• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

offf kızlar zaman geçtikçe daha da yavaş geçiyor akmıyor günler sanki. Kan testine yani haftaya salıya kadar bekleyeceğim diye çok şartladım kendimi ilkinde negatif olduğu için de korkum çok, bir yandan da olacağına çok inanıyorum. Nasıl beklenir :)
Gerçekten aynı durumdayım ilk denememde okadar rahattımki ama şimdi aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korkuyorum benimde doktorum haftaya Salı gel dedi ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum hatta dayanamayıp cuma günü bir kan testi patlatmak istiyorum :)) off zaman hiç geçmiyor

Sabah belirtim yok dedim bugun T+12 yine regl ağrıları kasık batmaları başladı baya yoğun. Masaj yapıyorum karnıma sürekli. Neler oluyor içeride :)

Bende felaket bir gaz sancısı başladı. Normalde gaz olmaması gerekiyor diyorlardı gaz yapıcı şeylerden uzak durun vs. Sizlerde de oldu mu zarar verir mi acaba?

Bende felaket bir gaz sancısı başladı. Normalde gaz olmaması gerekiyor diyorlardı gaz yapıcı şeylerden uzak durun vs. Sizlerde de oldu mu zarar verir mi acaba?
Ben gaz yapıcı şeyler yemiyorum ama illa oluyor progestan sindirim yavaşlattığı için gaz oluyormuş. Zarar vermez 😊 rahim bağırsaklara göre çok içerde etkisi olmaz

Olmuştu canım ilk zamanlar transferin
Ben gaz yapıcı şeyler yemiyorum ama illa oluyor progestan sindirim yavaşlattığı için gaz oluyormuş. Zarar vermez 😊 rahim bağırsaklara göre çok içerde etkisi olmaz
Ya bende tüketmiyorum çok çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oldu bende anlayamadım t+6dayım ilk zamanlarda değil 🥲 valla her geçen gün dahada elenmiş hissedip gülüyorum artık

Neden öyle hissediyorsunuz
Ya bilmiyorumki ilk gece çok terledim o beni çok korkuttu o günden beri pozitife çeviremedim düşüncemi 😢 daha sonrasında belirtimde olmadı hiç. 3.gün embriyo transferi olduğum içinde olmamış olabilir ama insan sürekli kendini dinliyor bir umut arıyor tutunacak birşey olmayıncada iyice kötü oldum. Bir yandanda böyle demek istemiyorum üzülüyorum dillendirince belki miniğim bana tutunmaya çalışıyordur diye tüm günüm ağlamakla geçiyor😢 birde transferden sonra 4.gün kan istedi doktor progesteron değerimde düşük çıktı günde 8 fitil ve 1 iğne vurduğum halde onada canım çok sıkıldı yani gemel olarak nereden baksam oradan patlıyor gibi her seferinde umarım allah beni şaşırtsın diye dua ediyorum 🙏🏻

Ya bende tüketmiyorum çok çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oldu bende anlayamadım t+6dayım ilk zamanlarda değil 🥲 valla her geçen gün dahada elenmiş hissedip gülüyorum artık
Yok yok öyle düşünmeyin daha çok erken. Benim 7.gün idrarda pozitif çıkıyor ama bugüne kadar hep gaz oldu ☺️ yani tutunmaya etkisi yok onun

Back
X