• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ne bilim çok karmaşık hiç bişi hissedemiorum böle kalbim pıt pıt atıyo

karnım belim ağrımıo gögüslerim falanda şişmedi

sadece göbeğim çok çıktı

ve saatler geçmiyo

cnm benim allah yardımcın olsun hiç evde test yaptın mıı benim hiç cesaretim yok

kızlar bişeyi merak ediyorum yumurta toplamadan korkuyordum çok şükür korktuğum gibi olmadı:) transfer nasıl yaşayanlar anlatabilirimi acı oluyormu....şimdide onun korkusu sardı:)

canım benim en zor aşamaları geçmişsin rabbimin izniyle en kolayından korkma canım acı falan yok allahın izniyle yumurtaların sağlıklı döllenip sağlıklı gelişsinler inş transferden sonraki görüşlerinide yazarsın canım

Canım benim hiç korkma en zorunu atlatmışsın.Transver sadece muayene oluyo gibi hiç bir acısı ağrısı yok.Hatta çok güzel bi duygu ultrasondan bebişlerin rahme düşüşünü izliyorsun ve o andan itibaren hamile gibi davranmaya başlıyorsun.Yani anne olmaya en yakın noktada oluyorsun.İnşallah bebiş veya bebişler sıkı sıkı tutunur bu korkularını sana unuttururlar

ayy gece gece nasıl mutlu ettin ne güzel sözler bunlar canım benim amin bitanem rabbim her isteyene versin bu tatalı duyguyu inş...))) evet çok şükür opu bu gün sabah oldu az bi ağrım var oda geçer inş... destek ve tesllin için çooooook tşk..

canım benim en zor aşamaları geçmişsin rabbimin izniyle en kolayından korkma canım acı falan yok allahın izniyle yumurtaların sağlıklı döllenip sağlıklı gelişsinler inş transferden sonraki görüşlerinide yazarsın canım

inş. havin cim rabbim onuda tattırsın hayırlısı ile tüm isteyenlere ... ne güzel destek yaa çok tşk:)))

ewt canım malesef negatif.inş.sizlerinki pozitif olur

angel'im üzüldüm canım. bir sonrakinde olacak Allahın izniye. Allah sabır versin canım...

çok teşekkür ederim kızlarr geldim yatıyorum ama az önce çookk büyük bi salaklık yaptım hızla çömeldim unutup ve çokmoralim bozuldu lütfen acil yazın bişey olur mu???

hiiiç bişeycik olmaz tubacım takma kafana böyle şeyleri...

Miragecigim soz sana geldi mı diye katılmıyorsun
Maşallah öbürüne katilmissiN

yok be güzelim. burda daha eski olanlar biliyor. ben burada dua listesi oluşturulması fikrine baştan beridir sıcak bakmıyorum. benim listeye eklemek istediler arkadaşlar en başta, ben ayrı liste oluşturun isterseniz dedim. yani ben sizin farklı bir listeyle devam etmenize karışamam, karışmam zaten. sizin bu fikrinize saygım var, sadece bu şekilde katılım göstermemeyi tercih ediyorum o kadar. sizin listelerinize dahil olmuyorum diye sanıyor musun ben hiç dua etmiyorum. ben de kendime göre hepiniz için dua ediyorum. burası ortak bir paylaşım alanı mervecim. kimse kimsenin ne yapacağına ne yapmayacağına karışamaz. istediğiniz gibi liste de yapar dua da edersiniz, isteyen dahil olur istemeyn olmaz. zaten öyle de oluyor. aed'nin ifade şekli yanlıştı sadece. kendisinden özel mesajla da yazıştık. o şekilde de belirttim konuşmalarının açık sözlülükten sivriliğe vardığını, insanların hassas olduğunu, bu ifade şekillerini tolere edemeyeceklerini...üzmeyin kendinizi böyle şeyler için, kırmayın da birbirinizi. herkes bildiği istediği şekilde devam etsin. sorun olacak birşey yok ortada. listeyse de liste kim karışır?

ya konuşmayayım kalp kırmayayım dedim kapanmıyo konu uzatmayın isteyen eder istemeyen etmezzz herkesin inancı kendine ben dua ediyorum ve edeceğimm kimse kimseye karışmasın size uymayan kısımları dikkate almayın okumayın bu kadar rahatsızsanız

işte bu kadar tubam :) noktayı koymuş arkadaşım...

inş. havin cim rabbim onuda tattırsın hayırlısı ile tüm isteyenlere ... ne güzel destek yaa çok tşk:)))

canım hepimiz kader kardeşiyiz bu yolda rabbim tüm işlerinde kolaylık versin inş bundan sonrada herşey güzel devam eder canım

ayy gece gece nasıl mutlu ettin ne güzel sözler bunlar canım benim amin bitanem rabbim her isteyene versin bu tatalı duyguyu inş...))) evet çok şükür opu bu gün sabah oldu az bi ağrım var oda geçer inş... destek ve tesllin için çooooook tşk..

