merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum![]()
Benimde transverim dün oldu ama 6 ekim test tarihim neden öle erken dediler anlamadım ama inş ikimizde güzel haberler alırız inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum![]()
denemekten bişi olmaz bi dene bakalım belki çıkar er yada geç öğrenceksin zaten ha bi gün önce ha bi gün sonra dimi .... (çıkar inş )
Hayırlısı diyelim canım benim.Bekleyip görecez bakalım.Yılmak yok bu yola çıktık bi kere Rabbim güç verdiği sürece devam edecezasil 38 ruyalar dogru cıksaydı şu ana kadar 5-6 çocuk olmalıydı bendeher test gunu öncesi ruyamda pozitif testler gördüm, bu da ertesi gun yıkıma sebep verdi:)
Benim gıdıklanıyo gibi değilde spor yaptığında bi kas ağrısı olur ya ara ara öyle hissediyorum.İnan ağrılara bile sevinir oldum sanki hamilelik belirtisi gibi diyekızlar günaydın akşam çok erken yattım sabahta zıpladım işte erkenden bişey sorcam ayaklarımı uzattığımda kasıklarım çekiliyomuş gibi gıdıklanıyo normalmi
Günaydın seninde cuman mübarek olsun.Bu mübarek günde Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.günaydın güzel anne ve anne adayları...cumamız mübarek olsun :)))
Hayırlı olsun.Güzel haberler alırsın inşallah.Yorma kendi çok,dikkat et kendinemerhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum![]()
Çok şükür güzel bi sayı.İnşallah dayanırlar transferine kadar beklerler seni.12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider
mirage79 geçmiş olsun canımcım
kızlarrr
az önce aradılar
4 tane döllenen yumurtanın hepsi duruyormuş.
bugün 3. gün
pazar olacak sanırım transfer
2 tanesi 1. kalite
2 tanesi 2. kaliteymişş
yorumları alayım :):):)
Kafam karışık 4.günü 2 tane embriyo koydular bu sefer kabuğunu soydular rahme tutunsun diye ama sanki adet olacakmışım gibi bi his var içimde offf.3 aşılama 3 tüp sonrası beni daha özele de götürmez eşim o da hem okuyup hem çalışıyor.Acaba devletteki labratuar durumları nasıl bir de rapor çıkarmış arkadaşlar varsa biraz anlatabilirmi prosedürü
Selam canım. Hayırlı olsun. İnşallah yakında mutlu haberi de alırsın
Canım sayın güzel maşallah. En az iki tane transfer ederlerBenim de sadece 5 yumoşum var. Pazartesi opu olacak büyük ihtimal... İnşallah 5 tanesi de döllenmeye başarır
Canım bol bol su iç. OHSS'yi hafif atlatmanın tek yolu çok fazla su içmek. Allah yardımcın olsun![]()
Kafam karışık 4.günü 2 tane embriyo koydular bu sefer kabuğunu soydular rahme tutunsun diye ama sanki adet olacakmışım gibi bi his var içimde offf.3 aşılama 3 tüp sonrası beni daha özele de götürmez eşim o da hem okuyup hem çalışıyor.Acaba devletteki labratuar durumları nasıl bir de rapor çıkarmış arkadaşlar varsa biraz anlatabilirmi prosedürü
canım benim transferimde 2 gün önce oldu 5. gün yani blastokist embr konuldu 2 tane. embriyolog embriyonun kabuğundan kolayca çıkıp rahme tutunması için kabuğunu soyma işlemi yaptım dedi tutunma şansını artırıyomuş. inş dediği gibi olur. benim dünden beri adetmişim gibi kasık ve bel ağrılarım var opudan sonra herhangi bi ağrı olmamıştı. şimi adetliymişim gibi yatıyorum evde. çok d Kamıorum aslında yatma konusdunda devamlı bişiler yapmak için kalkıyorum. benim test tarihim 7 ekim inş hayırlısı ile sonuçlanır hepimizin ki.
Bizde önümüzdeki hafta ege üniv.de yumurta olgunlaştırma iğnelerine başlıycaz.Eşim azospermiydi tese ameliyatı oldu.Çok sayıda sperm bulduklarını söylediler.Donduruldu şimdi benden yumurta toplanıp tüp bebek yapılacak.Biz birçok aşamadan geçtik yeni başlayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Bende ilk günler deli gibi bilgi aramıştım internette.Yaşamış insanların deneyimleri daha faydalı oluyor.Ayrıca benden daha ileri aşamada olanlar varsa bende birşey öğrenmek istiyorum.Bu yumurta olgunlaştırma iğnelerinin fiyatlarıyla ilgili bilgi bulamadım.Eczaneden alacağımızı söylediler ama alan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.
kızlar adet olcakmışım gibi aynı normalmi bide embriyolar kaç günde tutunuyo benim uşak tutunmuşmudur şimdiye
canım benim transferimde 2 gün önce oldu 5. gün yani blastokist embr konuldu 2 tane. embriyolog embriyonun kabuğundan kolayca çıkıp rahme tutunması için kabuğunu soyma işlemi yaptım dedi tutunma şansını artırıyomuş. inş dediği gibi olur. benim dünden beri adetmişim gibi kasık ve bel ağrılarım var opudan sonra herhangi bi ağrı olmamıştı. şimi adetliymişim gibi yatıyorum evde. çok d Kamıorum aslında yatma konusdunda devamlı bişiler yapmak için kalkıyorum. benim test tarihim 7 ekim inş hayırlısı ile sonuçlanır hepimizin ki.
Ben derim ki eczacı bir tanıdığın varsa depodan aldırabilirsin biz geliş fiyatıyla aldık sağolsunlar .Ben menogon kullandım
kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..
beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
ACI YOK demişsin eminsin dimi :):):
off baygınken sorun yoktu
bunda daha bi gerildim ben
benım transfer uyutularak yapılabılır ben de korkuyorum spekulum takamazlarsa uyutcaklar....
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
nasıl gectı canım zaman yaklastıkca tedırgınlesıyorum ama bıle bıle de kosarak gıdıyorum tuhaf bır durumdayım umut etmek cok guzel...
kızlarrr
az önce aradılar
4 tane döllenen yumurtanın hepsi duruyormuş.
bugün 3. gün
pazar olacak sanırım transfer
2 tanesi 1. kalite
2 tanesi 2. kaliteymişş
yorumları alayım :):):)
hayırlı olsun ben de hep en az 4 tane olsun yeter dıyorum 2 sını transfer ederler 2 sı de dondurulur en azından umut yıne olur dondurulmusumuz olursa daha guclu oluruz gıbı gelıyor....
sağol canım,ama ilaç ismi vermediler daha.Farklı ilaç markaları var anladığım kadarıyla.Şimdiden araştırayım diyorum ama adetimin ikinci günü gidince aldırcaklar heralde iğneleri.Haftaya perşembe filan.Şimdi nasıl aldırcam eczacıya hiçbir fikrim yok![]()
Dr.un iğneyi yazdıktan sonra alıcaksın tabii ki ,herkesin dr u farklı iğne veriyor şeker.
Selam canım. Hayırlı olsun. İnşallah yakında mutlu haberi de alırsın
Canım sayın güzel maşallah. En az iki tane transfer ederlerBenim de sadece 5 yumoşum var. Pazartesi opu olacak büyük ihtimal... İnşallah 5 tanesi de döllenmeye başarır
![]()
![]()