eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Hayırlısı olsn canımmmm aynı zamanlarda hamile kalmışız Allahım kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin :)

kızlar benim de ayın 12 sinde adet olmam gerekiyodu olmadım. ertesi gün evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittim beta hcg değerim 5038 çıktı.5 haftalık hamileymişim. çok şükür keseyi de gördük. doktorum haftaya salı gel kalp atışını dinleyelim dedi. bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç kalp atışını bile duyamamıştık ve düşükle sonuçlandı.
dilerim ki Rabbimden bana da sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşatsın.

Merhabalar ben de aranıza katıldım. 5. haftanın içerisindeyim. çarşamba günü ultrasonda keseyi görmemiz gerek dedi doktor.:)

Benim de eğer her şey yolunda giderse nisan sonu ya da mayısın 10 a kadar doğum yapmış olacağım :)

Hayırlısı olsun canım Allahım kucağımıza almayı nasip eder inş. :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinnn inşallah çoookkkk farklı bi duyguymuş içim içime sığmıyo

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinnn inşallah çoookkkk farklı bi duyguymuş içim içime sığmıyo

Âmin canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin.. Tadını çıkar canım hamileliğinin )

Benim de eğer her şey yolunda giderse nisan sonu ya da mayısın 10 a kadar doğum yapmış olacağım :)

Benimde 40 hafta Mayıs 12 çıkıyor ama benimkiler ikiz bebeklerimin Mayıs'a kadar bekleyeceğini pek sanmıyorum genelde erken digum yapmis herkes
aman hayırlısıyla saglikli sihhatli gelsinler de ins :)

adet tarihimden 1 gün sonra yaptırdım beta hcg sonucum 675 cıktı cok mutluyum :)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katılıyorum.dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.Allahım isteyen herkese nasip etsin.tarifsiz bir mutluluktu.

merhaba kızlar 6+1 günlük hamileyim son adet tarihim 7 ağustos bundan 10 gün önce doktora gittim kesem 4 mm di dün tekrar kese kontrolumuz vardı kesem 13mm olmuş doktorum bebeği göremediğini kesenin arkasında kan oluşmuş dedi geçen sene düşük yapmıştım tekrar aynı şeyleri yaşıyor olacağımdan dün o kadar ağladım üzüldüm ki sonra eşim dedi başka bir doktora daha gidelim belki makinası eskidir falan die .... neyşe akşam üzeri gittik özel bir hastaneye doktor herşeyin yolunda olduğunu döyledi hatta inanrmısınız bebeğin kalp atışlarını bile gösterdi küçücükdü ama göründü eşim dahi gördü daha çok yeni dedi dünyalar benim oldu çok şaşkındım mutluluktan ölcektim 3 yaşında bir oğlum var ALLAH yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar bebeklerimizi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…