selam cnmmm dr.kontrolünden geldım şimdi cok şkr hersey yolunda 3050kg olmuş bızım paşa.. 2 hafta önden gıdıyormus cnm kan verdım şeker yükselmesi vs varmı dıye ırı bebeklerde oluyormuş genelde her ıhıtmale karsı bakalım dedı dr. tahmnnı doğum tarıhımız mayıs 10 u gıbı görünüyor canım. bana erken gıbı geldı ama bılmıorum haftaya tekrar gıdıcem bakalım hnayırlsı .. cok heycanlıyım.. yetısemıcem gıbı gelior halen..( daha ıkı hafta ısyerındeyım myıs ılk haftası olursa nasıl yetısıcem ben:18::18::18::18:
anlıycan benı telaş sardı bıanda.. catı muayenesı yapmadı, ama erken doğum rıskı vs de yok ultrasından ölçtü cnm.. cok hrktlıydı parmağını emıp durdu :))
nst cekıldım 1 kez sancım cıktı .. yarın kan sonucmu alıcam.. haftaya da tekrar kontrol işte böyle canım. bizim paşa cok durmucak gıbı hemen hazırlıkları bıtrmem lazım
oyy maşallah nasılda büyümüş kızz annecığı bbakıyo ona etlenmış ıycene :)) inş,şeker fılanda çıkmaz normal kılosu odur sen içini rahat tut yedıklerın yarıyo demekki.İşten önümüzdeki hafta ızne çık bence,hem bırer gun arayla yaparsın işlerını yorulmayı aza indirirsin.Yetiştırırsın hıç merak etme tatlım,akşamları eve gıdınce bıkaç makına at bebişin çamaşırlarını izin günündede ütülersın kaldırırsın enazından onlar çıksın aradan.Bende bugün gıttım benım oğlanda 2630 olmuş 46 cm,yüzünü göremedık gene kafasının arkasını dayamış karnıma gene.Herşey normal bundan sonra her hafta gıdıcekmışım her gıttığimdede nst ye gırıcekmişim,bıdaki hafta kesınleşir doğum tarıhı dedi bakalım :)) ayy çok düşününce bende heycanlanıyorum kızz hayırlısı olsun bı çırpıda doğuralım inş.
kızlarrrr doğum heuecanı başladı bende cok aılemde yanımda olamıcak sağlık nedeniyle onunda birazcık burukluğu var ama sağlık olsun .... buarada 6. aya kadar normal doğum yapmak ıstemıstım fakat artık spinal sezeryanda karar verdık umarım hersey yolunda gıder fıkırlerınızı paylaşırsanız cok sevınırım hepımıze saglıklıı doğumlar olsun kızlarr
gunaydın canımmm, maşallah senın kınede tatlımm.. :)) ıyı bakıyoruz tabıkı bebişlere :) kan sonucumu aldım cnm dr.a daha danısmadım ama referans değerleri sınırlarında cıkmıs. demekki bi sorun yok.. içim rahat en azından.. zaten cok cok kılolu bı bebek sayılmaz doğuma kadar 3750-4000 olcak sanırım 4,5 -5 kılo dopuranlar var bıde dımı :) hadı bakalım sana ne dıcek haftaya doğum tarıhı bende merak edıyorum bana 3 hafta tahmını dedıpğinden beri strese gırdım cok sankı her an doğum yapacakmısım gıbı tetıkteyım.. dediğin gıbı cnm eğer bı aksılık olmazsa bu son hfatm olucak bu hafta butun işlerimi bıtırıp teslım edeceğim. hfatya gelme dedi eşimde dinlen evde. bız eşimle aynı yerde calışıyoruz. artık benım işlere de o bakıcak elınden geldiğince..
