• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

EVET TÜRKISEDEKI DENEMENDE BANADA O JELDEN VERMISLERDI O JEL BANADA ÖYLE YAPMISTI ENDISELENMEME GEREK YOK YURT DISINDA JEL VERMIYOLAR HAP SEKLINDE ONU KULANIYOSUN GÜNDE 3 DEFA kulaniyorum.

Arkadaşım bu jel mahvetti yaaaa aradım cvp vermedi doktor şimdi Başka bir şey varsa versin yoksa bu jel mahvetçek beni:(

amin inşallah bu büyük sevinci birlikte yaşarız arkadaşım.Bu arada bişey sormak istiyorum. crınone %8 jel kullanıyorum. Ve buğün vajinada bir kaşıntı oluştu idrarımı yaparken yanmada başladı mantarmı oluyorum yoksa yaaa araştırdım genelde oluyormuş bu durum ama endişeliğim sende varmı böyle bir problem

bol su iç canım, jelin kalıntıları kaşıntı yapabilir,çünkü içerde sertleşiyor, zamanla kullandıkça idrarını yaparken fındık kadar düşecek, ben 11 haftadır kullanıyorum son 1 haftam kaldı çok şükür artık çok sıkıldım jelden,kokusunda..

bol su iç canım, jelin kalıntıları kaşıntı yapabilir,çünkü içerde sertleşiyor, zamanla kullandıkça idrarını yaparken fındık kadar düşecek, ben 11 haftadır kullanıyorum son 1 haftam kaldı çok şükür artık çok sıkıldım jelden,kokusunda..

Ben buğün fazla su içmedim. Ondanmı acaba teşekürederim ben bol bol su içem. Pekte sevmem suyu:)))))))))

selam sevgili güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları ben bu saatte anca selam verebildiğim için hepinize hayırlı geceler

mirage canım tedavin nasıl gidiyo merak ediyom doktor kontrolun ne zaman yaz ben yeğenimden fırsat buldukca geç te olsa sizi okuyup selam yazmaya çalışacağım

afras yuks ve türk3458 inş test gününüzde pozitifi görürsünüz sizede çok dua ediyom hamile olan arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla kucağına alır inş bizim gibi tedavi sürecinde olanlara da rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inş

afras yuks ve türk3458 inş test gününüzde pozitifi görürsünüz sizede çok dua ediyom hamile olan arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla kucağına alır inş bizim gibi tedavi sürecinde olanlara da rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inş

havim amin insallah havin kendini cok özletmee yerin cokk belii oluyorr..

Amin canım teşekürederim nasılsın?

günaydin yüks tesekkür edriz sen nasilsinn?

Akşam karma karışık rüyalar gördüm.Rüyamda test alıyorum ama yapmaya bir türlü cesaret edemiyordum:))) iyiyim şükür kaç gündür duş almamıştım ilk duşumu aldım ve çok rahatladım. Arkadaşım sen nasılsın?

akşam karma karışık rüyalar gördüm.rüyamda test alıyorum ama yapmaya bir türlü cesaret edemiyordum:))) iyiyim şükür kaç gündür duş almamıştım ilk duşumu aldım ve çok rahatladım. Arkadaşım sen nasılsın?

ıyı yapmısın dus yapmakta ınsan daha rahat oluyor ılık suda yapsaydın rüyanda ınssallah hayra cıkar bende ıyım sabırsızıkla pazatressını beklıyom 28 kasımda benım regen olma tarıhım ne olacak bılmıoyrum hayırlısı.....

Back
X