kızlar geçen hafta kan testi yaptırdım hamileyim:)
çok farklı bir duyguymuş bu daha ultrasonda görmediğim için hala inanasım gelmiyo her lavaboya girdiğimde adet olduğumu görecekmişim gibi oluyo
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hamişlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri
Hayırlısı olsn canımmmmaynı zamanlarda hamile kalmışız Allahım kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin :)
amin canım benim senin de hayırlı olsun :)
Merhabalar ben de aranıza katıldım. 5. haftanın içerisindeyim. çarşamba günü ultrasonda keseyi görmemiz gerek dedi doktor.:)
kızlar benim de ayın 12 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım. ertesi gün evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittim beta hcg değerim 5038 çıktı.5 haftalık hamileymişim. çok şükür keseyi de gördük. doktorum haftaya salı gel kalp atışını dinleyelim dedi. bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç kalp atışını bile duyamamıştık ve düşükle sonuçlandı.
dilerim ki Rabbimden bana da sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşatsın.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinnn inşallah çoookkkk farklı bi duyguymuş içim içime sığmıyo
evet canım 16 aylık evliyiz ilk bebeğimiz olacak inşallahSeninde mi ilk bebeğin olucak canım ?
evet canım 16 aylık evliyiz ilk bebeğimiz olacak inşallah
evet canım 16 aylık evliyiz ilk bebeğimiz olacak inşallah
hayırlısı olsun Allah hepimize kolaylık versin...
Benim de eğer her şey yolunda giderse nisan sonu ya da mayısın 10 a kadar doğum yapmış olacağım :)
adet tarihimden 1 gün sonra yaptırdım beta hcg sonucum 675 cıktı cok mutluyum :)
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?