• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

öncelikle yazdığım yazıdan ötürü moralini bozduğum yada üzdüğüm arkadaşlarımdan özürdilerim.ben sadece son 1 haftadır yazmayıp okuyorum ama inanın ki yazdıklarınızı okudukça daha da üzülüp eşimin göğsünde hıçkıra hıçkıra ağladığımı görüyorum.çünkü belirtim yok yok yok hiçbirşey yok bu benim sanırım sinirlerimi yıprattı.belirtisi olanlara da yazdım zaten Allah size de nasip etsin diye...canı gönülden de bunu herkes için diliyorum.Allah kimseyi evlatla sınamasın...bu topiğin en baştan beri takipçisiyim.izlenimlerimden şunu çıkardım belirtisi olanlar genelde pozitifi görüyor ama yinede Allah tan ümit kesilmez sabırla test sonucumu bekliyeceğim hep dua ediyorum edeceğim de hepimize.birde şunu söylüyeyim ben 2-3 gün yattım sonra kalkıp rutin hayatıma geri döndüm.hatta3 gündür şehir dışından arkadaslarım geldi yatılı ankaranın altını üstüne getirdik. sürekli yatmamamın sebebi de şudur:Yüce Rabbim bir kulunu bize evladımız olarak emanet edip verecekse önüne hiç ama hiçbirşey geçemez .sonuçta Allah veriyor canını biz ve doktorlar sadece olması için aracıyız.sınavımız bakalım isyan edecek miyiz?Allah herkesi bu sınavdan kolaylıkla isyansız geçirmeyi nasip etsin.kırdıysam tekrar tekrar özürdilerim bir anlık gaflete geldim....isyan yok......meva80 bu arada idrar testinde çıkmaz test tarihimiz aynı birazda olsa dediğin gibi yükselmiştir zaten ben yarın beta hcg yaptırcam azcıkta olsa son 3 kala çıkar.yap kurtul sende...olmazsa da üzülmek yok... sabır ....isyan yok....

Canım Rabbim sabırlar versin, üzülme öyle herşeye, çok zor şeyler yaşadığımız için senide anlıyoruz. Rabbimyar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın olumlu sonuç alırsında eşinin gögsünde mutluluktan ağlarsın..

öncelikle yazdığım yazıdan ötürü moralini bozduğum yada üzdüğüm arkadaşlarımdan özürdilerim.ben sadece son 1 haftadır yazmayıp okuyorum ama inanın ki yazdıklarınızı okudukça daha da üzülüp eşimin göğsünde hıçkıra hıçkıra ağladığımı görüyorum.çünkü belirtim yok yok yok hiçbirşey yok bu benim sanırım sinirlerimi yıprattı.belirtisi olanlara da yazdım zaten Allah size de nasip etsin diye...canı gönülden de bunu herkes için diliyorum.Allah kimseyi evlatla sınamasın...bu topiğin en baştan beri takipçisiyim.izlenimlerimden şunu çıkardım belirtisi olanlar genelde pozitifi görüyor ama yinede Allah tan ümit kesilmez sabırla test sonucumu bekliyeceğim hep dua ediyorum edeceğim de hepimize.birde şunu söylüyeyim ben 2-3 gün yattım sonra kalkıp rutin hayatıma geri döndüm.hatta3 gündür şehir dışından arkadaslarım geldi yatılı ankaranın altını üstüne getirdik. sürekli yatmamamın sebebi de şudur:Yüce Rabbim bir kulunu bize evladımız olarak emanet edip verecekse önüne hiç ama hiçbirşey geçemez .sonuçta Allah veriyor canını biz ve doktorlar sadece olması için aracıyız.sınavımız bakalım isyan edecek miyiz?Allah herkesi bu sınavdan kolaylıkla isyansız geçirmeyi nasip etsin.kırdıysam tekrar tekrar özürdilerim bir anlık gaflete geldim....isyan yok......meva80 bu arada idrar testinde çıkmaz test tarihimiz aynı birazda olsa dediğin gibi yükselmiştir zaten ben yarın beta hcg yaptırcam azcıkta olsa son 3 kala çıkar.yap kurtul sende...olmazsa da üzülmek yok... sabır ....isyan yok....

canım benim kendini yorma zaten rutin hayatına dön diyo doktorlar ben hiç yatmadım bak sen 3 gün de olsa yattın inş rabbimin izniyle bebeğin seninledir yarın kan testinde güzel sonuç alırsın rabbim üzmesin seni zor bir süreçten geçiyoruz rabbim evini kucağını doldursun rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin

canım ne duygu gel gitleri yaşıyoruz bazen yorumları okurken gözlerimden kendiliğinden yaşlar süzülüyo ben normalde hiç ağlamayı sevmem bu tedavi sürecinde içimde biriken göz yaşlarımda dışa fırladı güzel yorum haberede ağlıyom kötüsünede yani o kadar zor bir süreçten geçtikki ne sinir kaldı ne başka bişey yerli yersiz tepkiler verir olduk rabbim görüyo çektiklerimizi rabbim duyar sesimizi boş çevirmez kapısından dua edelim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inş sende güzel haberler verirsin bize canım rabbim evini şenlendirsin inş

