• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kırmızı kanama olmadı ama sadece bugun adet guum ya bugun olması endıselendırdı benı bıde sabah o jelı sıkarken o jelın plastık ucuna koyu kırmızı bı leke gordım doktora soldm olabıır dedı

bendede lekelenme bugün yani adet günümde oldu, sorun yok sanırım doktormda söyledi, yarında test günümdü ama ben sonucumu erken aldm yarın tekrar test yaptırıcm... korkma kısmetimizde varsa hiçbişey olmaz Allahın izniyle

bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.

test tarihim 13/10/2012

bekleyin beni anacım....

çokk sevindim hadi hayırlısı arkadaşım :)

2denemeyi yaptıranlara tavsiyem embriyo kabuğundan soyup transfer etmeleri böyle tutunması dha kolay ben öyle yaptırdım tuttu Allah ın izniyle

benim bebeminde zarırıı lazerle deldiler 3gün yattım tutmuşmudur şimdi inş.... ama pek bi belirtim yok uykusuzluk ateş ve kasık ağrısından başka

kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum

süper yaa... hayırlı olsun canım.. Allahım 4 Ekimde böyle bi yorum eklemeyi bana da nasip et.... Hemen hamilelik takvimi yap, o kadar özeniyorum ki ona, pozitif olursa hemen yapcamm..

benim bebeminde zarırıı lazerle deldiler 3gün yattım tutmuşmudur şimdi inş.... ama pek bi belirtim yok uykusuzluk ateş ve kasık ağrısından başka

bende de aynı işlemi yaptılar canım hatta bana blastokist embr koydular o da şansı artırıyomuş, transferden beri adetmiş gibi hissediyorum sürekli bir ağrı var ama insan hiç emin olamıyo hep aklımın bir köşesinde ya tutunmamışlarsa??? yok yok bu kadar şans artırıcı faktör var tutunmuştur die avutuyorum sonra kendimi. allahımmmmmmmmmm nolur tutunmuş olsun sabredemiyorum artık, allah kolaylıklar versin bize çok zor bir süreç..

bende de aynı işlemi yaptılar canım hatta bana blastokist embr koydular o da şansı artırıyomuş, transferden beri adetmiş gibi hissediyorum sürekli bir ağrı var ama insan hiç emin olamıyo hep aklımın bir köşesinde ya tutunmamışlarsa??? yok yok bu kadar şans artırıcı faktör var tutunmuştur die avutuyorum sonra kendimi. allahımmmmmmmmmm nolur tutunmuş olsun sabredemiyorum artık, allah kolaylıklar versin bize çok zor bir süreç..

lazerle delme ıslemıyle embrıyoyu soyma ıslemı aynımı arkadaslar bıde bunları doktorlar kacıncı denemede yapıyolar

lazerle delme ıslemıyle embrıyoyu soyma ıslemı aynımı arkadaslar bıde bunları doktorlar kacıncı denemede yapıyolar

tam bilmiorum canım onun da teknikleri var sanırım bi şekilde kabuğundan kolay çıkmasını sağlayan bi işlem yapıldı denildi bana lazerle soymamı delmemi tam anlamadım açıkcası embriyolog başıma gelip anlattı transfer sırasında tıbbi bişiler söledi zaten heycanlıydım anlamadım. ama şansın oldukça yüksek dedi. bunu yapmamızın sebebi de senin iki deneme yapmış olman dedi.

inşallhh tutunmuşlardır cnm bn öyle hissdiyorum

Sağolun güzel dua ve dilekleriniz için.hepinize dua edicem.100 yasin adamıştım bir de koç inşallah kucağıma allmak nasip olursa hepinizi kutlamaya davet etmk istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kenzül arş duasını ağlaya ağlaya okudum hergün.zekeriya a.s rabbine yaptığı dayı okudum transferden sonra hep yasin okuyup yukardaki duaları okudum suya ve içtim.rabbim yardmcmız olsn

Sağolun güzel dua ve dilekleriniz için.hepinize dua edicem.100 yasin adamıştım bir de koç inşallah kucağıma allmak nasip olursa hepinizi kutlamaya davet etmk istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kenzül arş duasını ağlaya ağlaya okudum hergün.zekeriya a.s rabbine yaptığı dayı okudum transferden sonra hep yasin okuyup yukardaki duaları okudum suya ve içtim.rabbim yardmcmız olsn

allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım ..

