• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlaaaar :49::64:
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

CANIM YAA GÖZÜN AYDINNNNNN..ÇOK ÇOKK ÇOK MUTLU OLDUM ...sAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞŞ.. :)):49::49::49::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar nabersiniz??

ya ben dün gece bi rüya gördüm net hatırlamıyorum ama hamileymişim karnım büyük mü hatıralamıyorum ama elimi aşağıya bi götürüyorum rahim ağzı incelmiş ve bebeğin başını hissediyorum elimle doktoruma diyorum ki sezaryan olacaktı hemen ameliyat yap yok diyor olmaz artık. neredeyse hiç yok denecek kadar az ağrım var yada yoktu bilmiyorum bi yandan da koşa koşa iş yapıyorum evde evi toparlıyorum bebek doğmadan işlerimi bitireyim diye acele ederken bakıyorum bebeğin başınıı iyice hissediyorum evde doğum masası varmış bu arada (!) yatıyorum masaya hemen doğuyor bi erkek çocuk öyle yattığımı falan hatırlamıyorum kalkıyorum bebeği alıyorum kucağıma...

en net hatırladığım kısmı aşağıya elimi dokununca hissettiğim incelmiş doku bebek başı doğum anı ve bi erkek bebek o doğum anını bebeğin çıkışını gerçekmiş gibi hissettim uynadığımda sanki 5 dk önce doğum yapmış gibiydim...

bu neydi şimdi var mı yorum yapabilcek

ŞEKERİM hemen yorumlayayım.. bir kere erkek bebek murat demektir herzaman iyiye yorulur.MUradın olacak yani sadece biraz zorlanacaksın ama onuda ilk negatifinle yaşadın zaten diye yoralım biz..2.si ise doğum sırasında kan gördüysen rüyan bozulmuş :( umarım görmemişsindir :(

teste son 3 gün bir türlü geçmek bilmiyor. pazartesi test yaptıracağım sabırsızlıkla bekliyoruz. idrar testi yaptır diyorlar ama yaptırmıyoruz. zaten pazar günü de adetimin 1. günü olması gerekiyor.

gelelim son halime.
karnım yavaş yavaş iniyor rahatladım. çok sık idrara çıkıyorum, öyle ki geldiğinde tuvalete giderken bazen yetiştiremiyorum aniden bastırıyor sağanak.
karnımda göbeğimin 2-3 parmak sağında bir acı var 1-2 gündür ağrı değil acı. niye acıyor acaba.
çok fazla akıntım var beyazımsı ya jel geri geliyor yada mantar olmuşum onun akıntısı
kasığım ağrıyor çok fazla ve belimde ağrı var.

şimdilik bu belirtiler var. sanırım bunlardan hamileliğe yorulacak pek bir şey yok

canım tüm bu belirtilerini hep güzele yoralım rabbim test gününde pozitifi görmeni sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Cok uzun zaman oldu gelemedım kızlar yaa:( umarım herkes ıyıdır ben bugun baslıyorum tedavıye..merkezdeyım beklıyorum sıramın gelmesını bu defa pek hevesli degılım sankı bastırıyormuyum acaba:((

canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun inş iğnelere başladığında hevesin gelir rabbim tedavinin sonunda bebeğine kavuştursun inş

slm kızlar herkes ıyıdır ınşallah bende sevınsem mı üzülsem mi bilemıyrm transferim ertelendı progesrtronm yuksek çıktıgı için transfer sonrakı aya kaldı guzel olan suanda 8 tane bebek adayım varmış bugun aradılar merkezden 19 yumurta topladıklarını 15 tanesini işleme koyduklarını bunlardan da8 tanesının dollendiğini ve kalıtelı olduklarını soyledıler ama 1.5 ay kadar dondurulacaklarmiş hemen olsun çok istıyrdum ama bunda da vardır bı hayr benım gıbı bır durum yaşayanlar varmı arkadaslar bıde dondurulmus yumurtalardan sonuç nasıl çıkıyo gebelık oran çok düşermi yaaa:((

ezgi canım 1.5 ayda senin vucudun dinlenmiş olur ne güzel işte inş ondan sonrada bebişini göbüşüne alır sıkı sıkı tutunsun diye sana dua edersin dondurulmuşlarla şans aynı canım değişen bişey olmuyo nasipse bende dondurulmuşlarla deniyeceğim
kızlaaaar :49::64:
HA MI LE YIMMMMMMMMMMMM
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
EŞİMLE ÇOCUK GİBİ AĞLADIK RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
DARISI TUM İSTEYENLERIN BAŞINA OLSUN
HEPINIZI SEVIYORUM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBIME

seminay canım çok çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin
merak ettim canım değerin kaç çıktı

selam kızlar nabersiniz??

