• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun

Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun

canım kaç yumurtan toplandı inş hepsi sağlıklı olur sağlıklı döllenirler hadi şimdiden gözün aydın pazar günü bebişleirni alıp gelrisin inş sana sıkı sıkı tutunurlar

iyi akşamlar kızlar.uzun süredir takip ediyorum sizleri.benim 19 eylülde tek yumurta ve tek embriyo ile transferim gercekleşti.1 ekimde sonucu alıcam heyecenla bekliyorum.8 gündür dışarı cıkmadım evin tadını cıkartıyorum ama sabırsızlanıyorumda iki gündür gece bi agrı uykudan uyanıyorum sbah dr. aradım cok kötüyüm ne yapıyım die benim yapışıklarım olunca rahmin gebeliğe hzaırlanıyo biraz sabret dedi ilaç kesinlikle kullanma dedi.ağrı sürekli değil Allahtan o yüzden dayanabiliyorum .Rabbim hepimize şifamızı versin bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir inş....

iyi akşamlar kızlar.uzun süredir takip ediyorum sizleri.benim 19 eylülde tek yumurta ve tek embriyo ile transferim gercekleşti.1 ekimde sonucu alıcam heyecenla bekliyorum.8 gündür dışarı cıkmadım evin tadını cıkartıyorum ama sabırsızlanıyorumda iki gündür gece bi agrı uykudan uyanıyorum sbah dr. aradım cok kötüyüm ne yapıyım die benim yapışıklarım olunca rahmin gebeliğe hzaırlanıyo biraz sabret dedi ilaç kesinlikle kullanma dedi.ağrı sürekli değil Allahtan o yüzden dayanabiliyorum .Rabbim hepimize şifamızı versin bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir inş....

canım inş 1 ekimde sende pozitifi görürsün rabbim tüm isteyenlerinde seninde kucağını doldursun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım

Herkese teşekkür ederim.hepiniz sagolun.12 tane toplanmış.mikro enjeksiyon olacağı icin hepsi dollenecek.kaçı kalır Allah bilir

hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim desteginizi esirgemediniz çok sagolun... hamile kardeşlerimi tebrik ediyorum, bizim gibi bu sevinci yaşamayı bekleyen kardeşlerimede canı gönülden dua ediyorum... Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutlulugu :emir_bebek:

süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Eee doktorun ne dedi? :52: canım benimde 12. gün 417 çıkmıştı ikiz zannettim ama tekti benim meleğim çok yüksek gelmişti bana kendini ikiz diye şartlandırma sakın benimle aynı değerin nerdeyse doktor bize bebişşi gösteriyor biz okadar ikiz diye inanmışızki ee diğeri nerde diye arıyoruz :46: hadi bakalım güzel haberlerin devamını bekliyoruz artık istirahat et yorma kendini ayakta kalma kontrolüne kadar yazdığım gıdalardan ye :emir_bebek:

sagol cnm bende ikizmi acaba die düşünüyodm, doktorumu henüz aramadm, söylediklerini aynen uygulayacagıma emin olabilirsin, bide bu takvim nerden çıkıyo bende istiyorum ;)

Back
X