günaydın kızlar
10 gündür nete girmedim.
bugün şöyle bir bakayım dedim
değerlerim yükseldi ancak kanamam devam etti hala da ediyor
dr düşük riski taşıdığımı söyledi.keseyi görmeye gidicez bu haftaiçi inş. görebiliriz.
mutluluğunu yaşayamadan teditginliğini yaşamaya başladık
yine de hamd olsun diyorum.
dilerim tüm hamileler gibi kucağıma almak nasip olur.amin
havincim sanırım transferin bugün müş tablodan baktım hayırlı olur sımsıkı sana tutunur yAvrun inş.
kızlar dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.
en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza alalım inş.
havinm tedavin başladı Rabbim işlerini kolaylaştırsın.Dün yeni evime taşındım nihayet ve 2 rekat şükür namazı kıldım ve bütün topicteki arkadaşlarıma dualar ettim.Rabbim ilk girdiğim evimdeki yapılan dualarımı kabul eder inşallh.Senin de mutluluğunu burada duyarsam çookk mutlu olacağız topic olarak.İnşallh Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın .Hep duamdasınız
canım Allah beraberinde olsun. inşallah herşey yolunda gider de bu defa bebeğine kavuşursun.
kedicim yeni evin hayırlı olsun. Allah mutlulukla yaşamayı nasip etsin içinde.
HAVİİİİİN senin transferin çarşamba değil miydi yaaa????bugün mü gerçekteeen. Allahım sen yardımcın olsun canım benim, çok heyecanlıyım senin için çooook.
Havin canim bayagi uzun zaman olmus evlenelii. ALLAH tamamina erdirsin kucagina almak nasip olsun INSALLAHHHH.
Mirage hosbulduk canim, INSALLLAH hepimize ugur getirirr. Nasilsinn iyisindir INSALLAHHH.
Feriha hosbulduk canim,yasinda cok genc ama 3 defa tüp bebek yaptirmissin. sorun neydi canimm
Yasim ilerledikce üzülüyorum umudum azaliyor bazen.ALLAH ol dedimi olur bizede sabr etmek düsüyor.
evet sizleri okudukca icim icim kipir kipir oluyor haklisinn.
inan hem benim gücüm yok hemde maddi yönden cok zayifladik.herifim biraz zor durumdaa.
belki seneyee olabilir.hakkimizda hakkinda hayairlisi olsun INSALLAHHH.
günaydın kızlarrr bi süredir gelemedimm nabersiniz geçmişi de okuyamadım ne var ne yokk gelişmeler var mı?
günaydın kızlar
10 gündür nete girmedim.
dr düşük riski taşıdığımı söyledi.keseyi görmeye gidicez bu haftaiçi inş. görebiliriz.
havincim sanırım transferin bugün müş tablodan baktım hayırlı olur sımsıkı sana tutunur yAvrun inş.
Transferin bugün mü ? Ben transfer oldu diye biliyordum. :26: Allah yardımcın olsun canım
Kızlar herkese selam.. Geçmişi çok fazla okuyamadım. Herkes iyidir umarım.
selam kızlar bende ilaca başladım biosteron diye mayısta Allah nasip ederse istanbulda acıbadem maslak hastanesine gideceğim şimdiden hepimize hayırlı olsun inşallah bundan sonra yüzümüz güler
havinm tedavin başladı Rabbim işlerini kolaylaştırsın.Dün yeni evime taşındım nihayet ve 2 rekat şükür namazı kıldım ve bütün topicteki arkadaşlarıma dualar ettim.Rabbim ilk girdiğim evimdeki yapılan dualarımı kabul eder inşallh.Senin de mutluluğunu burada duyarsam çookk mutlu olacağız topic olarak.İnşallh Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın .Hep duamdasınız
merhaba kızlar ferihacım demek seninle yaşıtız bizde ama sizin ilk tedavin daha çabuk olmuş bizimkiyle bizim 6 ay olmuş 6 aydır bi bayramdan dolayı kaldı bi testleri yetiştiremedik sonra opumuz oldu sonra ohss oldum şimdide yumurtalar aktifmiş baskılayıcı kullanıcam inş allahımın izniyle hayırlısıyla bu ay kavuşucaz bebeğimize cnm sizin sorununuz neydi ?
