Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hoşgeldin arkadaşım..hayırlı uğurlu olsun inş.dediğin gibi uğurlu olur... ilk tedavin mi olacak..ne zaman başlayacaksın

Hosbulduk canimm.Tesekkür ederim canimm INSALLAH ugur getirir. hayir ilk tedavim degil. 3 defa tüpbebek yaptirdik tutmadii maleseff.

Simdilik tekrar baslamayi düsünmüyorum. Yeniden baslamak cok zor geliyorrr.

Bu arada ilk topik arkadasimsinn. INSALLAH her sey senin iicin kolay olur.

slm kizlarrrrr

coktandir sizleri okuyordum.yazmak simdiye kismet olduu

INSALLAHH tez zamanda hepimiz anne oluruzzzz

Yeni üyelik INSALLAH bana ugur getirirr bende tez zamanda bebigime kavusuruummm

hadi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

dilakız hoşgeldin inş sevgili arkadaşım burda hepimiz bebişlerimize kaVUŞURUZ TEZ ZAMANDA

iyiyim havinim sen nasılsın..

bıraz boğazım ağrıyo onun haricinde iyiyim canım nasıl gidiyo kurslar yeni yeni tarifler öğrendimmi

iyiyim canım senin duayı çekiyorum yarın biter bugün hiç okuyamadım inş rabbim kabul eder bebekle anne kavuşur birbirine
sen nasılsın tatlım

canım rabbim razı olsun rabbim seninde gönlünden geçen duaları kabul buyursun inş hepimiz kavuşalım bebişlerimize rabbim salı günü bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alıp inş sıkı sıkı tutunmalarını nasip eyler çok dua edin

merhabalar bende uyumadan önce bir bakayım dedim hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar...yarın görüşmek üzere Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

canım sanada merhaba hayırlı geceler amin canım duamdasın dua da u8nutma inş rabbim hepimizin duasını kabul eyler

sağol havıncım cevapladığın için..allah diğer arkadaşlar gibi senınde hayırlı haberlerını göstersın...inşallah bebişlerim bana koşarlarken yorulmazlar:)onlar için bol bol dua ediyorum

elimden geldiğince bilgi dahilimde yardımcı olmaya çalışıyom yardımcı olabildimse ne mutlu bana canım rabbim hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize tez zamanda kavuştursun inş

Umarım son tedavin olur canım..aa ne güzelmiş bende birinin ilk defa ilk topik arkadaşıyım :))))) amin tatlım hepimizin inş..herşey kolay geçer. hangi merkezde başlıyorsun ? nerede yaşıyorsun :) çok soru soran ilk topik arkadaşı kabul ediyor musun :)

kursa devam canım napayım işte..öğreniyoruz her hafta bişeyler :) boğazın için sıcak bitki çayları iç tatlım yumuşatır iyi gelir.. geçmiş olsıun şekercan :)

INSALLAH arkadasim tez zamanda kavusurzz. Sali günü transferin olucagini biliyormm

YARADANIM bu sefer yüzünü güldrürde saglikla bebsine kavusursunn canimmm

Son düzenleme:
kursa devam canım napayım işte..öğreniyoruz her hafta bişeyler :) boğazın için sıcak bitki çayları iç tatlım yumuşatır iyi gelir.. geçmiş olsıun şekercan :)

canım ne güzel burda yakınımda olsa ben bile giderim kursa yani pasta yemesemde yapmayı çok severim değişik tarifler iyi olur yani

canım dün boğazım bıraz düzelir gibi oldu tekrar nüksetti ağrısı yutkunamıyom inş çabuk geçer bu süreçte bitki çaylarından uzak duruyorum bazı bitki çayları kist yapıyomuş ondan içmiyorum

INSALLAH arkadasim tez zamanda kavusurzz. Sali günü transferin olucagini biliyormm

YARADANIM bu sefer yüzünü güldrürde saglikla bebsine kavusursunn canimmm

amin canım inş rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerine benide inş rabbim hepimizi tez vakitte kavuşturur bebişlerimize bu tedavilerimiz son tedavilerimiz olur

canım sende tedaviye başlıyacakmışsın şimdiden hayırlı olsun tedavinin sonunda bebişin dokuz ay seninle olsun inş

Evet kabul ediyorum canimm sorularinii. simdilik baslamyi düsünmüyorumm cok yoruldumm. biraz ara vermeyi düsünüyorumm.

isvicrede yasiyorumm. Eylül ayinda türkiyede yaptirdim enson.2 defada isvicrede denedim kismet degilmiss.

