Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ahhhhh sonrasinda cok pisman oluyorum ama elimde degill. cok yanlizim ve yasimda geciyor aslinda.
yapmam gereken herseyide yapiyorumm. 8 yildir bekliyorum.bebek arabasiyla gezen annelere cok imreniyorum cokk.
INSALLAH bu yil icerisnde hayirlisiya hamile kalirizz.

Benimde bir tanidigim 43 yasinda tuttu. yinede cok üzülüyorum. Herifime diyorumm eger cocucugum olursa büyüdügünde direk anneanne ögreticiem.

Cocuk büyüdügünde yadirgamasin beni . etrafindaki cocuklarin annesi hep genc cocuk mahcup olmasin.

herifte gülüyorr

canım yaşım geçiyo diyosunda kaç yaşındasın sen canım inş tedaviye başlıyacak olanların son tedavisi biz tedavide olanlarında son tedavisi olur ve bekleme sürecine geçtiğimizde bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur canım rabbim bu kadarıyla bırakır inş hayırlısıyla tez vakitte kavuşuruz meleklerimize

38 yasina giricemm ilkbaharda. bekledigimiz son sene olur INSALLAHH meleklerimiz gelsin artikk daha fazla bekletmesinler anneciklerinii oyyyyy yerim onlarii yerimmm

38 yasina giricemm ilkbaharda. bekledigimiz son sene olur INSALLAHH meleklerimiz gelsin artikk daha fazla bekletmesinler anneciklerinii oyyyyy yerim onlarii yerimmm

canım hayırlısıyla olur yaşa takılma 45 şinde doğum yapan var rabbim bu bekleyişlerimizi son eylesin canım çok dua et hem kendine hem bize salı bende hayırlısıyla alayımm bebişlerimi göbüşübe ve sıkı sıkı tutunsunlar bana inş çok dua edin

çok güldüm valla :) canım ne yapalım bizlerinde sınavı buymuş.. artık geç olsunda güç olmasın diyeceğiz ne yapalım..

mirage hoşgelidn.nerlerdesin kayıpsın :)

Busefer olucak INSALLAH havinn bebeklerini kucagina alirsinn canimm.Hamileyim yazmak nasip olur INSALLAH sana.

Öyle diyorsun ama her sey vaktinda güzell.Zamaninda olursa hem bizim icin hemde cocuk icin daha iyi olur.

Genc anne olmak gibisi varmi.Zaman aleyhimize isliyorr maleseff.

çok güldüm valla :) canım ne yapalım bizlerinde sınavı buymuş.. artık geç olsunda güç olmasın diyeceğiz ne yapalım..

mirage hoşgelidn.nerlerdesin kayıpsın :)

Bende derken hem gülüyorum hemde üzülüyorumm

Haksizmiyim yavrucugum anne derken mahcup olmasin. Sizin böyle düsünceleriniz yok cok sükürr

Keske benimde zmanim olsaydi bu kadar üzülmezdimm inanin.

canım inş rabbim kavuşturur beni hayırlısıyla meleklerime ben onları tam 14 yıl dır bekliyom inş bu bekleyişlerim onlara kavuşmam içindir rabbim bana transfer olduktan sonra sıkı sıkı tutunmalarını hayırlısıyla sağlıklı gelişip büyümelerini ve gününde saatinde kucağıma almamı nasip eyler inş

canım eskilerimiz derdiki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır erken evlendikte yinede olmadı canım nasibimizde ne zaman varsa o zaman herşey oluyo sen yaşına takılma inanki herkes 30 yaşından sonra bebek düşünüyo senin yaşında sıkıntı yok ben evlendiğim günden beri düşünüyom ama nasipte bu yoolla bebeğime kavuşmak varmış inş bu tedavimin sonundada rabbiminde izniyle kavuşacağım meleklerime

selam kızlarr. hafta sonu yeğenlerle kudurduk kudurduk geldim :)) napıyosunuz? kızlar evimin yakınında kocaman reklam asmışlar, aret kamarın konferansı varmış salı günü. tüm katılımcılara tedavide %15 indirim, 1 kişiye de çekilişle ücretsiz tedavi uygulanacakmış. hem adamı da görmüş olurum, aklımda kalmaz gidiyim diyorum. bir de evimin yakınında karşıma çıkması işaret mi diye düşündüm. iki doktor arasında gidip gidip geliyorum.

kızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn

ilknuruuum hayırlı olsun şimdiden yeni tedavin canım benim. bu defa güzel olacak inşallah.

özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))

kız ayşegül özledik seni bitir artık şu işlerini de gel bir an önce.

feriha ikimizi aynı evde düşünemiyorum :)))

DİLAKIZ aramıza hoşgeldin canım. inşallah uğurlu geliriz sana.

havinim napıyosun canım heyecan durumların nasıl?

ne yapayım annem gelecek evi toparlıyom heyecan yapmıyom bu sefer daha temkinliyim ilkinde fazla uçtum 12 gün uçak çakıldı inş bu sefer uçak hiç çakılmaz canım yani heyecanım yok salı inş sağlıklı çözünür bebişlerde alırım göbüşüme

canım senin donmuş kaldımı yoksa hepsini bir mi çözdüler

canım ben doktoru tanımıyom ama methini çok duydum bence git bir doktoru analiz et belki fikrin değişir rabbim hanki doktor seni bebeğine kavuşturacaksa o doktorla yola çıkmanı nasip eylesin canım

bitti canım benim donmuşlar. sil baştan şimdi.

Güzellikler hepinizi özledim. Annem bizde hala. Bir yandan gelen giden bir yandan iş yorucu tahmin edersiniz. Ama Rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah. Havinim İnan dualarımdasın ve diğer kızlar sizde emin olun. Dua topiğindede duaya başlamışsınız katılamadım malum şeyimde ama dilim döndüğünce dilimden ve gönlümden geçiriyorum sizleri. Rabbim kapısından çevirmez inşallah. Kocamaaan öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…