ya ben dün gece bi rüya gördüm net hatırlamıyorum ama hamileymişim karnım büyük mü hatıralamıyorum ama elimi aşağıya bi götürüyorum rahim ağzı incelmiş ve bebeğin başını hissediyorum elimle doktoruma diyorum ki sezaryan olacaktı hemen ameliyat yap yok diyor olmaz artık. neredeyse hiç yok denecek kadar az ağrım var yada yoktu bilmiyorum bi yandan da koşa koşa iş yapıyorum evde evi toparlıyorum bebek doğmadan işlerimi bitireyim diye acele ederken bakıyorum bebeğin başınıı iyice hissediyorum evde doğum masası varmış bu arada (!) yatıyorum masaya hemen doğuyor bi erkek çocuk öyle yattığımı falan hatırlamıyorum kalkıyorum bebeği alıyorum kucağıma...

en net hatırladığım kısmı aşağıya elimi dokununca hissettiğim incelmiş doku bebek başı doğum anı ve bi erkek bebek o doğum anını bebeğin çıkışını gerçekmiş gibi hissettim uynadığımda sanki 5 dk önce doğum yapmış gibiydim...

bu neydi şimdi var mı yorum yapabilcek

sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü Günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

canım rüyan çok güzel rabbim tüm sıkıntılarından kurtarsın seni ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

miragecim havinsu ebruli yasev gamzear ve sayamadığım eylül ekibi nasılsınız kızlar ben yoğunum :( ama şikayetçi değilim bugün hasta olduğum için yatıyorum o yüzden bol bol bakıyorum nete :)

ama sizleri çok özledim bilesiniz...

ilknur canım hoş geldin çok geçmiş olsun arada ce yap bize varlığını göster canım

canım benim karman çormanım ocaktan önce tekrar deneyemeyeceğim maddi anlamda bitiğiz.. bizim hem tüp hem ıIVM yapıldığından 13 milyar gibi bir maliyetle sonlandı :( şimdi toparlanma sürecinde tek yaptığım hayallerim ... merkez konusunda çok karışığım acaba istanbulda ulun da mı denesem yine ankara da mı? bilemiyorum ... düşündükçe batıyorum kendime iyilik tek yaptığım iyi bir siteden arı sütü polen kürü sipariş ettim ona başlıcam umut işte ::)))

canım inş bundan sonraki tedavinde rabbim seninde bebeğini kucağına almanı nasip eder zahmetinin rahmetini görürsün

slm kızlarrr iyi akşamlar hepinize

canım sanada iyi akşamlar nasılsın

:49::nazar::emir_bebek::49::emir_bebek::nazar: seminay canım inş rabbim tamamına erdirir senin adına çok sevindim :64::124::124::124::122::64:

içimden geldi inş türk3458 ve afras içinde ondan sonra mirage için ve sıradaki ben ve tüm anne adayları içinde böyle tey tey yaparız

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı güzel bir akşam diliyorum

:49::nazar::emir_bebek::49::emir_bebek::nazar: seminay canım inş rabbim tamamına erdirir senin adına çok sevindim :64::124::124::124::122::64:

içimden geldi inş türk3458 ve afras içinde ondan sonra mirage için ve sıradaki ben ve tüm anne adayları içinde böyle tey tey yaparız

aminnn havinn insallahh ya bende hala hic bir belrti yokk biraz canim slkiyo az kaldii ama sonuc almayada artik cok korkuyorumm hayirlisiiii.....

aminnn havinn insallahh ya bende hala hic bir belrti yokk biraz canim slkiyo az kaldii ama sonuc almayada artik cok korkuyorumm hayirlisiiii.....

