arkadaşlar testleri pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıcakla yavrularımıza kavuştursun inşallah...Negatif olanlar Rabbim nasip ettiyse birgün mutlaka olacaktır.Bende eylülde tüp bebekle hamile kalanlardanım.heyecanla 10 gün sonrasını bekliyorum kalp atışlarını duymak için.Özellikle yazmak istedim. transferden sonra belirti arayan arkadaşlar için.ben transferden sonra 2-3 gün yattım.Ama sürekli değil arada dolaştım yemeğimi yedim wc ye gitti. 3 günün ardından çok şiddetli grip oldum.ilaç kullanamadığım için çok ağır geçirdim .hapşırmaktan karnım ağrıyodu artık.bunun üzerine eşimle sudan bi sebeten kavga ettik..2 gün boyunca canım sıkkın öyle dolaştım.ne bir yerleşme kanaması ne kasık ağrısı hiç bişey olmadı 10 gün boyunca..bütün bunların üzerine belirtide olmayınca olmadı artık dedim ve artık yavaş yavaş ev işlerinide yapmaya başlamıştım.kan tahliline giderkende acaba olumsuz cevabı alınca eşimi nasıl teselli ederim diye düşünerek gittim.ama Allah'a şükürler olsun şimdilik keselerdeki ikizler karnımda.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın.ve inşallah hepimizede sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.sakın kendinizde belirti arayıpta üzmeyin yok diye..