• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....

ne güzel haber. allah tamamına erdirsin. çok sevindim.

canim hayirlisiyla sira sende ben hala inanamiyomm valla cook saskinim artik kucagima alana kadarda inanamam valla ayyy insallah rabbim herkese nasip eder aminnnn....

Canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Lütfen dikkat et Ailenin haberi varmı çok sevincekler yaa çok güzel. Benimde pazar günü tahlilim rabbim hakkımda hayırlısını versin.e
afras seninhamile olduğunu hissediyordum. yanılmadığıma çok sevindim. Eşinde çok sevinmiştir çok güzelll manşallah manşallah nazar değmesin kız sana:)))))))))))))))))))))

Canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Lütfen dikkat et Ailenin haberi varmı çok sevincekler yaa çok güzel. Benimde pazar günü tahlilim rabbim hakkımda hayırlısını versin.e
afras seninhamile olduğunu hissediyordum. yanılmadığıma çok sevindim. Eşinde çok sevinmiştir çok güzelll manşallah manşallah nazar değmesin kız sana:)))))))))))))))))))))

amin canim kimsenin haberi yok hala biz inanmiyoz kalp atisini duyana kadar söylemek istemiyorum ailemi sizler biliyorsunuz insallah kalp atisini duydugumuzza haber vermeyi düsünüyorum valla esinmde sokta hala inanamiyo oda saskim benim gibi o telefaon bekleme aninda acaypti ´´´´k ikimizinde kalbi yerineden cikiyordu rabbim herkese yastsinn bu duygularii aminnnn .....

ne aleti ya? benimkilerde pozitifdi sonra düştü . doktor bunun nedneinin kromozom anormalisi olabilecegini saglıklı embriyo olmadııgnı soyledi.

sen bilirsin tatalım ben seni tanımıyorum ve sana demedim zaten burda nazımın geçtiği arkadaşlar var ve ben onlara diyorum sen bilirsin istediğini yapabilirsin burdan benim haddim değil akıl vermek....

amin canim kimsenin haberi yok hala biz inanmiyoz kalp atisini duyana kadar söylemek istemiyorum ailemi sizler biliyorsunuz insallah kalp atisini duydugumuzza haber vermeyi düsünüyorum valla esinmde sokta hala inanamiyo oda saskim benim gibi o telefaon bekleme aninda acaypti ´´´´k ikimizinde kalbi yerineden cikiyordu rabbim herkese yastsinn bu duygularii aminnnn .....

amin amin inşallah :)))

afras çok ama çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende demiştim hatırlarsan sen hamilesin diye allahım aynı duyguları olmayan her keze yaşattır içinde banada:))) yuks canım sende hamilesin inşallah sende sevineceksin bize çok dua edin duaya ihtiyacımız var tatlım:))))

Rabbim tamamına erdirsin inşallah,çok dikkat et kendine ve bebişine..

afras değerin kaç çıktı. sanırım senin bugün 12 gündü değil mi.

uznun zaman giremedim,butun hamile kalan arkadaslari tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,tedavide olan arkadaslarada Rabbim hayirli sonuçlar versin..

ben 17 sinde baslicam tedavi 7 sinde baslanildi,ve 5 gun tedavi sorasi doktor yine iptal karari aldi,3 yumurta gelisiyordu,bu seferde degerlerim iyi çimamis güya,pazartesi randevum var bakalim neymis daha detayli ögrenirim..

bu hastanenin derdi ne tam anlamis degilim,statistik meselesi mi diye iyi suphelenmeye basladim,zaten bende yumurta yetmezligi var,ve en buyuk dozlarla bile 3 yumurta elde edilebiliyor,bunlarda bana vakit kaybetiriiyor habire iptal ederek,ben birtane yumurta bile olsa devam edilecegini konusmustum bu seferde kan degerleri kötü dediler,iyice kafam karisti,guvenemiyorum dogrusu ...

teşekkür ederim haviniiiim. inşallaaaaah, inşallah ikimiz de hemen bebeklerimize kavuşuruz artık.

