• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kuzucum sana bişey sorcamm ben en son 24 ağustosta adet oldum...benim hamilelik kaç hafta oldu şimdi....

demet canim benim bende 23 agustosta adet gordum en son yani benimki 5 hafta 1 gunluk oldu bugun seninkide 5 hafta 0 gunluk benimki senin bebisten bir gun buyuk teyzesi...24 agustostan baslayip sayacaksin iste kadinlar kulubunun gun gun hamilelik takvimi var oraya bakarsan daha ayrintili

daha yeni yazılarınızı okuma fırsatı buldum kızlar. bugün çok işim vardı. ayrıca bir de grip oldum. hakkaten hayırlı olmuş tedavinin ertelenmesi. burnum musluk gibi.

ben şimdi bir tablomuzu güncelleyeyim hele.

miragecim cok gecmis olsun dikkat et kendine

bugun suer arkadasimizin test gunuymus insallah pozitif sonuc alir rabbim yuzunu guldursun

kızlar merhaba. sizlere bir şey sormak istiyorum. öncelikle sonuç bekleyenlere sabır diliyorum, umarım sevinecekleri bir haber almak nasip olur, tedavi sürecindekilere de bol şanslar.
benim çarşamba günü opum oldu, 25 tane yumurta toplandı, 16 olgun yumurtadan 13 ü döllendi, pazar günü muhtemel transfer deniliyor ama sıkıntılarım var, artık bugün aradım merkezi, aç susuz kan tahliline çağırdılar ama çalışıyorum vbe kahvaltı yapmıştım, artık yrn sabahtan gideceğim. çok yumurta oluşumu nedeniyle ohss ortaya çıkabiliyor.toplama sonrası gayet iyiydim, akşam 6 gibi şikayetler başladı, rahat ayağa kalkamama, dik duramama, otururken öne eğilememe, karına dokunamama-acıma hissi,yemek yedikten sonra şişlik ve 15-20 dak. süreli olan bir nefes darlığı. hatta dedim ki herhalde opu esnasında karnıma çok bastırdılar, ondan dolayı bu acı-kasıkta bir şey yok ya da bulantı kusma ateş. neyse dün nispeten daha iyiydim bugün de öyle, en azından oturmam kalkmam bayaa düzeldi, ama şişkinlik devam ediyor, tuvaletede çıkamadım onun da etkisi var illa ki. nefes darlığı da ara ara devam, hafif ya da orta şiddette olsam da sanırım yavaş yavaş azalıyor, yani umarım öyledir, çünkü bugün daha kötü olurdum diye düşünüyorum. böyle bir durum yaşayanınız var mı aranızda? ya da düzelme gösteriyorsam sizce pazar günü transferim yapılır mı?

merhaba cnm, bendede aynı şikayetler vardı.ama bende transferin 2. günü başladı.karnım çok şişti nefes zor alıyodum özellikle yemek yedikten sonra karnım çatlıycak gibi oluyodu. ohss den şüphelendim merkeze bildirdim 2 3 gün kilonu tart göbek çevresini ölç dedi.bi artış yok kilomda aynı şu an azaldı gibi.bence sende doktoruna veya hemşirene bildir

Neyse sayı önemli değil diyorlar zaten bende 4444 tane salat-ı tefriciye çektim 41 yasin-i şerif yaptım:1:
Rabbim kabul buyursun ilk önce onun rızası için sonrada dileğim için

mervecim selam çok tebrik ediyorum seni, gözün aydın...
bak rabbim ol dedimi nasıl da oluyor, 10 dk beklemeden tuvalete gittim kesin tutmamış diye üzülüyordun ama bak tutmuş, hem ikizde olabilir, değerin çok yüksek maşallah :))
inşallah sonucunu bekleyen diğer arkadaşlarımız da pozitifi görür...