havinin transferi yarın kızlar :)
canım özlettin kendini nasılsın meleklerin nasıl bana bol bol dua et canım yarın rabbiminde izniyle inş transferim olcak bu sefer hayırlısıyla meleklerim sıkı sıkı tutunsun bana inş 9 ay bırakmasınlar beni gününde saatinde sağlıkla kucağıma alayım inş
canım benim değerlerinin katlanarak artmasına sevindim hayırlısıyla inş önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarsın rabbim tamamına erdirsin inş
yok canım transferim yarın zaten transfere giderken hepinizden dua istiyeceğim inş yarın sizin de dualarınızla rabbiminde izniyle bebişlerimi alırım göbüşüme
canım sanada selam nasılsın
canım transferim yarın daha transferim olmadı yani çok dua edin hayırlısıyla yarın bende alayım göbüşüme bebişlerimi ve 9 ay sıkı sıkı tutunsunlar bana rabbim bu sefer inş benide hayırlısıyla bebişlerime kavuşmak için gün sayan hamileler kervanına katar
aramıza hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun kullandığun ilaç yumoşlarını kalitele hale getirsin inş
kedi canım benim duaların için rabbim razı olsun asıl yarın duanıza ihtiyacım var nasipse transferim yarın hayırlısıyla inş bende bebişlerimi alırım göbüşüme
canım sanada merhaba nasılsın dün gözükmedin
Havinim yüce Rabbim kalbinin dileğini gerçek etsin.. Bebişlerinle yaşayacağın uzun güzel bir ömür versin sana.. Bu tedavide inşallah özlemlerin son bulsun..Dualardasın...
canım benim transferim yarın saat 4 yahutta 5 te gerçekleşecek çarşamba değil bugünde değildi transferim ayın 19 salı günü yani yarın hayırlısıyla transferim olacak rabbim dua edin bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme almamı bebişlerimin sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin
iyiyim canım sen nasılsın, ya bana kiloyu problem yapan yok, bişey söylemiyorlar ama gebelik haftamla uyumlu gidiyorum, ne yapayım kısamam valla zaten yeni yeni başladım yemeğe.. sola yatmayı uygun görüyorlar, ben sağ sol yatıyorum kramplar başladı çünkü, ayrıca sırt üstü yatamıyorum tansiyonum düşüyor sende yatma canım.. kiloya da takılma aman boşvercanım nasılsın?bn dün dr.muayenesine gittim kilomu beğenmedi 7 kilo aldığımdan:))bu ara kaçırdım anladı hemen .Bana sırtüstü yatma bebeklere zararı olabilir ya sağa yada sola yatıcaksın dedi şimdi uyuyamıyrum arada düz yatmak istiyom yyaw.Sana öyle bişey dedimi şekeer?
yukscum canım Allah yar ve yardımcınız olsun, Rabbim bugünleri tez zamanda atlatmanızı nasip etsin. merak etme canım ağlayanın malı gülene yaramaz. Mevlam size daha güzel hayırlı kapılar açsın inşallah. bebeğiniz bereketiyle kısmetiyle gelsin.Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende(( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar(
maşallah bebişleresağol tatlım bizde sevindik çok şükür
yaa sorma 1.5 saati geçti ama ben fenalık geçirdim artık başım döndü tansiyoum düştü sıksık ara verdik yan döndüm kalktım su içtim dolaştım falan drum hiç acele etme iyi olunca devam ederiz dedi anlayışlı sağolsun
ya benimde oğluşlar çok tekmeliyo da en altta kızım sıkıştı yavrum tekme değilde şöyle dönme kımıldama dediğin gibi yada pıt pıt kalp atışı gibi sanırım nazlı kızlarımız
canım bize en uygun zaman olarak 21. haftayı önerdi doktor. ayrıntılı ikili veya üçlü gibi değil,ayrıntılıda bebeğin kalbine damarlarına, ellerine kemiklerine omurgasına herşeyine bakıyorlar yaptırmanı tavsiye ederim.kızlar bu ayrıntılı ne ola ki.
