Güzellikler hepinizi özledim. Annem bizde hala. Bir yandan gelen giden bir yandan iş yorucu tahmin edersiniz. Ama Rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah. Havinim İnan dualarımdasın ve diğer kızlar sizde emin olun. Dua topiğindede duaya başlamışsınız katılamadım malum şeyimdeama dilim döndüğünce dilimden ve gönlümden geçiriyorum sizleri. Rabbim kapısından çevirmez inşallah. Kocamaaan öpüyorum hepinizi
bitti canım benim donmuşlar. sil baştan şimdi.
canım benim annen nasıl oldu inş bıraz daha iyidir sen nasılsın hoşgeldin
rabbim yapmış olduğumuz duaları kabul eyler inş canım
Sağolasın canım benim iyi çok şükür. Annem çok tez canlıdır evde durmaz diye göndermiyorum dikişler alınacak 3 5 günden inşallah. Bende iyiyim hamdolsun git gel aynı. Senin heyecanın bastı benide kurban olduğum Rabbim sevinçten ağlatır bu defa inşallah boynumuzu bükmez.
canım gönderme tam düzelmeden dediğin gibi tez canlıysa iyi olacak yerde allah göstermesin kötü olur
canım inş rabbim mutluluktan ağlatır beni ve rabbim hepimizi tez vakitte kavuşturur evlatlarına bu bekleyişlerimiz meleklerimize kavuşmamızla son bulur inş
Bende öyle düşünüyorum kuzucum. Bide havinim sen daha bilgilisin tabi ama özellikle transferden sonra Meryem süresini okumayı veya dinlemeyi ihmal etme emi? Bütün duaların için yürekten âmin diyorum. Hadi iyi geceler sana güzel haberlerde buluşmak dileğiyle kocaman öptüm
slm kizlarrrrr
coktandir sizleri okuyordum.yazmak simdiye kismet olduu
INSALLAHH tez zamanda hepimiz anne oluruzzzz
Yeni üyelik INSALLAH bana ugur getirirr bende tez zamanda bebigime kavusuruummm
hadi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
selam kızlar bende ilaca başladım biosteron diye mayısta Allah nasip ederse istanbulda acıbadem maslak hastanesine gideceğim şimdiden hepimize hayırlı olsun inşallah bundan sonra yüzümüz güler
mirage canım hoş geldin
Bizde geldik meleğimle nasılsınız bakalım?
nasılsınız kızlar?ferihacığım naptın içiyormusun çayı,eşin düzenli kullanıyormu canikom?
biz beklemedeyiz yine kedicimm sen nasılsın :)
Akasya canım bana doktor yumurtalarımın çok kötü olduğunu çok zayıfladığını söyledi o yüzden içiyorum 3 ay bunu sabah akşam kullanmam gerekiyormuş daha sonrada yumurtalıklarıma bakıp düzeldiyse doktorum istanbulda acıbadem maslak hastanesine gönderecek hayırlısıyla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?