- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
canım bu gün transferin3.günü test tarihim 7 ekim
Hosgeldin canim,hiç umutsuzuluga falan kapilma hep positif ol insaAllah,sen rahat olda bebisin guzelce yerlessin annesi :)
bilmiyom ya korkuyorum kaçıncı gün yerleşiyoki
kızlar sigara olayını ne yaptınız transferden sonra
canım korkma rabbime sığın bebişinde sana sıkı sıkı tutunsun rabbimiz izniyle herşey güzel olacak
iyi akşamlar kızlar.uzun süredir takip ediyorum sizleri.benim 19 eylülde tek yumurta ve tek embriyo ile transferim gercekleşti.1 ekimde sonucu alıcam heyecenla bekliyorum.8 gündür dışarı cıkmadım evin tadını cıkartıyorum ama sabırsızlanıyorumda iki gündür gece bi agrı uykudan uyanıyorum sbah dr. aradım cok kötüyüm ne yapıyım die benim yapışıklarım olunca rahmin gebeliğe hzaırlanıyo biraz sabret dedi ilaç kesinlikle kullanma dedi.ağrı sürekli değil Allahtan o yüzden dayanabiliyorum .Rabbim hepimize şifamızı versin bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelir inş....
inş... canım dua ediyorum hep kısmet bakalım
ben öncesinde bıraktım 2 ay oldu walla evlat deyince irade mirade hakgetire![]()
kızlar sigara olayını ne yaptınız transferden sonra
Herkese teşekkür ederim.hepiniz sagolun.12 tane toplanmış.mikro enjeksiyon olacağı icin hepsi dollenecek.kaçı kalır Allah bilir
süpersinmaşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Eee doktorun ne dedi?
canım benimde 12. gün 417 çıkmıştı ikiz zannettim ama tekti benim meleğim çok yüksek gelmişti bana kendini ikiz diye şartlandırma sakın benimle aynı değerin nerdeyse doktor bize bebişşi gösteriyor biz okadar ikiz diye inanmışızki ee diğeri nerde diye arıyoruz
hadi bakalım güzel haberlerin devamını bekliyoruz artık istirahat et yorma kendini ayakta kalma kontrolüne kadar yazdığım gıdalardan ye
![]()