2 liyi yaptırdık
3 lü testi yaptırdık ta ayrıntılı dediğiniz ultrason mu
Ne zaman yaptırıyoruz bunu 20. haftadan sonra mı. Doktorumuz bize böyle bir şey söylemedi
hadi canım hayırlı olsun start vermişsin, hayırlı olsun inşallahve geldik doktordan 24. günden itibaren başlıyoruz 5. gün yumurta baskılayıcı bi ilaç falan doktora böyle bi yöntem duyduğumu anlattm hadi bakalım bi nolck dedi muayene etti sonra dedi ki not düşücem hastamın söylediği tedavi diye çok güldükkeyifler iyi ama embriyolog kafamı karıştırdı yumurtaların zarı mıdır nedir kalınmış bu yüzden ilacı içine çekemiyormuş vebozulma riski artıyormuş çözünürken doktorumada sordum ona daha yakın hissettiğim için oda dedi ki sana saddece olabilecek ihtimali söylemiştir o dedi ama ben yinede emin olamıyorum
canımcım dualarımdasın Allah yardımcın olsun sana güzel güzel bebişler nasip etsinkızlarrr kırmızılar geldi pazartesi yolcuyum tedavim başlıyorrrrrrr... Dualarınızda benide unutmayınnnnnnn
ayşegulu canım nasıl gidiyor alışverişler, ne zaman taşınıyorsun Allah kolaylık versin hem güzel hem yorucu işler,inşallah gönlüne göre olur herşey.özledim sizleri ne var ne yok havinim transfer ne zaman tatlım....
feriha sen nasılsın
boyacı ilknurlevent
hckere.mirageeee
tek tek yazmayacağım kızlaaaaaaaaaar naber....))
canımcın sıkıntım yok çok şükür aşımı oldum geldim, biraz fazla kaldık annemde pazarteside şeker yüklemesi yapalım dedi doktor onu bekledik, ama iyi oldu hasret giderdim bidaha da nezaman ne bahanem olurda giderim bilmiyorum, telaşem çok alışveriş vs, cicileri yıkayıp ütülemem lazım..selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum
hkere nirkaçgündür yok inş bir sıkıntısı falan yoktur merak ettim kız seni
miragem firari zaten
canım annene çok geçmiş olsun neyi vardı iyimi şimdi, çok özletme kendiniGüzellikler hepinizi özledim. Annem bizde hala. Bir yandan gelen giden bir yandan iş yorucu tahmin edersiniz. Ama Rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah. Havinim İnan dualarımdasın ve diğer kızlar sizde emin olun. Dua topiğindede duaya başlamışsınız katılamadım malum şeyimdeama dilim döndüğünce dilimden ve gönlümden geçiriyorum sizleri. Rabbim kapısından çevirmez inşallah. Kocamaaan öpüyorum hepinizi
bn çok yoğunum şeker.Dün evi taşıdım,akşam o yorgunlukla umreden gelen abimi ziyert ettim 2 saat oturdum gece 10:00 da eve geldim .Bütün gece uykusuz geçti diyebilirim ,sanırım çocuklar gibi evi yabancıladım:) korniş takılı olmadığından cama nevresim yapıştırdı koli bantıyla:) sabaha kadar 5 kere kalktı düşen nevresimi yapıştırmak için:)) ayy kriz geçirdim
İşteyim yoğun çalışıyorum şimdilik problem yok hayırlısı.Dualarımız sizlerle canım
nasılsınız kızlar?ferihacığım naptın içiyormusun çayı,eşin düzenli kullanıyormu canikom?
olursun allahın izniyle canım sen gönlünü ferah tut, inanki banada hayal geliyordu, herşeyin hayırlısı, Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah, çay rahatlattımı seni biraz canım, az sakin ol bitanem ya, bak herşey güzel olacak inşallahmerhaba canım yeni evin hayırlı olsun evet canım içiyoruz inş faydası olur gerçi sabah kahvaltıdan sonra yemek için balla karışık bişey vermiş tadı berbat onu yerken zorlanıyor biraz senin adını verdik aktara evet hamile o hanımda dedi nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik
bebeğimolsun canım aynı yaştayız demek bendede olmuştu ohss ama hemen atlatmıştım transferim olmuştu ama nasip işte
birdahakine olur diye umut ediyorum inş bebeğine kavuşursun hemen tatlım
dilakız canım bizde sorun sperm azlığı aslında olmicak bir durum yok diyorlar ama olmadı işte sizdeki sorun neydi tatlım
hkere canım iyi olmaya çalışıyorum işte acaba bende senin gibi bebek kıyafeti alabilcem mi yaaaaa bir umut işte yaşayıp duruyorum ya sen nasılsın tatlım artık sen odasıydı kıyafetiydi günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın
havin su tatlım sanki kendim transfere gitcekmiş gibi heycanlıyım kız ay okadar istiyorum ki hamile olmanı
mirage boyacı veeee diğer kızlar nasılsınız
olursun allahın izniyle canım sen gönlünü ferah tut, inanki banada hayal geliyordu, herşeyin hayırlısı, Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah, çay rahatlattımı seni biraz canım, az sakin ol bitanem ya, bak herşey güzel olacak inşallah
Aramıza hoşgeldin canım topiğimiz sana uğur getirir inşallahHavin canim bayagi uzun zaman olmus evlenelii. ALLAH tamamina erdirsin kucagina almak nasip olsun INSALLAHHHH.