merhaba buradan bi kaç kere yazmaya çalıştım ama yazdıklarıma verilen cevapları bulamadım. on gün önce başladım tedaviye yarın toplama işlemi yapılacak. ktü de tedavi oldum azospermi sorunumuz vardı. inşallah sorunsuz geçer. dualarınızı bekliyorum. daha zor bi süreç olacağını sanıyordum ama on gün içinde bitti.gonal f ilacı ile başadım tedaviye 225 doz. sonra cetraodite diye bi ilaca başladım dün son iğnemi oldum. dün akşamda çatlatma iğnesi oldum yarın inşallah sorunsuz bitiririrm tedaviyi. bu şekilde olan varsa yazarsa sevinirim.

kızlarrr günaydıınnnn ben de aldım sonucumuu pozitif 10.ünde değer 333 o kadar mutluyum ki herkese dua ettim secdeye kapandım şükür namazları kıldım ağladık eşimle beraber doyasıya.Allahım dualarımızı boşa çevirmedi.İnşallh bekleyen herkese dua edicem buradaki tüm arkadaşlarıma.Bana moral verdiniz taam umutsuzluğa kapılıyorken Allah sizlerden razı olsn hala ağlıyorum

Hayırlı olsun gözün aydin

arkadaşlar testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Negatif olanlar Rabbim nasip ettiyse birgün mutlaka olacaktır.Bende eylülde tüp bebekle hamile kalanlardanım.heyecanla 10 gün sonrasını bekliyorum kalp atışlarını duymak için.Özellikle yazmak istedim. transferden sonra belirti arayan arkadaşlar için.ben transferden sonra 2-3 gün yattım.Ama sürekli değil arada dolaştım yemeğimi yedim wc ye gitti. 3 günün ardından çok şiddetli grip oldum.ilaç kullanamadığım için çok ağır geçirdim .hapşırmaktan karnım ağrıyodu artık.bunun üzerine eşimle sudan bi sebeten kavga ettik..2 gün boyunca canım sıkkın öyle dolaştım.ne bir yerleşme kanaması ne kasık ağrısı hiç bişey olmadı 10 gün boyunca..bütün bunların üzerine belirtide olmayınca olmadı artık dedim ve artık yavaş yavaş ev işlerinide yapmaya başlamıştım.kan tahliline giderkende acaba olumsuz cevabı alınca eşimi nasıl teselli ederim diye düşünerek gittim.ama Allah'a şükürler olsun şimdilik keselerdeki ikizler karnımda.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.ve inşallah hepimizede sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.sakın kendinizde belirti arayıpta üzmeyin yok diye..

arkadaşlar testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Negatif olanlar Rabbim nasip ettiyse birgün mutlaka olacaktır.Bende eylülde tüp bebekle hamile kalanlardanım.heyecanla 10 gün sonrasını bekliyorum kalp atışlarını duymak için.Özellikle yazmak istedim. transferden sonra belirti arayan arkadaşlar için.ben transferden sonra 2-3 gün yattım.Ama sürekli değil arada dolaştım yemeğimi yedim wc ye gitti. 3 günün ardından çok şiddetli grip oldum.ilaç kullanamadığım için çok ağır geçirdim .hapşırmaktan karnım ağrıyodu artık.bunun üzerine eşimle sudan bi sebeten kavga ettik..2 gün boyunca canım sıkkın öyle dolaştım.ne bir yerleşme kanaması ne kasık ağrısı hiç bişey olmadı 10 gün boyunca..bütün bunların üzerine belirtide olmayınca olmadı artık dedim ve artık yavaş yavaş ev işlerinide yapmaya başlamıştım.kan tahliline giderkende acaba olumsuz cevabı alınca eşimi nasıl teselli ederim diye düşünerek gittim.ama Allah'a şükürler olsun şimdilik keselerdeki ikizler karnımda.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.ve inşallah hepimizede sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.sakın kendinizde belirti arayıpta üzmeyin yok diye..

çok sevindim rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder bende yarın toplama işlemine girecegim inşallah hayırlısı ile sıkıntısız geçer ve olumlu sonuç alırız

gözünaydın canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin

Hamile olanları tebrik ederim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.Ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebilirim.Çünkü o yollardan bende geçtim.Şu anda 11 aylık bir oğlum var kucağımda.Umudunuzu kaybetmeyin hiçbir zaman.Allah dualarınızı duyuyor.Er ya geç meleğiniz sizinle olucak.Emin olun ki bu zamanları çoktan unutucaksınız.Bu melekler her şeyi unutturuyorlar insana...Dualarda buluşmak ümidiyle...Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin...(Amin)

bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.

test tarihim 13/10/2012

bekleyin beni anacım....

bebeklerin hayırlı olsun canım

Back
X