Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ohh hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle oturun

Teşekkür ederim merveciğim .Allahım olmayan herkese evv ve bebek nasip etsin inşallh.Epey bir borca girdik ama inşallh rahatlarız.
Seninle de görüşemez olduk?sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik şekeriim?

bende yani taşındım ya cnm insan ilk birkaç gün yabancılıyo ama bu gece yorgunlukla uyur kalırsın :)

sağol cnm bnm hamişlerin duası kabul olurmuş :)

senin de hayırlı olsun canım.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallh.İnşallh sen de ikizlere hamile kalırsın burda:))

gece geç girdim çıktım cnm yokluğumun farkedilmesi çok güzel :) kimse yok diye yazmadım gece dün misafirim fln vardı oyüzden giremedim cnm :))

Teşekkür ederim merveciğim .Allahım olmayan herkese evv ve bebek nasip etsin inşallh.Epey bir borca girdik ama inşallh rahatlarız.
Seninle de görüşemez olduk?sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik şekeriim?

Kız sorma ayran içtik ayrı düştük
Nasıl olsun cnaım bugün kontrolümüz vardı
Şeker yüklememiz vardı her şey yolunda inş
Senin ne zaman şeker yüklemen

senin de hayırlı olsun canım.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallh.İnşallh sen de ikizlere hamile kalırsın burda:))

allahmı söylettii cnm yaa bende ikiz istiyorum doktorum tek koycaklar diyo embriyoloğumda 1 veya 2 diyo bakalım sonuç ne olacak inş senn dediğin gibi olur :)

csnım inş sağol sağ salim startı verdik transferimde olsun inş bende bebekğimi büyüteyim hayırlısıyla inşş :)

Kız sorma ayran içtik ayrı düştük
Nasıl olsun cnaım bugün kontrolümüz vardı
Şeker yüklememiz vardı her şey yolunda inş
Senin ne zaman şeker yüklemen

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,herşey güzel olcak inşllh.Bn 22.haftada yaptırdım:)50 mg.doktorum erken yaptırmışsın dedi.'6.haftan bitince yaptıracaksın dedi.Sağğlık ocağı beleş diye,bir de bana şubatta gel yükleme yapalım dediler hafta söylemediler :) bn de gidip yaptırmıştım.bakalım bu sefer 26.hafta sonunda yaptırcm

allahmı söylettii cnm yaa bende ikiz istiyorum doktorum tek koycaklar diyo embriyoloğumda 1 veya 2 diyo bakalım sonuç ne olacak inş senn dediğin gibi olur :)

2.yi de aynı dr.un yapıyorsa 2 tanede ısrar et .kalırsa sağlam 2 tane eşin konuşsun yada sen konuş 2 tane koydurt canım.Yaşın kaç buarada?

inş cnm sende yeni tedavinde pozitifi gör inş sana tek embriyo mu çift embriyomu transfer edildi cnm

bu kaçıncı deneme ilk mi yoksa?ilkse koymayabilir canım,tüp bebek denemen

ilk denemem cnm 21 yaşındayım ben bide bu yüzden doktorum tek embriyo diyo ama ben doktorumun özeline gidiyorum prof. ama üniversite hastahanesinde yapılıyo uygulamalar bu yüzden doktorum bulunmuyor maalesef bakalım artık hayırlısı

ilk denem deve bu yaşında koymazlar maalesef ama senin tutma ihtimali yüksek canım nasipse inşallh.Bizim 33 te tuttu senin yaşında üniv.okuyordum :) hiççç sıkma canını olur inşallh.Olmazsa bile Allahın bildiği ve senin için daha hayırlı bir zaman vardır unutma.Bnim 3.de bile 2 kalmaz diyorduk ama bak 4.gn embriyosu ve 3.de tuttu mucize gibiydi yani.Rabbim dualrımı kabul etti ikisi de tuttu ve onların kısmetine ev aldık.Sizler için de Rabbim en kısa ve hayırlı zamnda nasip etsin inşallh

cnm bende evime taşınalı 3 hafta oluyor opudan sonra taşındım iyiki transfer olmamış diyorum yoksa taşınma esnasında bebeğimi kaybedebilirdim ama onlar biraz üşüsede beni bekliyorlar :) bu ayda hergün misafirim var daha şimdiden diyodum ki çok sıkılıcam misafirleri yalanlarla atlatıcam kendimi kötü hissedicem diyodum sıkıntı biliyosun bebeğimin tutunmasına engel bu ayda yumurtalarımın aktifliği dolaysıyla baskılayıcı ilaca başladım bugün böyle böyle hep kaldı bnm tedavim transferim 6-7 aydır sürükleniyo yani daha öncede anlatmıştım bayram girdi 2 ay testleri tamamlayamadık fln derken diyorumki allahım hep bi kapı açtı bize şuna inanıyorum sanki tereddütlerim korkularım olsada bebeğim demekki ilk seferde bana tutunacak ki allahın izniyle hep ertelendi birşeyler oldu 7 aydır böyle düşünmem ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bu düşüncemden vazgeçemiyorum

Ferihacığımm moral bozmak yok inşallah parmağın nasıl oldu dikişleri alınmıştı sanırım

evet canım alındı ama ginede doğru düzgün bi iş yapamıyorum ya üst üste gelince çok sarsıldım galiba tam bu vakitlerde rahatlayım bu sitresten çıkmam gerekirken parmağımın peşine düştüm sürekli birilerine ihtiyaç duyuyorum ama şükür iyleşme oluyor allahım büyük inş bu günlerde biter

canım bol bol La havle çek, sabır dile, böyle yapma tatlım, sen böyle yaptıkça herşey daha da büyüyor gözünde, rahatla lütfen bak tedaviye başlarken kafanın rahat olması lazım.

canım bana 3. deneme olunca çift tranfer oldu valla 4. de yalvaracam gerekirse 3 koysunlar elimden geleni yapcam yasak diyorlar ama bizimde ömrümüzden ömür gidiyor

annaam kuzum sen pek erken başladın o zmn tedavilere kaç yaşında evlendin bak bide bana erken derler )
şaka bi yana cnmda inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini sizin nedendi sordum mu daha önce :/
hep opunun ardından oldu dimi transferin dondurulmuşla oldu mu hiç ?

çok soru sordum ama araştıyorum ilk tedavim olduğu için :'(

canım bende evime taşınalı 5 ay felan oldu ayy bitmiyor ev eksiği tedavi derken istediğimi alamamıştım yarın mutfakla salonuma halı alcam inş içime sineni bulurum
canım sende bir an önce ağırlaşmadan bitirirsin işlerini dublex di demi hayalimdeki evdi benim bebişlerinle bir ömür boyu çok güzel vakitler geçirirsin inş
valla tatlım bildi herhalde kendi dedi o bayan hamile diye oo ne güzel hareklenmişler rabbim bizede yaşatsın o duyguyu ee ikiz bebeklerin var aman boş ver al kız kilo neymiş
canım biz bal ve tahinle karıştırdık yeşil bişey kahvalyıdan sonra 1 kaşık yiyor valla benim eşimin hiç tok olduğunu görmedim daha yeni olunca herhalde bi değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…