kızlar merhaba. sizlere bir şey sormak istiyorum. öncelikle sonuç bekleyenlere sabır diliyorum, umarım sevinecekleri bir haber almak nasip olur, tedavi sürecindekilere de bol şanslar.
benim çarşamba günü opum oldu, 25 tane yumurta toplandı, 16 olgun yumurtadan 13 ü döllendi, pazar günü muhtemel transfer deniliyor ama sıkıntılarım var, artık bugün aradım merkezi, aç susuz kan tahliline çağırdılar ama çalışıyorum vbe kahvaltı yapmıştım, artık yrn sabahtan gideceğim. çok yumurta oluşumu nedeniyle ohss ortaya çıkabiliyor.toplama sonrası gayet iyiydim, akşam 6 gibi şikayetler başladı, rahat ayağa kalkamama, dik duramama, otururken öne eğilememe, karına dokunamama-acıma hissi,yemek yedikten sonra şişlik ve 15-20 dak. süreli olan bir nefes darlığı. hatta dedim ki herhalde opu esnasında karnıma çok bastırdılar, ondan dolayı bu acı-kasıkta bir şey yok ya da bulantı kusma ateş. neyse dün nispeten daha iyiydim bugün de öyle, en azından oturmam kalkmam bayaa düzeldi, ama şişkinlik devam ediyor, tuvaletede çıkamadım onun da etkisi var illa ki. nefes darlığı da ara ara devam, hafif ya da orta şiddette olsam da sanırım yavaş yavaş azalıyor, yani umarım öyledir, çünkü bugün daha kötü olurdum diye düşünüyorum. böyle bir durum yaşayanınız var mı aranızda? ya da düzelme gösteriyorsam sizce pazar günü transferim yapılır mı?

slm cnm benim 19 yumurta toplantı kendime geldiğimde sancıdan 1 saat ağladım çok yumurta toplandı diyeymiş mesela 5-6 toplananlar hiç hisssetmiyor nerdeyse neyse ağrı kesici fitil derken çok şükür bir gün sonra hiç etkisi kalmadı. Seninde epey toplanmış bu tamamen çok fazla işlem yapıldığı ile alakalı birkaç güne birşeyin kalmayacaktır diye düşünüyorum, panik yapma azalıyormuş geçmezse görüşürsün doktorunla.

Çok !!! ,
Hiç içmemelisin. Hangisi daha onemli senin için bebek mi yoksa sigara mı? Önce buna karar vermelisin

Arkadaşlar sigara tüp bebeğin tutunmasınıda engelliyor, gelişiminide duman olduğu için filtresiz direk bebeğe gidiyor.

kızlar merhaba hayırlı cumalar
2. kan tahlilimi yaptırdım. sonuc 442 çıktı çok şükür. 8 ekim de gebe muayenesi var inşallah gelişimi güzel olur.

kızlar hamile olupta hala adet olacakmış gibi kasık ağrısı olan var mı???

evet canım hala ağrılar devam ediyor.

merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum:3:

Allah hayırlıs haberler almayı nasip etsin canım.

merhaba cnm, bendede aynı şikayetler vardı.ama bende transferin 2. günü başladı.karnım çok şişti nefes zor alıyodum özellikle yemek yedikten sonra karnım çatlıycak gibi oluyodu. ohss den şüphelendim merkeze bildirdim 2 3 gün kilonu tart göbek çevresini ölç dedi.bi artış yok kilomda aynı şu an azaldı gibi.bence sende doktoruna veya hemşirene bildir

çok geçmiş olsun cnm.dediğin gibi yemeklerden sonra karnım çatlayacak gibi bir de nefes sıkıntısı oluyor:( karnım şişiyor ama çok şükür artış yok, oturup kalkmak daha da düzeldi, yarın gideceğim aç karnına, inşallah yarın daha da iyi olurum, ve transferi engelleyecek bir durum ortaya çıkmaz.teşekkürler yanıt için.