canım sıkma canını iyi düşün bu sefer senin bebişler belirtisiz gelicek rabbimin izniyle sen hep onlarla konuş moralini bozma canım

slm arkadaşlar 7 yıldır tedavi görüyorum ama 70 yılda yaşanacakları yaşadım galiba benim başıma gelenler kimsenin maşına gelmemiştir hikayem çok uzun o yüzden anlatmayacağım sadece şunu söylemek istiyorum en sonunda tüp bebek tuttu olmasa benim olmazdı umudunuzu kaybetmeyin

slm arkadaşlar 7 yıldır tedavi görüyorum ama 70 yılda yaşanacakları yaşadım galiba benim başıma gelenler kimsenin maşına gelmemiştir hikayem çok uzun o yüzden anlatmayacağım sadece şunu söylemek istiyorum en sonunda tüp bebek tuttu olmasa benim olmazdı umudunuzu kaybetmeyin

nurtan hoş geldin rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inş

haklısın umudumuz olmasa bu yolda işimiz olmaz rabbim kimseyi daha fazla bunaltmaz inş herkesede bizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasıp eder

havin su arkadaşım her geçe dua ediyorum olmayan herkeze verdiye en iyi ben bilirim bu duyguyu yıllarca çocuğu olan arkadaşlarımla görüşmedim kuzenimin 13 yıl olmadı doktorlar erken menepoza girebilirsin birdahiki ay adet olmaya bilirsin eğer adet olursan sonkez tüp bebek yapalım dediler ve o hasta olmadı menepoza girdim diye çok ağladı meğerse hamileymiş işte gerçek mucize bu olmalı

havin su arkadaşım her geçe dua ediyorum olmayan herkeze verdiye en iyi ben bilirim bu duyguyu yıllarca çocuğu olan arkadaşlarımla görüşmedim kuzenimin 13 yıl olmadı doktorlar erken menepoza girebilirsin birdahiki ay adet olmaya bilirsin eğer adet olursan sonkez tüp bebek yapalım dediler ve o hasta olmadı menepoza girdim diye çok ağladı meğerse hamileymiş işte gerçek mucize bu olmalı

canım allah dua eden tüm kullarına bin katını versin sevap olarak duada unutmayın bende 13 yıllık evliyim benimde çocuğum yok ama tüp bebekle dahi olsa umudum var kuzenine çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alsın kuzenin bebeğini inş rabbim bu yolda emek harcayan tüm kullarınında zahmetinin rahmetini tez zamanda versin inş

canım sıkma canını iyi düşün bu sefer senin bebişler belirtisiz gelicek rabbimin izniyle sen hep onlarla konuş moralini bozma canım

insallah havinn cok iyisin rabbim en kisa zamndad senin yüzünü güldürsün dedin gibi yapiyorumm insalah havin beni birakmamislardir insallahh günler yaklstikca daha cok heycanlaniyom basta geyet rahatiim simdi cok heycan yapiyorumm esim plan bile apmis ben üzülmeyim diye türkiye icin biletler falan ayarlamaaa calisiyo esimo kadar cocullara düskün o cok sabirli rabbim isterse olur istemese olamz diyo allahim cok zor sabir versin bizleree...

ayşen boyacı afras şafak nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın. biraz bakmayayım bu bilgisayara diyorum bütün gün bilgisayar başındayım ama canım sıkılıyor yine açıyorum bakıyorum boyun fıtığı var da biraz ağrıdı boynum işte. aaaaayyy ne çok söylendim sen nasılsın iyi misin?

insallah havinn cok iyisin rabbim en kisa zamndad senin yüzünü güldürsün dedin gibi yapiyorumm insalah havin beni birakmamislardir insallahh günler yaklstikca daha cok heycanlaniyom basta geyet rahatiim simdi cok heycan yapiyorumm esim plan bile apmis ben üzülmeyim diye türkiye icin biletler falan ayarlamaaa calisiyo esimo kadar cocullara düskün o cok sabirli rabbim isterse olur istemese olamz diyo allahim cok zor sabir versin bizleree...

canım sen sabret ve umudunu asla rabbimden kesme bu yola çıktığından beri rabbime teslim oldun o teslimiyet şimdi daha çok lazım sana heyecanlan canım heyecan olucak ama bu heyecanı olumsuz düşüncelerle yıkma rabbim büyük yoktan var eder senin mucizelerinde inş öyle sessizce sana tutunuyo canım rabbim umudunu kırmadan test gününde güzel haberler almanı nasip etsin

iyi geceler kızlar.... :))) geçmişi okumakla meşguldüm ve çokk güzel bir haber okudum...SEMİNAY tebrik ederim darısı afras ve turk ün de başına inşallah.. sırada onlar var... havincim iyiyim cnm sen nasılsın

Back
X