Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Kizlar nasilsiniz biye sorucam tv reklamlarinda cikiyorya 4, 5 kullanimda kalici tüy dökücü kozmetik kremlerr gercekmi acaba.

kullanan varmi duydunuzmu ben almak istiyorum epilasyonda buralarda cok pahali.

Son düzenleme:
bebeisimizolsun cikiyorum canim kendine iyi bak ALAHA emanet oll bbbb

boyaci nerdesin INSAALAH bir yaramazlik yoktur

canım saolasın..iyiyim şükür yok bir yaramazlık..ben tedavi süreci ve sonrasında cok eve kapatmıştım kendimi..gelecek misafirleride öteliyordum.. bu ara cok yoğunum ondan ne gelenim bitiyor ne de gezme yerim..sabah ayrı bi yerdeyim akşam eşimle ayrı bir yerde eve bile zor vakit ayırıyorum valla.. yoruldum gezmekten :)) sen nasılsı n iyi misin :)

Himmmmmm iyi olmana sevindimm hergün gezmeye gitmekmi misafir agirlamakmi bunlar bana ck uzak seyler.

Kurbn bayraminda bile gelenim olmadi hayat iste bazilari evdeki inlerle cinlerle otururr haaaaaaaaaaaaaaa ooo ben olyuorumm.

bazilarida evde oturmaya firsati olmaz ben sosyal birinsandim memlekietimdeyken. buraya geldim 2 yil birtek türkle bile tanimadim

daha sonralari arkadslarim oldu onlarinda cocuklari var bazilari calisiyor anca senede bir veya iki defa görüsebiliyoruz.

Bende iyim canimm en yakin arkadasim siyah cayimla oturuyorumm haaaaaaa oda olmasa ne yapardim dermisim.

Eve kappanmak cözüm degil en iyisini yapiyorsun gezmekle sefan olsun cözüm olsaydi ben 7 yildir oturuyorum ne bir adim ileri nebi adi geri gidebildimm ALLAH bundan asagi etmesin bizlerii .

evet cnm insann hayatının her döneminde mutlak bir imtihanı oluyor aşıcaz inş allahımın izniyle

burcu üzüldüm gerçekten. ama çoook hikayeler okuduk buralarda. bu işler hiç belli olmaz. hayatına devam et, sürprizlere açık ol. elimizden başkane geliyor ki zaten?

beni de ağlattın ayşegül!!! gözünüz aydın canım, darısı sana tez zamanda inşallah.

ayyy hiç birşey anlamadım dediklerinden ilknurcum. yumurtalar toplanamayacak mı yani?

KIZLAR, hani diyodum ya bizim gruptaki evliler arasında benden başka henüz çocuksuz olan bir çift daha var, o da düşük yapmış diye. tiroidi çıkmış ilaç vermişler demiştim hatta. kız yine hamileymiş. dün bizde toplanmıştık, onlar gelmedi, meğer ben etkilenmemeyim üzülmeyeyim diye gelmemişler. çok yoruldum bu hissettiğim duygudan, çok sıkıldım. çoooooooook. avazım çıktığı kadar çığlık atmak istiyorum.

havin nerde ya, bi ceee deseydi gelip bari.

hepinizi çok seviyorum gerçekten hepinize desteğiniz için çok büyük teşekkür ederim.çok istemek değilmiş iyi olan hayırlısını istemekmiş bunu anladım ben hep çok istedim bi evladım olsun.ama başıma böyle bişey geldi çok değil işte o zaman hayırlsını istemeye başladım. Rabbim hepimizi bir sınava soktu kolay değil çok zor geçiriyoruz ağır bi sınav bu düşüp kalkıyoruz arada bazen en dibe çöküyoruz bazen kendi kendimize yükseliyoruz niye güçlü olmak lazım çünkü Allahtan ümit kesilmiyor neler gördük okuduk ne mucizeler ne olmazlar oldu buralarda ama hala zor.kendime çok şaşırdım ameliyathanenin kapısında sürekli ayetel kürsü okuyarak bekledim erken çıkmaması için dua ettim ''ne olur biraz daha dedim'' niye çünkü erken biterse ameliyat bulunamadı sözü çarpacaktı suratıma bir tokat gibi ama yanlış işte tam tersi erken çıkması daha hayırlıymış çünkü varsa hemen alıp kapatıyolarmış yarayı öbür türlü heryere baktıkları için uzun sürermiş bilemedim.doktor çıktı anladım zaten surat ifadesinden malesef dedi ben hala soruyorum tabi hiçmi yok bir tane bilemi diye o kadar umut bekliyorum ki neyse doktor gitti görümcelerim ve kayınpederim hepsi ağlamaya başladı ben niye ağlayamadım kızlar dondum hiç bişey hiç bi his yoktu anlamadım bir türlü şaşırdım kendime yırtarım sandım ortalığı eşim odaya geldi hiç bişeyden haberi yoktu gözlerimin içine nasıl baktı anlatamam ne oldu sonuç ne dedi bana sonra bir tek ben kaldım yanında senin canın sağolsun dedim anladı zaten ne zordu bunu söylemek o günden beri sürekli bana bakıyor gözlerime içine atma ağla diyor ama ben ağlayamıyorum tabi şimdi bunları yazana kadar şu an evde yalnızım tutamadım yinede kendimi işte ama yinede ortalığı yıkarak ağlamak geliyor içimden olmuyor tutuyorum kendimi.toparlanmaya çalışıyoruz işte iyimiyiz evet iyiyiz ama zaman geçtikçe ilerledikçe bunun zorluğu daha bi işleyecek içimize biliyorum hasret iyice büyüyecek etrafımızda olup bitenler daha da artıracak bu hasreti.neyse başınızı ağrıttım üzdüm sizide Rabbim düşmanıma vermesin böyle bir şeyi taşıması çok ağır bir yük bu yavaş yavaş çökecek omuzlar ama Allahım bizimde yüzümüze baksın o mucizeler bizi de bulsun inşallah.hepinizden Allah razı olsun cümlemizin gönlündeki muradını versin inşallah.AMİN.