dun annem eşim hello baby e gıttık bı-iki tulum aldım uzun kollu az gıbı geldı gözume.. bıde iç zıbın 2 tane vardı evde 2 tane daha aldım.. yenı dopduğunda bı kaç hafta gıydırılır gene.. bıde puset aldık tasımak ıcın.. 150 tl uygun fıyatlılardan.. bebek arabası ilerki aylarda düşünüyoruz cnm.. şimdlık hastaneye vs gıderken evın ıcınde vs kullanmak ıcın puset aldım sadece.. onun dısında ev tipi ana kucaklarına baktık ama almadım.. bu aldıımızda evde kullanılabılır dıye. belkı daha sonra ana kucağından da alırız.. 23 nısan çarşamba gunu resmı tatıl.. ogunde kemerlatına cıkıp kendıme ait eksıklerı tamamlıcam.. pijama vs. hastane cantasına konulacak şeylerde alındı mı tamamdır.. sne naptın hastane cantanı hazırladınmı?
aman ıyı bari çok sevındım canım teste yumuk yumuk olucak senın oğlanaldıklarınıda güle güle kullan eksıklerın tamamlanmış aynen o puset mecbur alınıyo zaten çok kullanışlı hem araba koltuğu olarakta kullanılıyo.Son bı hafta kala yatıp dınlenırsın güzelce işlerın bıtınce,ondan sonrada beklıcez bızede bebek arabasını eşimin işyerınden hedıye alıyolar oyüzden rahatım yoksa çok ıyı bışey alıyım dersen çok pahalıya gelıyo.Sende yazı atlatınca güzel bı paston araba alırsın hep hafıf hem rahat hemde uygun oluyolar.Yok kız bende çanta hazırlamadım daha pıjama bulamadım bu h.içi tekrar bakıp alırım büyük ıhtımal.Bakalım bana kaç günün kaldı dıcek doktor,baya kasılıyo karnım artık nst tede ne çıkıcak merak edıyorum.
selam canım naberr bugun evdeyim dınlenmede :) habıre bısıler gıdıp gelıp yıyorum aman evde oluncada aklım bı buna çalışıyor.. ne yesem dıye hehhe.. bende alışverısımı yapsam sonra çantamı hazır edeceğim ama bı turluyapamadım daha..
bu arada mayıs annelerine bakıyomusun bılmıyoeumda baya doğpuran olmuş kız sıra bızede geliyor yavaş yavaş ::))))
iylik tatlım senden naber ohh ıyı gelmiştır sanada dınlenmek.Amann ye kız boşver ne kaldı şunun şurasında verırız kıloları :)) bende bugün pijama takımıyla gecelik aldım bi çanta hazırlamak kaldı onuda yaparım heralde bii ara :)) mayıs annelerıne bakıyorum arada doğuran doğurana orda bebişleri sağsalım bızde kucağımıza alalımda başka bışey ıstemıyorum.Çok sıkıştırıyo artık benımki kaburgalarıma batıyo eşek sıpası.
selammm ttalımm ıyılık benden de.. ohh sende almışsın sonunda pijama gecelik takımlarını güle güle kullan bende çarşıya çıktım bugun, gecelik ve pijma tkmı aldım uygun fıyatlı oldu gayet te ıyı oldu.. kokoş takımlar cok pahalı geldı bana.. ama gene klasık dantelle gıbı bısıler aldım sabahlık almadım, yazmevsımı olacağı ıcın gerk duymadım kısa kollu zaten aldığım pijama ve gecelik.. onun dışında emzırme suteynı ve atletı aldım.. onlarda cıktı aradn bunuda atlattık hadı gözumzu aydın, şimdı lahusa tacı, terlık, alıcam eve yakın maazalrdan bakıarım artık.. eeeeee artık bende ızındeyım canım evımdeyım yanııı ptesıden ıtıbaren artık doğuma kdr dınlenıcem ıniaşlah. hafta ıcı de annem gelıcek 2 gun bebek eşyarını yıkarız sonrakı haftada temzılık halıları fln yıkamaya verıcez.. ehhh kız valla bakalım hangımız önc dğurucak mrak edıyorum ıkımzde erkek bekliyoruz bakalım hayırlsı.. bundan sonra daha sık sık yaz bana hehe heycanımı atıyorum valla böle dökülünce
selamm sende güle güle kullan şekerım cicişlerın ben spor modeller aldım kısa kollu,sabahlıkta almadım.Hadi gözün aydın işlerını bıtır evın tadını çıkar bıraz.Bende bugün halılarımı kaldırıp yollıcam yıkamaya,yıkanıcakları halledıcem yastıktı battanıyeydı fılan h.içide temızlık.Dün doktora gıttım kontrolüm vardı nst ye gırdım sancılarım başlamış hafıften 10 mayıs öğlen 1 'de sezeryanla gelıyo oğluşum emressss :)) bi heycan bastı kız 13 gün kaldı şunun şurasında anammmmsenınde 10 mayıs demiştı doktor dımı?
