canım benim gerçekten çok zor bi durumkızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
Ah canım ya Rabbim yardımcınız olsun yinede umudunuzu kaybetmemeniz çok çok güzel bişey takdire şayan gerçektendekızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
allahıma şükürler olsunki abimin 21 yıllaık hasreti bu gün sona erdi ...sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyuz allahım hepimizi bu gün benim yaşadıklarımı yaşatsın...allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin çok güzel ve farklı bi duygu...minnacık küçücük allahım bu saate kadar hastahanede idim yeni geldim eve ...daha annesinde süt yok aç galiba arada bağırıyor elimizi ayağımıza dolaştırıyor annesi yani gelinimiz ameliyatlı sezeryan oldu dolayısı ile kalkamıyor ama kuzusu ağlayınca kendi acısını unutup yerinden fırlıyor:))) çok tatlılar yaa hele abimin heyecanı görülmeye değerdi bebek kucağına geldiğinde öyle bi ağladıki kucakladı hoşgeldin hasretim hoş geldin gurbetim diye diye ağladı hepimizi ağlattı.....
çok şükür rabbime ....kızımızın adı miranur:)
kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
bugün ağlama günümdeyim canlar iyi geceler nasılsınız?
allahıma şükürler olsunki abimin 21 yıllaık hasreti bu gün sona erdi ...sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyuz allahım hepimizi bu gün benim yaşadıklarımı yaşatsın...allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin çok güzel ve farklı bi duygu...minnacık küçücük allahım bu saate kadar hastahanede idim yeni geldim eve ...daha annesinde süt yok aç galiba arada bağırıyor elimizi ayağımıza dolaştırıyor annesi yani gelinimiz ameliyatlı sezeryan oldu dolayısı ile kalkamıyor ama kuzusu ağlayınca kendi acısını unutup yerinden fırlıyor:))) çok tatlılar yaa hele abimin heyecanı görülmeye değerdi bebek kucağına geldiğinde öyle bi ağladıki kucakladı hoşgeldin hasretim hoş geldin gurbetim diye diye ağladı hepimizi ağlattı.....
Hos geldin canim. hayirdir münasebetsizin birimi üzdü seni??
hayır cnm bilmiyorum ama içimde bi sıkıntı var bebekleri gördükçe bebeği olanları gördükçe soruldukça acı çığ gibi büyüyo sanki ağlamak geliyor içimden off off((
ALLAH yardimcin olsun sabir versin sana canim bol bol LA HAVLE iyi gelicektir
Benimde adet tarihim yaklasitikcak senin gibi oluyorum. bugün ev bakmaya gittik ahhhhhh ahhhhhhhh
Bizimde bebklerimiz olucakmi evimizin icinde bebk sesleri duyulucakmi bilmiyorum.
Hakkimizdan hayirlisi olsun demekten baska elimden baska bise gelmiyor.
bu evi aldığımızda eşimle bizde ilk aynı şeyi konuştuk cnm bu ev bebeğimizin şansı olabilir die eğer öyleyse inş içi bebiş sesleriyle dolsun aşsın allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize
HAMILE arkadaslar bir bilgi dahavermek istiyorum cok bilmislik tasliyormus gibi oluyorum ama zorluk cekmeyin diye sölüyorum.
Kardesime doktor demis hamileyken en gec 9 dan önce kahvalti yapmak zorundasin yoksa bebek sabah erken acikyior annenin cigerindeki birikmis pis kandan besleniyor demis.
Kardesim sürekli sirtim agiriyordu meger gec kahvalti yaptigindaymis Büyük cocuk cok yaramazdi onun pesine kosturmaktan kahvalti yapamiyor yemek yiyemiyordu.
Kizi dünyaya geldiginde dis damaklalri gelismemisti zamanla gelisiri demis iyi beslenseydin böyle olmazdi demis doktor
Bir bardak süt icsen bile cok iyi yanindada 2, 3 ceviz yeterli demis
canım gözünüz aydın çok güzel bi haber bu Rabbim bu güzel haberi vermeyi sana ve hepimize de nasip etsin inş.allahıma şükürler olsunki abimin 21 yıllaık hasreti bu gün sona erdi ...sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyuz allahım hepimizi bu gün benim yaşadıklarımı yaşatsın...allahım olmayan herkeze bebek nasip etsin çok güzel ve farklı bi duygu...minnacık küçücük allahım bu saate kadar hastahanede idim yeni geldim eve ...daha annesinde süt yok aç galiba arada bağırıyor elimizi ayağımıza dolaştırıyor annesi yani gelinimiz ameliyatlı sezeryan oldu dolayısı ile kalkamıyor ama kuzusu ağlayınca kendi acısını unutup yerinden fırlıyor:))) çok tatlılar yaa hele abimin heyecanı görülmeye değerdi bebek kucağına geldiğinde öyle bi ağladıki kucakladı hoşgeldin hasretim hoş geldin gurbetim diye diye ağladı hepimizi ağlattı.....
canım hakkında hayırlısı inş. güzel sonuçlar alırsın tatlımkızlar git gel çok yoruluyorum fırsatta bulamıyorum ben de pek bi, gelişme yok
benim yumiler 5 günde max 8mm olmuş. 5 toz 2 su 5 gün daha yapcam karnım kocaman oldu perşembe her şey belli olcakkk sanırım
pek iyi birşey olmayacak çünkü E2 25 çıktı 4 gün sonra
daha yüksek olmalıymış galiba...
herkesler çok iyidir İnşallahhhh
kocaman öpücükler ve selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarr kusuruma bakmayıno gün kısaca girip çıkmam lazımdı ev kalabalıktı biraz.bildiğiniz üzre bizim erkek fakttörüydü ve eşim azospermi çarşamba günü mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı malesef eşim yatıyor çarşambadan bu yana biraz ağrısı var ama çok şükür bunun dışında iyi.anlıycanız bizim kök hücreyi beklemekten başka çaremiz kalmadı canlar önümüzdeki 10 yıl içinde kesinleşir dedi doktorumuz o kadar beklemeye gücümüz yetermi bilemem ama mecbur başka yolu yok Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kök hücre bir an önce netlik kazansın.bizim durum bu kızlar güçlüyüz çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?