Mirage hosbulduk canim, INSALLLAH hepimize ugur getirirr. Nasilsinn iyisindir INSALLAHHH.
Feriha hosbulduk canim,yasinda cok genc ama 3 defa tüp bebek yaptirmissin. sorun neydi canimm
Yasim ilerledikce üzülüyorum umudum azaliyor bazen.ALLAH ol dedimi olur bizede sabr etmek düsüyor.
evet sizleri okudukca icim icim kipir kipir oluyor haklisinn.
inan hem benim gücüm yok hemde maddi yönden cok zayifladik.herifim biraz zor durumdaa.
belki seneyee olabilir.hakkimizda hakkinda hayairlisi olsun INSALLAHHH.
Canım sakın moralini bozma annesi o savaşıyor bak hayatta kalabilmek içingünaydın kızlar
10 gündür nete girmedim.
Kız sen nerelerdesin yavrular iyimiigünaydın kızlarrr bi süredir gelemedimm nabersiniz geçmişi de okuyamadım ne var ne yokk gelişmeler var mı?
Güzellikler hepinizi özledim. Annem bizde hala. Bir yandan gelen giden bir yandan iş yorucu tahmin edersiniz. Ama Rabbim bugünümüzü aratmasın inşallah. Havinim İnan dualarımdasın ve diğer kızlar sizde emin olun. Dua topiğindede duaya başlamışsınız katılamadım malum şeyimdeama dilim döndüğünce dilimden ve gönlümden geçiriyorum sizleri. Rabbim kapısından çevirmez inşallah. Kocamaaan öpüyorum hepinizi
bn çok yoğunum şeker.Dün evi taşıdım,akşam o yorgunlukla umreden gelen abimi ziyert ettim 2 saat oturdum gece 10:00 da eve geldim .Bütün gece uykusuz geçti diyebilirim ,sanırım çocuklar gibi evi yabancıladım:) korniş takılı olmadığından cama nevresim yapıştırdı koli bantıyla:) sabaha kadar 5 kere kalktı düşen nevresimi yapıştırmak için:)) ayy kriz geçirdim
İşteyim yoğun çalışıyorum şimdilik problem yok hayırlısı.Dualarımız sizlerle canım
merhaba canım yeni evin hayırlı olsun evet canım içiyoruz inş faydası olur gerçi sabah kahvaltıdan sonra yemek için balla karışık bişey vermiş tadı berbat onu yerken zorlanıyor biraz senin adını verdik aktara evet hamile o hanımda dedi nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik
bebeğimolsun canım aynı yaştayız demek bendede olmuştu ohss ama hemen atlatmıştım transferim olmuştu ama nasip işte
birdahakine olur diye umut ediyorum inş bebeğine kavuşursun hemen tatlım
dilakız canım bizde sorun sperm azlığı aslında olmicak bir durum yok diyorlar ama olmadı işte sizdeki sorun neydi tatlım
hkere canım iyi olmaya çalışıyorum işte acaba bende senin gibi bebek kıyafeti alabilcem mi yaaaaa bir umut işte yaşayıp duruyorum ya sen nasılsın tatlım artık sen odasıydı kıyafetiydi günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın
havin su tatlım sanki kendim transfere gitcekmiş gibi heycanlıyım kız ay okadar istiyorum ki hamile olmanı
mirage boyacı veeee diğer kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?