Ne demek hepimiz aynı yolun yolcusuyuz:1::1::1: bizi bizden başka kim anlar. Geçer geçer ağrılarda takma sen.Dediğim gibi inşallah güzel bi haberle bütün sıkıntılar ağrılar unutulur.Allah yardımcın olsun

Asi 38 merhaba hamilesin sanırım hayırlı olusun kayserideyim ben de doktorun kimdi kayseri tüp bebek tedavioluyorum seninle tanışmak bilgi almak istedim

Asi 38 merhaba hamilesin sanırım hayırlı olusun kayserideyim ben de doktorun kimdi kayseri tüp bebek tedavioluyorum seninle tanışmak bilgi almak istedim

Evet canım hamileyim sanırım hala inanamıyorumda :1: Allah razı olsun herkese nasip etsin inşallah. Kayserideyim dr.um Nurettin Türktekin. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabi.

arkadaslar ben bı karar aldım tabı arkasında durabılırsem ılerleyen zamanlarda.bıdaha tup bebek dusunmuyorum en azından yaza kdar asla doktoruma 2 ay sonra gelırım dedım ama:)))) en ıyısı bıde kafaya takmadan normla yolla denemek bı sure calısmıcamda rahatca dınlencem evımde negatf aldgımda cok uzulmustum ama suan cok rahatım zaman gectıkce daha saglıklı kararlar verebılıyorum :)

cnm benim allah yardımcın olsun hiç evde test yaptın mıı benim hiç cesaretim yok

yaptım negatif çıktı ama ben ona inanmıorum eger yapmak istiosan yap ama öncden negatif çıkarsa üzülmiceni ve inanmayacağına inanıyosan yap çünkü genelde çıkmıo ve insanı çok üzüo

yaptım negatif çıktı ama ben ona inanmıorum eger yapmak istiosan yap ama öncden negatif çıkarsa üzülmiceni ve inanmayacağına inanıyosan yap çünkü genelde çıkmıo ve insanı çok üzüo

üzülmek mi yıkılırım bu üçüncü hayal kırıklığım olur

güzel dileklerini ileten arkadaşlarım moral oldunuz bana teşekkür ederim. melisdilek, kokoci ve negatif sonuç alan diğer arkadaşlar inşallah bizde bir dahaki sefere güzel haberi alır bebeğimize kavuşuruz..

güzel dileklerini ileten arkadaşlarım moral oldunuz bana teşekkür ederim. melisdilek, kokoci ve negatif sonuç alan diğer arkadaşlar inşallah bizde bir dahaki sefere güzel haberi alır bebeğimize kavuşuruz..

canım benim inş rabbim bizi bu sefer sınadı diğer tedavilerimizde hayırlı evlatlarımızı bize bahşedecek rabbim

idrar testi yapmayı düşünen arkadaşlar; insan dayanamayıp yapayım çıkmazsa üzülmiycem kesin sonuç kanda çıkıyor zaten düşüncesiyle yapıyor.ama hiç de öyle olmuyor.acayip üzülüyosun.sonra kan testine kadar moral bozukluğu oluyor. dayanabilirseniz dayanın inş. güzel sonuçlar alırsınız

canım benim yinemi dayanamayıp test yaptın yapma kan testinin gününü bekle

canım benım merak etmıssınız. evet bugun kanda beta hcg yaptırdım sonucum sıfır.yanı negatıf. benımde olmadı malesef. ne dıyelım dıyecek fazla bırsey yok. hep hayırlısı olsun dıye dua etmıstım demekkı hayırlısı boyleymıs.daha zamanı gelmemıs. Rabbımın ol demesı lazım ki olsun. bızde hayırlı zamanı ve Rabbımın ol demesını beklıyoruz.

bırde arkadaslarım, benım ıkıncı denemem dondurulmuslarımla olcak.2. denemsini dondurlmuslarla tup yaptırmanın fıyatı ne kadar oluyor bılen var mı? surec nasıl oluyor yanı kac defa gıdılıyor hastaneye? benım dondurulmuslarım memorıal atasehırde oldugu ıcın ben yıne orada deneyecegım. bu hastaneyle ılgılı ayrıca bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım. farklı hastaneye gıdenlerde bılıyorsa sızlerınde paylasımlarınızı duymak benı sevındırecektır.

arkadaslıgınız ıcın, yurekten sevınc ve uzuntulerınız ıcın ve deneyımlerınızı paylasım bırbırımızı burada anladıgımız ıcın tesekkurler. sevgıler...

arkadaşım allah sabır ve güç versin rabbim tez zamanda hepimizede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Back
X