• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

asil 38 ruyalar dogru cıksaydı şu ana kadar 5-6 çocuk olmalıydı bende:Dher test gunu öncesi ruyamda pozitif testler gördüm, bu da ertesi gun yıkıma sebep verdi:)
Hayırlısı diyelim canım benim.Bekleyip görecez bakalım.Yılmak yok bu yola çıktık bi kere Rabbim güç verdiği sürece devam edecez
kızlar günaydın akşam çok erken yattım sabahta zıpladım işte erkenden bişey sorcam ayaklarımı uzattığımda kasıklarım çekiliyomuş gibi gıdıklanıyo normalmi
Benim gıdıklanıyo gibi değilde spor yaptığında bi kas ağrısı olur ya ara ara öyle hissediyorum.İnan ağrılara bile sevinir oldum sanki hamilelik belirtisi gibi diye :1::1::1:
günaydın güzel anne ve anne adayları...cumamız mübarek olsun :)))
Günaydın seninde cuman mübarek olsun.Bu mübarek günde Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
merhaba arkadaşlar herkese günaydın benim de transferim dün oldu test tarihim 8 ekim hepinizi öpüyorum:3:
Hayırlı olsun.Güzel haberler alırsın inşallah.Yorma kendi çok,dikkat et kendine
12 tane yumurta 5 tane döllenmiş..sükürler olsun inşallah iyi gider
mirage79 geçmiş olsun canımcım
Çok şükür güzel bi sayı.İnşallah dayanırlar transferine kadar beklerler seni.
kızlarrr

az önce aradılar

4 tane döllenen yumurtanın hepsi duruyormuş.
bugün 3. gün
pazar olacak sanırım transfer

2 tanesi 1. kalite
2 tanesi 2. kaliteymişş

yorumları alayım :):):)

Gayet güzel maşallah.Allah yardımcın olsun.

Kafam karışık 4.günü 2 tane embriyo koydular bu sefer kabuğunu soydular rahme tutunsun diye ama sanki adet olacakmışım gibi bi his var içimde offf.3 aşılama 3 tüp sonrası beni daha özele de götürmez eşim o da hem okuyup hem çalışıyor.Acaba devletteki labratuar durumları nasıl bir de rapor çıkarmış arkadaşlar varsa biraz anlatabilirmi prosedürü

Kafam karışık 4.günü 2 tane embriyo koydular bu sefer kabuğunu soydular rahme tutunsun diye ama sanki adet olacakmışım gibi bi his var içimde offf.3 aşılama 3 tüp sonrası beni daha özele de götürmez eşim o da hem okuyup hem çalışıyor.Acaba devletteki labratuar durumları nasıl bir de rapor çıkarmış arkadaşlar varsa biraz anlatabilirmi prosedürü

Arkadaşım 4. gün transferi ilk senden duydum.Bu benim eksikliğimse kusura bakma.Ama ya 3 ya da 5. gün tranfer yapılıyor diye biliyorum.Bu kabuğunu soyma işleminide senden duydum farklı bi tedavi yöntemi demekki.Sen moralini bozma o ağrılar normal.

Selam canım. Hayırlı olsun. İnşallah yakında mutlu haberi de alırsın :16:

Canım sayın güzel maşallah. En az iki tane transfer ederler :34:Benim de sadece 5 yumoşum var. Pazartesi opu olacak büyük ihtimal... İnşallah 5 tanesi de döllenmeye başarır:34:

Canım bol bol su iç. OHSS'yi hafif atlatmanın tek yolu çok fazla su içmek. Allah yardımcın olsun :16:

Canım çok teşekkürler ilgin için, sanırım yavaş yavaş geçiyor...umarım kötüye gitmez. su içinse çok şükür suyu severim:)

canım benim transferimde 2 gün önce oldu 5. gün yani blastokist embr konuldu 2 tane. embriyolog embriyonun kabuğundan kolayca çıkıp rahme tutunması için kabuğunu soyma işlemi yaptım dedi tutunma şansını artırıyomuş. inş dediği gibi olur. benim dünden beri adetmişim gibi kasık ve bel ağrılarım var opudan sonra herhangi bi ağrı olmamıştı. şimi adetliymişim gibi yatıyorum evde. çok d Kamıorum aslında yatma konusdunda devamlı bişiler yapmak için kalkıyorum. benim test tarihim 7 ekim inş hayırlısı ile sonuçlanır hepimizin ki.

canım benim transferimde 2 gün önce oldu 5. gün yani blastokist embr konuldu 2 tane. embriyolog embriyonun kabuğundan kolayca çıkıp rahme tutunması için kabuğunu soyma işlemi yaptım dedi tutunma şansını artırıyomuş. inş dediği gibi olur. benim dünden beri adetmişim gibi kasık ve bel ağrılarım var opudan sonra herhangi bi ağrı olmamıştı. şimi adetliymişim gibi yatıyorum evde. çok d Kamıorum aslında yatma konusdunda devamlı bişiler yapmak için kalkıyorum. benim test tarihim 7 ekim inş hayırlısı ile sonuçlanır hepimizin ki.

benimkide 3.gün embriyosuydu zar inceltme işlemini benim totoş miniğimede yaptılar ne güzel ya 4-5 kişi aynı gün gircez teste

kızlar adet olcakmışım gibi aynı normalmi bide embriyolar kaç günde tutunuyo benim uşak tutunmuşmudur şimdiye

Son düzenleme:
Bizde önümüzdeki hafta ege üniv.de yumurta olgunlaştırma iğnelerine başlıycaz.Eşim azospermiydi tese ameliyatı oldu.Çok sayıda sperm bulduklarını söylediler.Donduruldu şimdi benden yumurta toplanıp tüp bebek yapılacak.Biz birçok aşamadan geçtik yeni başlayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Bende ilk günler deli gibi bilgi aramıştım internette.Yaşamış insanların deneyimleri daha faydalı oluyor.Ayrıca benden daha ileri aşamada olanlar varsa bende birşey öğrenmek istiyorum.Bu yumurta olgunlaştırma iğnelerinin fiyatlarıyla ilgili bilgi bulamadım.Eczaneden alacağımızı söylediler ama alan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

Ben derim ki eczacı bir tanıdığın varsa depodan aldırabilirsin biz geliş fiyatıyla aldık sağolsunlar .Ben menogon kullandım
Bizde önümüzdeki hafta ege üniv.de yumurta olgunlaştırma iğnelerine başlıycaz.Eşim azospermiydi tese ameliyatı oldu.Çok sayıda sperm bulduklarını söylediler.Donduruldu şimdi benden yumurta toplanıp tüp bebek yapılacak.Biz birçok aşamadan geçtik yeni başlayanlar varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.Bende ilk günler deli gibi bilgi aramıştım internette.Yaşamış insanların deneyimleri daha faydalı oluyor.Ayrıca benden daha ileri aşamada olanlar varsa bende birşey öğrenmek istiyorum.Bu yumurta olgunlaştırma iğnelerinin fiyatlarıyla ilgili bilgi bulamadım.Eczaneden alacağımızı söylediler ama alan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

Arkadaşlar benim rahim boşluğuna hiç bakılmadı.Tüpler açık,rahim zarı kalınlığı normal ama dr rahim boşluğuna bakarız dedi eğer olmazsa .Şu işlemleri neden baştan yapmazlar anlamıyorum.Sizlerin rahim boşluğuna baktılar mı acaba