slm cnm benim 19 yumurta toplantı kendime geldiğimde sancıdan 1 saat ağladım çok yumurta toplandı diyeymiş mesela 5-6 toplananlar hiç hisssetmiyor nerdeyse neyse ağrı kesici fitil derken çok şükür bir gün sonra hiç etkisi kalmadı. Seninde epey toplanmış bu tamamen çok fazla işlem yapıldığı ile alakalı birkaç güne birşeyin kalmayacaktır diye düşünüyorum, panik yapma azalıyormuş geçmezse görüşürsün doktorunla.

sana da çok geçmiş olsun cnm, bende toplama sonraı hiçbir sorun çıkmadı, hatta inanmazsın tramvaya binip eve geldik eşimle,yani o kadar iyiydim. ama yattım uyudum, akşama doğru başladı, çok şükür artan bir şey yok ama nefes darlığı olayı ve karındaki hassasiyet...gerçekten zor bir durum. yarın yine de görüneyim dedim. sonra transferde sıkıntı yaşanmasın. teşekkürler canım.

kızlarrr

az önce aradılar

4 tane döllenen yumurtanın hepsi duruyormuş.
bugün 3. gün
pazar olacak sanırım transfer

2 tanesi 1. kalite
2 tanesi 2. kaliteymişş

yorumları alayım :):):)

aynı canım bende de akıntı yoğun ama ftilden dolayı sanırım...ya ilk zamanlar cok belirti aradımda sanki sürekli adet olacakmışım gbi agrım oluyo kramp giriyo arada sırada onun harici cok bişey yok...kaç embr.transferin oldu?Allah yüzümüzü güldürsün inş.hayırlı haberlerimizi verelim

2 tane oldu bırı ıyı kalıte dedı oburu ortaymıs canım:(

aynı canım bende de akıntı yoğun ama ftilden dolayı sanırım...ya ilk zamanlar cok belirti aradımda sanki sürekli adet olacakmışım gbi agrım oluyo kramp giriyo arada sırada onun harici cok bişey yok...kaç embr.transferin oldu?Allah yüzümüzü güldürsün inş.hayırlı haberlerimizi verelim

2 embrıyo oldu canım bırı kalıtelı dedı oburude ıyı gbı dedı do ktor:(

canım hoşgeldin, çok kalabalıklaştık. sayfaları hızlı okuyorum, bazen gözden kaçıyor. kusura bakma. tedavinde iyi şanslar.

ben varım canım. ama daha kesin değil. bayramdan ötürü kasıma kalabilir.

tedavin hayırlı olsun canım. mutlu sona ulaşsın inşallah.

yok canım niye çıkasın listeden. burada başlayan istediği sürece listede kalır.

canım bebişin hep seninle kalır inşallah bundan böyle.

yuppi yuppiiiiiiiiii çok sevindim mervecim. hayırlı olsun canım benim... :))))))

birazdan güncelleyeceğim canım tabloyu. bu arada sen de hangi merkezde tedavi olacağını da yazıver. inşallah bebişine kavuşursun.

gamzecim, çok üzüldüm canım. ama biliyorsun pes etmiyoruz. yolumuza aynı hızla devam ediyoruz. bir sonraki denemen ne zaman olacak hayırlısıyla?

gözün aydın canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

normal canım. bebişine yer açılsın diye rahmin büyüyor. endişe etme.

ne zaman başlarım hiç bilmiyorum canım malum doldurulmuşum şuanda da başlamak için maddi manevi hiç gücüm yok :19:

merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum:3:

Selam canım. Hayırlı olsun. İnşallah yakında mutlu haberi de alırsın :16:

12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider
mirage79 geçmiş olsun canımcım

Canım sayın güzel maşallah. En az iki tane transfer ederler :34:Benim de sadece 5 yumoşum var. Pazartesi opu olacak büyük ihtimal... İnşallah 5 tanesi de döllenmeye başarır:34:

Canım bol bol su iç. OHSS'yi hafif atlatmanın tek yolu çok fazla su içmek. Allah yardımcın olsun :16:

Back
X