4 defada asilama oldum onlarda tutmadii. yasimda ilerledi cokta ümidim yok gibi.

ALLAHTAN ümit kesilmez tabiki nasip kismet, hayirlisi olsun demek düsüyor bizlerede.

INSALLAH son tedavin olur hayrlisiyla kucagina almakta nasip olur.

ben biraz ara verdimm ne zaman basliyicagimida bilmyiorumm. simdilik beklemedeyim. 1, 2 ay bkleyiycem eger olmazsa adetin 5. gününde baslanan ilactan istiyicem doktorumdan.

daha agair tedaviyi kaldiricak gücüm yok. ANNEMLE BABAM umredeler son carem dua diyorumm. bol bol dua ediyorlar. INSALLAH kabul olur.

RABBIM daha fazla bekletmesin bizleri.

canım inş son tedavim olur bu tedavim kavuşurum bebişlerime hep duam bu rabbim inş bu sefer kavuşturur beni kuzucuklarıma

canım benim ne güzel mukaddes topraklarda annenle baban sana dua edecek rabbim o mukaddes yerler ve peygamber efendimizin yuzusuyu hürmetine yaptığımız duaları kabul buyurur inş rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

canım ara vermek bıraz insanın beynende rahatlamasına sebep olur daha pozitif olarak başlarsın inş tedavine

INSALAH dedigin gibi olur pozitif olurumm. Mübarek topraklarda dualar kabul olur. Mekkeden Medineye gectiler.

Kurban olurum PEYGAMBERIMIZEE INSAALLAH canim Mübarek yerler yüzü hürmetine AnaminBabamin dualari kabul olurr.

INSALLAH bu sefer geb.e olursun cok mesaketli bizim isimiz cokkkk.

Teşekürederim havinim daha iyiyim şükür canım. Seninde iyi olmana sevindim:)))))))eeeeeeeee manşallalahh az kaldı seninde bebişlerini almana çok şükür rabbim yardımcın olsun.

inş canım hayırlısıyla alırım kuzucuklarımı göbüşüme ve sıkı sıkı tutunurlar bana ve beni dokuz ay hiç bırakmazlar çok dua edin sadece bir günüm kaldı ve inş bebişlerim sağlıklı çözünürde alırım göbüşüme kuzucuklarımı

canım rabbim bunca meşakkatin mükafatını biz sabredelim verecek inş hepimizin sırası gelmiştir ve sırayla hepimiz tez vakitte kavuşuruz meleklerimize rabbim daha fazla sınamaz inş bizi

Hamile arkadaslar INSALLAHH sizlerde saglikla, huzurla, sagikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsinizz.

Arkanizdanda bizler gelrizzz.Sizler bizlere ümit oluyorsunuzz.

canım rabbim bunca meşakkatin mükafatını biz sabredelim verecek inş hepimizin sırası gelmiştir ve sırayla hepimiz tez vakitte kavuşuruz meleklerimize rabbim daha fazla sınamaz inş bizi

AMINN canimm AMINNNNN.Hepimiz kavusuruzzz

Bazen elimde olmuyaraktan RABBIME sitem ediyorum niye bu kadar zor diyorumm. Bazi kadinlar cöpe atiyor. bizim imtihanimizda böyleymis.

sonu güzel bitsinde üzülücegimiz kadar üzüldük zaten

Son düzenleme:

canım sitem etme rabbim kulunu dener verince seviniyo vermeyince bakayım banamı yaklaşacak diye aslında bizim yapmamız gereken rabbimin kapısını hiç durmadan dua ile çalmak ve inanıyorumki inş rabbiminde izniyle bizler hakkıyla istemeyi bilirsek rabbimde bizleri sevindirecek inş hakkıyla rabbimin kapısına çalanlardan oluruz ve hepimizinş hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize tez zamanda

canım dediğin gibi Allah tan ümit kesilmez benm yaptırdıım merkezde 40 yaşında bir ablanın tuttu benm tutmadı.. o yüzden bu işler yaşa başa bakmaktan cok RABBimin iznine bakıyor.. ne güzel sabırla denemişsin eminim rabbim mükafatını verecektir

Bizde geldik meleğimle nasılsınız bakalım?

iyiyim canım sen nasılsın.meleğin nasıl.. sıkıntılarınızı atlattınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…