Amin,hamdolsun iyilik canim,senin nasil gidiyor hamilelik :)
ben piskopata bağladım iyice hep yatış:))) hafta içi işe gidiyorum gelince yatıyorum...hala korkum geçmedi...sanırım kalp atışını duyana kadar devam edecek...sizlerde ne var ne yok...arada kalkıp baktığımdan ne oldu ne bitti anlamıyorum bile....

bendede var ateş gözlerim yanıyo bugün
canım bence bu iyiye işaret şimdi seni boş yere şey yapmış olmayayım ama ben çok üşüyen biriydim genelde
bana bi ateş basıyoki anlatamam kapı pencere her yeri açtırıyorum inş hamilesin:49:
dua et hamiş bana ve diğer bacılarıma

Ahh etmez olur muyum inanki her namaz sonrası hepiniz dualarımdasınız canım:16:

4 gün kala test negatif çıkınca canm sıkıldı. yazı bile zor yazıyorum. yatıp durmaya verdim kendimi. Belki kan değerinde durum farklı olur ama bu zamana kadar 20yi geçmesi gerekirdi ve bu da idrada çıkardı gibi. bugün iğnelerimi yapmadım. ilaçlarımı kullanmadım. canım hiçbirşeey yapmak istemiyor. yemek de yapmadım. eşim salata hazırlamaya çalışıyor içerde.
zaten anneme de sinirlendim. Aramızda kalmasını istedim tüp bebeğin , hatta kendisine bile çok geç söyledim,aŞILamaLrdaN Haberi bile yoktu, tüp bebekte söylemek zorunda kaldım, aynı gün birbaşka yere davetliydim ve gitmememe bozulacaktı, tüp bebek olayını oldukça fazla kişiye soylemiş. şimdi herkes sorup duracak.

Arkadaşım moralini bozmak için henüz daha çok çok erken
4 günün var inşallah bebeğin belki seninle şuan ama bazılarında hemen kana yansımıyo değerler
Boş yere moralini bozmuşsun her şeyi bitrmişsin ama hala umudun var hele evde yaptığın testte hiç çıkmaz:50:
Hadi unut bunları ve ümit etmeye devam inşallah:16:

anlamaya çalışıyorum seni hepimiz zorlukla yaşıyoruz bu süreci ben gurbette tek başıma bu mücadeleyi veriyorum daha önce yaşadıklarımı anlatmıyorum bile bende ağlıyorum akşam gene ağladım eşime dedimki hayatım ya tutmazsa diye korkuyorum naparım ayrılırız zorlayamam seni dedim ağlayarak adam şok oldu resmen çünkü benden beklemiyodu bu yaşadığımız durumların hepsinin ilaçlardan olduğunu bende biliyorum ama insanız işte sabredemiyoruz belirti arıyoruz sonuçta ve hepimiz bebeklerimizi istiyoruz haklı olarak neyse umarım beni anlamışsındır umarım kendimi izah edebilmişimdir

bizde başladık inşallah bu ay yapılıcak bisorun çıkmzsa....nerde yaptırıyosunuz???....

Bende başladım.Allah nasip ederse inşallah Geçen hafta başvurdum.TSH 14 Çıkınca doktorum ekimde yapalım bu hormonlarla kalsan bile düşük yaparsın dedi.BU ay çok düzenli ilaçlarımı kullanıcam.Umarım beş yıllık umutla bekleyiş bu sefer son bulur. Allahım isteyen her kese nasip etsin inşallah.

ben piskopata bağladım iyice hep yatış:))) hafta içi işe gidiyorum gelince yatıyorum...hala korkum geçmedi...sanırım kalp atışını duyana kadar devam edecek...sizlerde ne var ne yok...arada kalkıp baktığımdan ne oldu ne bitti anlamıyorum bile....

Rabbim kalp atislarinida duymak nasip etsin canim,kucagina almayida,ben iyim sukur,kendimi hazir hissettigimde tekrar tedaviye baslicam Allahin izniyle

Aman dur kiz positif olduktan sorada insaAllah kendine dikkat etmen gerekiyo ne evi kirklamasi :)))

yıkarım valla ben kendimden beklerim öyle temizlikçi falanda kar etmiyo bana takıntım var maalesef deterjan kokmalı her yer:))))))))))

Arkadaslar mrb.giremedim nete ama telden takip ediyorum.pcde sorun varda.pozitif olanlar var coook sevindim.rabbim bizede nasip etsin ins.kizlar benm bugun tedavimin 10.gunu.ignelere devam ediyorum.drum hafta sonu toplariz dedi.ama benm yumislerin en buyugu13 mm digerleri daha kucuk.ve toplamda 5tane var.ignelerimde dozu yuksek ama yinede az biliyorum.asil aklima takilan 10gunde bukadarcik buyudulerse 5gunde nasil gerekli boyutlara gelir bilmiyorum.sizin yumisler en son kacti boyutlari.benmkiler kucukmu kalmis sizce?kafam takildi...

canım bence bu iyiye işaret şimdi seni boş yere şey yapmış olmayayım ama ben çok üşüyen biriydim genelde
bana bi ateş basıyoki anlatamam kapı pencere her yeri açtırıyorum inş hamilesin:49:

Ahh etmez olur muyum inanki her namaz sonrası hepiniz dualarımdasınız canım:16:

inş... şu sıkıntılarım bi bitsin adaklarım var inş... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Back
X