Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım benim annen nasıl oldu inş bıraz daha iyidir sen nasılsın hoşgeldin

rabbim yapmış olduğumuz duaları kabul eyler inş canım

canım benim annen nasıl oldu inş bıraz daha iyidir sen nasılsın hoşgeldin

rabbim yapmış olduğumuz duaları kabul eyler inş canım

Sağolasın canım benim iyi çok şükür. Annem çok tez canlıdır evde durmaz diye göndermiyorum dikişler alınacak 3 5 günden inşallah. Bende iyiyim hamdolsun git gel aynı. Senin heyecanın bastı benide kurban olduğum Rabbim sevinçten ağlatır bu defa inşallah boynumuzu bükmez.

canım gönderme tam düzelmeden dediğin gibi tez canlıysa iyi olacak yerde allah göstermesin kötü olur

canım inş rabbim mutluluktan ağlatır beni ve rabbim hepimizi tez vakitte kavuşturur evlatlarına bu bekleyişlerimiz meleklerimize kavuşmamızla son bulur inş

Bende öyle düşünüyorum kuzucum. Bide havinim sen daha bilgilisin tabi ama özellikle transferden sonra Meryem süresini okumayı veya dinlemeyi ihmal etme emi? Bütün duaların için yürekten âmin diyorum. Hadi iyi geceler sana güzel haberlerde buluşmak dileğiyle kocaman öptüm

canım ben meryem süresini düzenli okuyom inş rabbim okuduğumuz kuranlar çektiğimiz tesbihler hürmetine bu sefer hayırlısıyla bebişlerime herkeside bebişlerine kavuşturur

canım bende seni öpüyom rabbime emanetsin hayırlı geceler

slm kizlarrrrr

coktandir sizleri okuyordum.yazmak simdiye kismet olduu

INSALLAHH tez zamanda hepimiz anne oluruzzzz

Yeni üyelik INSALLAH bana ugur getirirr bende tez zamanda bebigime kavusuruummm

hadi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

merhaba canım aramıza hoş geldin bak bende 3 defa tüp bebek yaptırdım 2 si tututu düştü 1si tutmadı rabbim sabır versin hepimize ama pes etmek yok canım inan bu topikte çok rahatlıcaksın ara vermeyi bile düşünmiceksin bende ara verim diyordum ama galiba veremicem çünki herkez tedavide olunca senin de için kıpır kıpır oluyor hiç yaşına takılma bak ben 21 yaşındayım ama olmadı nasip meselesi bu

günaydın kızlar
10 gündür nete girmedim.
bugün şöyle bir bakayım dedim
değerlerim yükseldi ancak kanamam devam etti hala da ediyor
dr düşük riski taşıdığımı söyledi.keseyi görmeye gidicez bu haftaiçi inş. görebiliriz.
mutluluğunu yaşayamadan teditginliğini yaşamaya başladık

yine de hamd olsun diyorum.
dilerim tüm hamileler gibi kucağıma almak nasip olur.amin

havincim sanırım transferin bugün müş tablodan baktım hayırlı olur sımsıkı sana tutunur yAvrun inş.
kızlar dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.
en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza alalım inş.

Transferin bugün mü ? Ben transfer oldu diye biliyordum. :26: Allah yardımcın olsun canım

Kızlar herkese selam.. Geçmişi çok fazla okuyamadım. Herkes iyidir umarım.

selam kızlar bende ilaca başladım biosteron diye mayısta Allah nasip ederse istanbulda acıbadem maslak hastanesine gideceğim şimdiden hepimize hayırlı olsun inşallah bundan sonra yüzümüz güler

mirage canım hoş geldin

havinm tedavin başladı Rabbim işlerini kolaylaştırsın.Dün yeni evime taşındım nihayet ve 2 rekat şükür namazı kıldım ve bütün topicteki arkadaşlarıma dualar ettim.Rabbim ilk girdiğim evimdeki yapılan dualarımı kabul eder inşallh.Senin de mutluluğunu burada duyarsam çookk mutlu olacağız topic olarak.İnşallh Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın .Hep duamdasınız

merhaba kızlar ferihacım demek seninle yaşıtız bizde ama sizin ilk tedavin daha çabuk olmuş bizimkiyle bizim 6 ay olmuş 6 aydır bi bayramdan dolayı kaldı bi testleri yetiştiremedik sonra opumuz oldu sonra ohss oldum şimdide yumurtalar aktifmiş baskılayıcı kullanıcam inş allahımın izniyle hayırlısıyla bu ay kavuşucaz bebeğimize cnm sizin sorununuz neydi ?

havinin transferi yarın kızlar :)

nasılsınız kızlar?ferihacığım naptın içiyormusun çayı,eşin düzenli kullanıyormu canikom?

Akasya canım bana doktor yumurtalarımın çok kötü olduğunu çok zayıfladığını söyledi o yüzden içiyorum 3 ay bunu sabah akşam kullanmam gerekiyormuş daha sonrada yumurtalıklarıma bakıp düzeldiyse doktorum istanbulda acıbadem maslak hastanesine gönderecek hayırlısıyla inşallah...

biz beklemedeyiz yine kedicimm sen nasılsın :)

bn çok yoğunum şeker.Dün evi taşıdım,akşam o yorgunlukla umreden gelen abimi ziyert ettim 2 saat oturdum gece 10:00 da eve geldim .Bütün gece uykusuz geçti diyebilirim ,sanırım çocuklar gibi evi yabancıladım:) korniş takılı olmadığından cama nevresim yapıştırdı koli bantıyla:) sabaha kadar 5 kere kalktı düşen nevresimi yapıştırmak için:)) ayy kriz geçirdim

İşteyim yoğun çalışıyorum şimdilik problem yok hayırlısı.Dualarımız sizlerle canım

Anladım canım. Yumurta kalitesi için arı sütü , polen de tavsiye ederim sana. Acıbadem maslak çok iyi bir hastane. İnşallah bebişine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…