İns havinim ins buarada dikkat ettim sen hep bebislerim diosun icine mi doguyor kuzum ya ins ikiz annesi olursun:)
Sagol canim benim ask a geldim bu gece kalici degilim gidiciyim:)
Bak oda kiz :) kiz yili demekki aysegul yetis kizi kacirma basla biran once:)ay cok kalmis kurabiyelere baktin mi kac tane lazim kuzum hemen soyle acil is basina geciorum :) birde sana tulden ponponlar yolluyor olucam odaya asarsin kuzum deger istediginide yolluyorum mjs bekleyemiyorum sıkiyo ayri dogma 5 kala burda bana haber verin kizlar kurabiyeleriniz benden hastanede dagitirsiniz:)
canım iki kuzum beni bekliyo ve salı günü rabbiminde izniyle inş göbüşüme alacağım kuzucuklarımı ve inş rabbiminde izniyle sım sıkı tutunacaklar ve dokuz ay bırakmıyacaklar beni çok dua edin
Ay havin mart 3 tahlil gunun yanlis hesaplamadigsam ins bana dogum gunu hediyesi verirsin:)ins yavrularin seni 19 subat 2013 tarihinden sonra bir ömur boyu birakmazlar hayirli evlatlar olsunlar insss
canım çocuklara bak ve rabbim banada sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua et canım ben hep böyle dua ederim
canım doktorundan memnunsan yeni merkez yeni doktor belki bıraz zorlanırsın ama sen doktorunla bu sefer konuş neden bebişlerim tutuyoda düşükle sonuçlanıyo bunu araştıralım ve histeroskopide yapalım de sıkıntının nerde olduğunu bulalım ona göre tedaviye başlıyalım de yani nasıl desem çekingelerini tereddütlerini açıkca anlat ona göre bir yol haritası çizer belki
güzeller size bişey sorucam aranızda tecrübeliler var...benım yumoşlar transfer olmadan dondurulduyabana bi tane transfer yapçak ama doktor çözerken bir tanemı çözüyo yoksa 2 3 tanemi?
bakıyorum canım bakmazmıyım dua da ediyorum ama nedensizce içten içe kıskanıyorum sabaha kadar uyuyamadım ya hep bebkler gözümün önüne geldi durdu valla içimde bi sızı oluyor inan eminim anlıyorsundur beni bana belki yaşın küçük diye güleceksin ama ne bilim anne olmanın yaşı yok galiba ben evlenmeden öncede hep ikizlerim olsun isterim derdim bi ikiz bebek gördüm mü durdurur severdim diyorum ki belki rabbim bana ikiz bebek vercek ondan bekletletiyor önceden ettiğim dualarımı kabul etti ve beni ikiz için bekletiyor
evet doktorumdan memnunum ama ne bileyim ya yeni bi doktorlada devam etmek istemiyorum biraz kafam karıştı yaa havinimmm geçen gittiğimde doktorum yoktu işte olsaydı herşeyi sorcaktım ben nisan gibi görüşmeye gitcem bi ön görüşme yapcam ozaman konuşayım diyorum benim doktorum çok tatlı biri aslında ben transferde ağlarken göz yaşımı bile sildi benim acılarımı korkularımı çok iyi anladığını biliyorum ama işte histereskopiye kafam takıldı hadi bide rahimde sorun varsa
canım bende senin kadar heycanlı bir şekilde salı gününü bekliyorum rabbim sana ikiz versin tatlım bu kadar aranın ardından hangi bebeği seveceğini şaşırırsın inşallah evin içinde aynı bebekten iki tane ayyy hayali bile süper ya bide olsa kim bilir naparız çok şımarık olcak bizim bebekler valla ablam olun annem olsun senin sıpa bi gelsin diyor birisi odası benden diyor diğeri bütün bebek kıyafetleri benden diyor anlıcan bebek bizi hiç maddi yönden sıkmıcak
nasılsınız pazar günü herkez kocalarıyla demiiiii ben az önce dikişlerimi aldırdım kızlar şükür kurtuldum sargılardan ayy nasıl acıdı dikiş alırken valla hiç dişimi sıkmıyorum artık kadın aldıkça dikişleri ben bağırdım
mirage kız benim bu sakarlığım nolcakki bunun tedavisi yokmu bugün maskarayı bir düşürdüm kız patladı resmen hertaraf simsiyah kaldı eşimde sakar şakir diyor artık bana benim bu sakarlığım yüzünden hergün bir halı batıyor valla
boyacı feriha hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
boyacı feriha hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
slm kizlarrrrr
coktandir sizleri okuyordum.yazmak simdiye kismet olduu
INSALLAHH tez zamanda hepimiz anne oluruzzzz
Yeni üyelik INSALLAH bana ugur getirirr bende tez zamanda bebigime kavusuruummm
hadi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
canım tek koyacaksalar heralde 1 tane yahutta 2 tane çözerler gelişimini takip edecekler çözündükten sonra eğer hücrelerde bozulma varsa embriyo zaten transfer edilmiyo inş embriyoların sağlıklı çözünür canım sıkıntı çıkmaz
naber tatlım kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?