inş canım senin bu tedavin ilk ve son tedavin olsun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende hayırlısıyla başlasam bebişlerimi göbüşüme alsam onlarda rabbimin izniyle bana sıkı sıkı tutunsalar

Nasılsınız ?? bende işler her zamanki gibi yavaş gidiyor.. troidlerimden biri fazla çalışıyormuş..çok değil ama tüp bebeğe engel olabilir dedi.ultrason temiz cıkıyor kanda biraz yüksek :(( büyük ihtimal önce bunun düşmesi lazım..Ama dr. iki farklı tahlil daha istiyeyim içimiz rahat olsun dedi onun içinde medicalden 15ine randevu aldım bakalım orda de temiz çıkarsa raporu vereck heralde yoksa benm bu tedavi uzaaaaarrrrr giderr :((( ne yapayım uzasın vardır bunda da bir hayır..üzülmüyorum , sabırsızlanmıyorum artık çnkü ben kendimi yırtsamda beklemek zorunda kalıyorum :((

ne yapsam tiroidi düşürmek için..bilen varmı.. çok yüksek değil ama yine de risk dedi dr.. normal 3.99 muş benm 3.90 çıkıyor...

canım benim tedavin geç olsunda güç olmasın inş canım bendede troid sorunu var doktor normalde sıkıntı yaşamazsın ama olası bir hamilelikte düşük riskini ortadan kaldıralım diye banada tedaviye başladığımdan beri troid hapı yazdı onu kullanıyom canım troid sorunu hapla çözülecek bişey inş onuda halleder hayırlısıyla tedavine başlarsın

kızlar hcg değerım düşmeye başladı
gebelığım 1 haftacık surdu:5::5::19::19::19::19:
neyse vardır bı hayır
mevlam neylerse güzel eyler
turk canım senın de hayırlı olsun
senı görunce sevındım
Allah tamamına erdırsın canım

canım benim çok geçmiş olsun rabbim bir daha böyle üzüntü acı yaşatmasın

merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?

canım geçmiş olsun bundan sonra bebişlerin büyümeye başlıyo daha dikkatli ol ve hep dinlenmeye çalış

slm kızlar aranızda 5. gün transferi yapan varmı? merkezden aradılar 5 tane yumurtam 5. transferi dediler.cuma ALLAHIN izniyle transfer günüm

canım benim de 5. gün transferiydi 5. gün transferi dahaiyi oluyo diyolar rabbim transferden sonra bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....

afras canım ben sana ne diyordum rabbimin izniylede o iki yumurta büyüdü toplandı döllendi şimdide annesine sıkı sıkı tutundu rabbim tamamına erdirsin rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik yaşamanı nasip etsin rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin canım duada unutma bizide

eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım

miss_angel canım eşine çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla bunuda atlatmanızı nasip etsin bebeğini düşün canım çok üzme kendini oda bu süğreçten etkilenmesin

slm tatlım nasılsın epeydir görüşemiyoruz..

iyiyim canım bende seni özledim valla:)) ben arada girip çıkıyorum sende öyle karşılaşamıyoruz ...işler b,iraz sakinleştimi..daha önce yazdım sana ma sanırım geçmişi okumadın:) kanaman durdumu nasıl gidiyor sitresi attınmı :))

uznun zaman giremedim,butun hamile kalan arkadaslari tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,tedavide olan arkadaslarada Rabbim hayirli sonuçlar versin..

ben 17 sinde baslicam tedavi 7 sinde baslanildi,ve 5 gun tedavi sorasi doktor yine iptal karari aldi,3 yumurta gelisiyordu,bu seferde degerlerim iyi çimamis güya,pazartesi randevum var bakalim neymis daha detayli ögrenirim..

