• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım keşke test gününü bekleseydin niye acele ettin sabredemedinmi :) inşallah pozitif sonuç alırsın canım. heyecanla bekliyoruz.[/QUOTE]

aslında kan tahlili için test gününü beklicektim ama o silik çizgiler yokmu beni benden aldı resmen :)

canım ya bütün hastaneler 1 saatte veriyor hangi hastaneye gittinki keşke başka bir hastaneye sorsaydın

yakında devlet hastanesi var ama oraya gitmek istemedim sıra falan olur diye zaten sigortamda yok... özel sağlık kabinlerinden birine gittim oda akşam dedi... neyse geç olsunda güç olmasın...

kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanında :17: bütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim :17: neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar

Son düzenleme:
canım keşke test gününü bekleseydin niye acele ettin sabredemedinmi :) inşallah pozitif sonuç alırsın canım. heyecanla bekliyoruz.

aslında kan tahlili için test gününü beklicektim ama o silik çizgiler yokmu beni benden aldı resmen :)[/QUOTE]

O 5 merdiveni bide sonuç almak içinmi inip çıkacaksın. bende 4. katta oturyorum ve eşim kesinlikle izin vermedi dışarı çıkmama. Tedavim için işten ayrıldım. Çok şükür Mevlam nasip etti. bende yarın test yaptrcam tekrar.inşallah değerlerim katlanır.

yakında devlet hastanesi var ama oraya gitmek istemedim sıra falan olur diye zaten sigortamda yok... özel sağlık kabinlerinden birine gittim oda akşam dedi... neyse geç olsunda güç olmasın...

canımcım zaten aile hekimliği falan ertesi gün veriyor özel hastaneler 1 saatte veriyor bizim burda sordum 1 hastane akşama veririz dedi sadece özelde senin sgk damı yok? eğer öyleyse ilaçların bazıları yazılıyordu yazdıramıycan herhalde birşey daha merak ettim iğne vermedimi doktor ben hergün aile hekimliğine iğneye gittim 40 gün ve aylar geçti kalçalarım mosmor hala izi kaldı ne yazık ki

canımcım zaten aile hekimliği falan ertesi gün veriyor özel hastaneler 1 saatte veriyor bizim burda sordum 1 hastane akşama veririz dedi sadece özelde senin sgk damı yok? eğer öyleyse ilaçların bazıları yazılıyordu yazdıramıycan herhalde birşey daha merak ettim iğne vermedimi doktor ben hergün aile hekimliğine iğneye gittim 40 gün ve aylar geçti kalçalarım mosmor hala izi kaldı ne yazık ki

Canım iğneleri tedavi aşamasında verdiler yoksa hamile olduktan sonramı?

Arkadaşlar bnm dr um iğne vermedi bi tane vaginal jel ve climara bant verdi göbek için yapıştırıyorum.ilk denememde bi dr iğne vermişti mahvetmişti kalçalarımı şimdi rahatım.Acaba bi fakı varmıdır

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

cnm çok s€vindim allah kucagına almayıda nasip €tsin bu günün ilk güz€l hab€rini s€n v€rdin bizl€r€d€ umut oldun

Allah mübarek etsin canım, hadi gözün aydın..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin. senin transfer ne zaman olmuştu.

ayyy canım tebrik ederim çok sewindim allah kucağına almayı nasip etsin

cnm çok s€vindim allah kucagına almayıda nasip €tsin bu günün ilk güz€l hab€rini s€n v€rdin bizl€r€d€ umut oldun

Allah mübarek etsin canım, hadi gözün aydın..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin. senin transfer ne zaman olmuştu.

ayyy canım tebrik ederim çok sewindim allah kucağına almayı nasip etsin

gözün aydın cnm inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin değerin yüksek bence ikiz:)))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun Rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Angel canım opu oldumu seni çok merak ettim 2-3 gündür girmedin
Mavielle cnaım bak kalpten gidecem valla ikiz mi acaba:52:

kızlarrrr günaydın uyudum uyandım geldim şimdi ilk gitmemen başlıyım 11de gittik idrara sıkışık ol dediler iç iç 2.5 lt su içtim gelmedi az yürüdüm gelsin diye anammmm bi anda bastırdı 2.olarak girdim ama 2 kez yaptım ç.şimi genede yetmedi neyse bebişimi koydu doktor rahmime nokta gibiydi bol bol dua okudum hemşireye dedimki ben çok fenayım ne zaman ç.şimi yapcam hemen bez koyalım dedi iyi dedim anammmm hiç bu kadar rezil olmamıştım hayatta diğerleri halt etmiş bunun yanında :17: bütün yatağa çıkmış o kadar su içmeye normal yani ama yerin dibine girdim :17: neyse bebeğimi aldım 2 saat sonra çıktım hastaneden 2 gün trabzonda kaldım dinlendim bu sabah 4te çıktık evdeyim şuan buarada doktor iğnemi kesti alerji olmuşum ağrı yapması vs. bundanmış kızlar tablete döndüm jel verdi bide kullanıyom bebeğim içerde naptı acaba bazı umutsuzluğa kapılıyom ama ne bilim allah büyük hafif sızım var kasıklarımda şimdi benimki yerleşmişmidir kızlar

hayırlı olsun canım. hiç umutsuzluğa kapılma,hep süylüyorum moraliniz yüksek olsun. kendine hareketlerine çok dikkat et. Rabbim inşallah nasip eder.ben transferde çok rahattım 1lt su içtim öyle aman aman sıkışın da demediler çıkınca yarım saat yattım daha sonra wc ye gittim. Aman bebişlerimiz olsunda ben unuttum bile iğneleri vs..

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun Rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Angel canım opu oldumu seni çok merak ettim 2-3 gündür girmedin
Mavielle cnaım bak kalpten gidecem valla ikiz mi acaba:52:

:))) cnm benim son denememde ikizdi bebeklerim ve 12.gün değerim 256 idi

tabiki eğer dondurulmuş enbriyo deilse çünkü dondurulmuşlarda tek bebekte yüksek değerle çıkıyor.

Back
X