selammm cnmmm ayyy cok sevındımm hadı hayırlsıyla atlatırsın ınşallahh sağ salım bı nefeste kurtulursun cnmm benımm.. ay bana ne dıcek bakalım ctesı gunu randevum varr banada tarıh verırmı kı acaba.. sezeryana sen mı dr.unmu karar verdı canım ? ben normal doğum ıstıyorum eğer olursa ama bellı değil şimdi daha net bısı konuşmadık doktorla daha...sayılı günler kaldı kız.. bende haftaya temızlığımı yapıcam cnm ınşallah.. evdeyim artık ama acaip hantallaştım yanı ısı tam zamanında bırakmışım.. bacak aram devamlı sıxlıyo rht yuruyemıyorum.. rht yatamıyorum.. artık son günler.. allahım herkesı kurtaesın cnmm..
selammm cnmmm ayyy cok sevındımm hadı hayırlsıyla atlatırsın ınşallahh sağ salım bı nefeste kurtulursun cnmm benımm.. ay bana ne dıcek bakalım ctesı gunu randevum varr banada tarıh verırmı kı acaba.. sezeryana sen mı dr.unmu karar verdı canım ? ben normal doğum ıstıyorum eğer olursa ama bellı değil şimdi daha net bısı konuşmadık doktorla daha...sayılı günler kaldı kız.. bende haftaya temızlığımı yapıcam cnm ınşallah.. evdeyim artık ama acaip hantallaştım yanı ısı tam zamanında bırakmışım.. bacak aram devamlı sıxlıyo rht yuruyemıyorum.. rht yatamıyorum.. artık son günler.. allahım herkesı kurtaesın cnmm..
emresss nerdesın kızz,işlerini bıtırebıldınmı? son hazırlıklar tamammı? kontrole gıttınmı? oğluş ne alemde ne zaman geliyomuş belli oldumu? sen ıyımısın ? haahaaytt bıton soru sordum yaa :)) benım herşey tamam temızlık bıttı çantalar hazır oğlum 3 kılo olmuş cumartesi doğuma gıdıyorum hayırlısıyla.seni merak ettım naptın dıye.
ohh ıyı bari bıtırmışın işlerını bundan sonra yat dınlen azıcık hiç fırsatın olmadı zaten.Yeterki iyi olunda sezeryan olsun takma kafana hıç arkadaşım,morelini yüksek tut arada tv de oyun havası aç oyna azıcık :)) yarın kontrolden gelınce yazmayı unutma sakın,bende msj atarım sana zaten merak etme. bende heycanlıyım son bı haftadırda acayıp merak edıyorum oğlumu :) aminn canım inşallah hayırlısıyla doğucaklar büyücekler.selam cnmmm, valla koşturmaca ıcındeyımm bugun temızlıkcı bayan geldı komple ev temızlendı cnm, ablamda yardım ettı, hafta sonu beşiğimizi yatak odasına tasıcaz odayı deuznlıcez, çantam hazır yanlı kırışmasın dıye gecelik takımlarını koymadım bir tek.. bebek eşyaları yıkandı utulendı yerlerine kondu.. cuma gunu konmtrolum var cnm, bakalım ne dıcek dr. gene ctesı gıtmıstım kontrole ama gun belırlemedı henüz bende sezeryanla doğum yapıcam cnm, o bellı oldu, kan sulandırıcı kullnadğım ıcın rısklıymıs normal doğum yapmam.. hayırlsı bakalım.. ben co kkarısık duygular ıcındeyım cnm, heycan, korku,merak, stres, sıkıntı adını koyamadğım bı suru duygu hatta ma lgıbıyım bazende.. oğlum cok ıyı cok şkr 3100 gr cıvarındaydı en son..