ağlattın beni.... rabbimmm en kısa sürede gönlünüzün muradını versin

burcu bugün zaten sabah beri ağlıyordum, biraz daha ağlamış oldum böylece. Allahım ol derse olur, inanıyorum buna. kimimiz daha uzun süre kimimiz daha kısa süre bu sınava tabi tutuluyorsak elbet vardır bir hikmet. güçlü ol, hepimizin güçlü olması gerekiyor. bir yandan umut yeşertirken bir yandan da bunun dünyanın sonu olmadığına artık inanmamız gerekiyor burcu. eşinin durumu da çok zor, bir de sorumlu hissediyordur. vakit kenetlenme vaktidir. birbirinize sarılın, hiç yıpratmayın. bence bu sınavın ilk adımı olacaktır. Allah size bununla baş etmek için sabır versin, güç versin ve beterinden saklasın burcucum.

kusuruma bakmayın sizide üzdüm ama elimde olmadan süzüldü yazılar.Allahım güç sabır versin cümlemize dayanma gücü versin bir an önce kavuştursun bizi meleklerimize hayırlısıyla.

burcucum Rabbim inşallah bu bekleyişlerinizin mükafatını verir size, Allah size sabır versin canım, ne kadar iyi bir insanmışsınki eşine canın sağolsun diyebilmişsin, inşallah Allah ta razı olur senden hem bu dünyada hem ahirette..

canım benim çok sağol güzel dileklerin için inşallah bizde tadarız sizin gibi bu mutluluğu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Eşine sarılma vakti arkadaşım... Ancak birbirinize dayanarak aşabilirsiniz. Bebeğimi kaybettiğimde eşime dayanarak ayakta kalabildim. O da beni teselli etmeye çalışarak direnebildi. Hani bir söz var ya " Ancak kafirler Allah'tan ümit keser" diye. Biz kafir değiliz. Ümit ve mücadele her daim.. Senin için dua edeceğim.

hanımlar size tavsiyem 4444 duasını okuyun çok çok şifa bulan var...peygamber efendimiz demişki,her kim üzerime cuma günü ve gecesi 100 salavat getirirse yüz türlü haceti kabul olunur...bebişlerimiz elbet bir gün gelicek...ya sabır...

arkadaşımm ben kendime ağlıyordumki senin yazdıklarını okudum hıçkırıklara boğuldum ... allahımmm en kısa en hayırlı zamanda yüzünüzü güldürsün inş gönlünüzün isteğini nasip etsinn
çok içten dua ettim sana... kalbim sızladı resmen güçlü ol arkadaşımmm...

kızlar benım 3 şubatta yumoşalr toplandı donduruldu transfer yapılmadı.9 şubattada adet oldum.bugun 17.gunum ve sağ kasığım ara ara batma yapıyo...bi sıkıntı yoktur dımı?tecrubesi olan arkadaşlar sızede sonrakı ay boyle oldumu?

çok şükür Elhamdülillah canım Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.bizim birbirimizden başka kimimiz var ki elbet de destek olucaz.

Allah razı olsun canım çok sağol bende hepimiz için bol bol dua ediyorum Rabbim duysun sesimizi.cümlemizin yüzünü güldürsün kısa zamanda.

Miragem seni ne kadar iyi anladığımı söylememe gerek bile yok aslında. Aynı hisleri paylaşıyoruz eksiksiz. Ne can sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum ahhh ahhh. İsyan etmiyorum ama bıktım bi süredir bu milletin hamilelik telaşından dert edilmeyecek dertlerinden gereksiz konuşmalarından. 2 3 gün başımı alıp gidecem bi yerlere planlama yaptım. Gel beraber olsun:)))

Burcu canım ne diyim gülüm sana. Rabbim sabır versin gönlüne ferahlık evine huzur versin. Boğazım düğümlendi resmen. Burda bi çok arkadaş 2. 3. Denemesinde. Dolayısıyla hepimiz daha bi gergin daha bi doluyuz. Hepimizin beklentisi aynı hikayesi farklı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Burda gönülden bi bağ kurduk birbirimizle. Emin ol en içten halimle dualarımdasın. Küçük mucizen mucize bi şekilde seninle olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…