları yazılıyordu yazdıramıycan herhalde birşey daha merak ettim iğne vermedimi doktor ben hergün aile hekimliğine iğneye gittim 40 gün ve aylar geçti kalçalarım mosmor hala izi kaldı ne yazık ki
Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı
Allah eline almayı da nasip etsin bnde 2 gün sonra alcm sonucu bize de dua et canım
Sağolun canlarım hala inanamıyorum inşallah bebeğim sağlıklıdırne mutlu sana hayırla ve sağlıkla kucağına al inş..
cnm çok svindim allah kucagına almayıda nasip tsin bu günün ilk güzl habrini sn vrdin bizlrd umut oldun
Allah mübarek etsin canım, hadi gözün aydın..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin. senin transfer ne zaman olmuştu.
ayyy canım tebrik ederim çok sewindim allah kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın cnm inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin değerin yüksek bence ikiz:))))![]()
kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanındabütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim
neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun Rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Angel canım opu oldumu seni çok merak ettim 2-3 gündür girmedin
Mavielle cnaım bak kalpten gidecem valla ikiz mi acaba![]()