bu hastanenin derdi ne tam anlamis degilim,statistik meselesi mi diye iyi suphelenmeye basladim,zaten bende yumurta yetmezligi var,ve en buyuk dozlarla bile 3 yumurta elde edilebiliyor,bunlarda bana vakit kaybetiriiyor habire iptal ederek,ben birtane yumurta bile olsa devam edilecegini konusmustum bu seferde kan degerleri kötü dediler,iyice kafam karisti,guvenemiyorum dogrusu ...

canım benim hoş geldin eğer böyle bir karar veriyosa bu merkes bence merkezini değiş bu merkez sana sadece zaman kaybettiriyo canım bundan anlaşılan bu inş en kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız canım

aysencigim çok geçmis olsun,Allah tez zamanda yuzunu guldursun

Mirage canim tedavine baslamissin,hayirli olsun,Allah gonlune gore versin

Havin su beklemedesin,Rabbim bu sefer embriyolarin tutunmasini nasip etsin insaAllah

asil canim sanada çok geçmis olsun,Rabbim tez zamanda gonlune gore versin

mervecigim daha iyisin insaAllah

seminay canim çok geçmis olsun

unuttugum butun arkadaslar Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisin versin insaAllah,amin

iyiyim canım bende seni özledim valla:)) ben arada girip çıkıyorum sende öyle karşılaşamıyoruz ...işler b,iraz sakinleştimi..daha önce yazdım sana ma sanırım geçmişi okumadın:) kanaman durdumu nasıl gidiyor sitresi attınmı :))

stresi yolladık cnm... :))) şimdilik iyiyim... işlerde yavaş yavaş yoluna giriyor... bi haftaya kadar herşeyi yoluna koyarım hafifledim ...geçmişi görmedim tatlım .... kanamam durdu ama söylemesi ayıp eşimle birlikte olursam tekrar oluyor yani... ama lekelenme şeklinde... kanamam çok uzun sürdü diye bu ay olmıycakmışım gibi geliyor bana ona korkuyorum sadece çünkü iki adet sonra gel dediler... ilk adeti de aralıkta olursam tedavim ocak ayına sarkar.. sorun değil ama bir an önce bu heyecanı yeniden yaşamak istiyorum... :))))

canım benim hoş geldin eğer böyle bir karar veriyosa bu merkes bence merkezini değiş bu merkez sana sadece zaman kaybettiriyo canım bundan anlaşılan bu inş en kısa sürede seninde güzel haberlerini alırız canım

hosbulduk canim benim,en iyi tup bebek merkezi diye buraya yonlenmistim,basima gelenlere bak,nereye gidecegimi sasirdim dogrusu :(

stresi yolladık cnm... :))) şimdilik iyiyim... işlerde yavaş yavaş yoluna giriyor... bi haftaya kadar herşeyi yoluna koyarım hafifledim ...geçmişi görmedim tatlım .... kanamam durdu ama söylemesi ayıp eşimle birlikte olursam tekrar oluyor yani... ama lekelenme şeklinde... kanamam çok uzun sürdü diye bu ay olmıycakmışım gibi geliyor bana ona korkuyorum sadece çünkü iki adet sonra gel dediler... ilk adeti de aralıkta olursam tedavim ocak ayına sarkar.. sorun değil ama bir an önce bu heyecanı yeniden yaşamak istiyorum... :))))

hayırlısı olsun tatlım ama ben adetiyin uzayacağını sanmıyorum inşallahta uzamaz... ben düşük yaptığımda aynen senin gibi oldum tam bitti derken eşimle olunca az az geliyordu ama diğer adetimi 5/6 gün uzatmalıda olsa oldum aynı ayda:)) beraber başlayacağız bu defa bana öyle geliyor.. kendine iyi davran sakın hiç bir konuda sıkıntı yapma ve sitrese girme sıkıntılı insanlardan uzak dur:)) ben öyle yapıyorum bi şekilde rahatlatıyorum kendimi ... o bebekler bu evlere girecek inşallah :)))))))).....ç)ALDIM:)

Son düzenleme:
2 saat kadar çıkıyorum alış verişe gitmem lazım allaha emanet olun :) döndüğümde inşallah yine güzel haberler görürüm:)

Back
X