Ben derim ki eczacı bir tanıdığın varsa depodan aldırabilirsin biz geliş fiyatıyla aldık sağolsunlar .Ben menogon kullandım

sağol canım,ama ilaç ismi vermediler daha.Farklı ilaç markaları var anladığım kadarıyla.Şimdiden araştırayım diyorum ama adetimin ikinci günü gidince aldırcaklar heralde iğneleri.Haftaya perşembe filan.Şimdi nasıl aldırcam eczacıya hiçbir fikrim yok :(

kızlar günaydın,
Allahın izniyle hamileyim. sonucum 123 çıktı. doktorum cuma günüde test yaptırmamı söyledi. inşallah değerlerim artar. Darısı sizin başınıza. Mevlam gönlünüze göre versin inşallah. inşallah bu sevinci sizde yaşarsınız. mutluluktan ağlıyorum, çok güzel bi duygu Mevlam herkese yaşatsın..

hayırlı olsun canım cok sevındım Allah tamamına da erdırsın inşallah

beni çok merak etmişsiniz teşekkür ederim ama maalesef negatif o kadar kötüyüm ki gözlerim şiş şiş yazıyorum ama sizi merakta bırakmak istemedim asla isyan etmiyorum vardır bunda da bi hayır ama insanız bazen gücümüz tükeniyor Peygamber Efendimiz (sav) inde dediği gibi insanız sonuçta kalp hüzünlenir göz yaşarır mervecim sana da çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Canım benım cok cok uzuldum pozıtıf beklıyordum senden bakalım bızım kaderımızıde ne var zor gunler bunlar ınsallah cabuk toparlanırsın...

ACI YOK demişsin eminsin dimi :):):

off baygınken sorun yoktu
bunda daha bi gerildim ben

benım transfer uyutularak yapılabılır ben de korkuyorum spekulum takamazlarsa uyutcaklar....

Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun

nasıl gectı canım zaman yaklastıkca tedırgınlesıyorum ama bıle bıle de kosarak gıdıyorum tuhaf bır durumdayım umut etmek cok guzel...

kızlarrr

az önce aradılar

4 tane döllenen yumurtanın hepsi duruyormuş.
bugün 3. gün
pazar olacak sanırım transfer

2 tanesi 1. kalite
2 tanesi 2. kaliteymişş

yorumları alayım :):):)

hayırlı olsun ben de hep en az 4 tane olsun yeter dıyorum 2 sını transfer ederler 2 sı de dondurulur en azından umut yıne olur dondurulmusumuz olursa daha guclu oluruz gıbı gelıyor....

Dr.un iğneyi yazdıktan sonra alıcaksın tabii ki ,herkesin dr u farklı iğne veriyor şeker.
sağol canım,ama ilaç ismi vermediler daha.Farklı ilaç markaları var anladığım kadarıyla.Şimdiden araştırayım diyorum ama adetimin ikinci günü gidince aldırcaklar heralde iğneleri.Haftaya perşembe filan.Şimdi nasıl aldırcam eczacıya hiçbir fikrim yok :(

hepınızı tebrık edıyorum hayırlısı ıle de tamamlamanızı ve kucagınıza almanızı dılerım ne guzel ya darısı da kalanlara inşallah....

Dr.un iğneyi yazdıktan sonra alıcaksın tabii ki ,herkesin dr u farklı iğne veriyor şeker.

Evet herşey sırasıyla oluyor tabi ama sabırsızlanıyorum artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Çok yıpratıcı bir süreç yaşamayan bilemez.Allah isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın inşallah.İlgin için çok teşekkürler :)

Selam canım. Hayırlı olsun. İnşallah yakında mutlu haberi de alırsın :16:

Canım sayın güzel maşallah. En az iki tane transfer ederler :34:Benim de sadece 5 yumoşum var. Pazartesi opu olacak büyük ihtimal... İnşallah 5 tanesi de döllenmeye başarır:34: :16:

evet benzer sorunlar ben de yaşadım ama çok şükür şu an geçti. Çok yumurtan olduğu içindir bu.

canım seninle aynı gün yapıldı trnsfer sende belirti varmı ben korkuyorum adet belirtileri var bende belim ağrıyo sivilceler çıkmaya başladı offff offffffff

Back
X