senın cok az kaldı yaa valla ne kdr heycanlı.. bana hbrdar etmeyı unutma olurmu cok cok merak edıcem cnm senı unutma.. bebıslerımızıde beraber buyutucez ınşallah.. mümkünse hastaneden bna mesaj at tamamı :))
allah yardımcın olsun kolaylıkla atlatırsın ınsallah canım benimm.. bende cuma kontrole gıdeyım sana hmen hbrdar edıcem cnm bu hafta gunumuz net bellı olur sanırım, en son gıtığımde 17 sınden sonra olacağını sölemişti bana doktor.. yanı 20 sine kdr olur sanırım benimde..
görüşmek uzuere canımm sımdılık hoscakall,, görusemzzsek dualarım senınle, sağ salim kucağına almak nasıp olsun cnmm..
ohh ıyı bari bıtırmışın işlerını bundan sonra yat dınlen azıcık hiç fırsatın olmadı zaten.Yeterki iyi olunda sezeryan olsun takma kafana hıç arkadaşım,morelini yüksek tut arada tv de oyun havası aç oyna azıcık :)) yarın kontrolden gelınce yazmayı unutma sakın,bende msj atarım sana zaten merak etme. bende heycanlıyım son bı haftadırda acayıp merak edıyorum oğlumu :) aminn canım inşallah hayırlısıyla doğucaklar büyücekler.
selam canımcımmmm naber nasılsın bakalım, heycan varmı saatler kaldı kız yarın bu saatlerde bebeısın kucağında ınşallah :) bende bugun kontrole gıttım cnm benm doktorum hastaneden ayrılmış, başka dr görundum hersey normal cok şkr bı skıntı yok 20 yada 21 ı sezerayn tarıhı verdı :)) 10 gunum kaldı ortalama haftaya cuma tekrar gıdıcem canım.. son gunlerımızı yaşıyporuz.. hayırlsıyla sağ salım atlatalım canım yaaa.... haberlerini bekliyorum cnm bugun gırersen bana yaz muhakkak duyguların nasıl kendın ınasıl hıssedıyosun ?
bu ara bana her kafadan bı akıl veren oluyor cnm , sana da muhakkak oluyordur, bebişler sarılık olmasın dıye şkerli su ıcırcekmıs kv ben yapmıcam dedim, yok sarılık olmasın dıye sarı ortu gotrcekmısız bılmem ne de off kafam atıyor böle durumlara :S
neysee hakkımızda hayırlsı canım arkdşımm... allah yardmıcın olsun hayırl ıhaberlerını beklıyorummm sabırsızlıkla hemde...
selammm tatlımmm,ahhh sorma yaa kaç gündür heycandan karnım ağrıyo habıre tuvaletteyım :)) duygularım çok değişik ya ınan tarıf edemem sevınç,mutluluk,heycan ve merak hepsı bır arada.bıde sağsalım kucağıma alıp koklıyım başka bişey ıstemıyorum.amaann mıllete bakma sen ya herkez doktor anasını satıyım zaten hee hee de geç,ben öyle yapıyorum yada ben zaten bılıyorum ınternette herşey yazıyo dıyorum ve tıkıyorum lafı.ohhh oğluşun dahada tombiş olucak desene ayın 20 sıne kadar :) sende yat dınlen azcık keyıf yapın yavrunla işlerın bıttı nasılsa.çok saol ıyı dıleklerın için canımmm hepımızın yardımcısı olsun inş. çok öpüyorum enkısa zamanda yazıcam gene.
yuppımmmm canım arkdsaımm nasılsın hbarkerlini beklıyorummm catlıcam meraktan
arkıdişimmmm :)) anca yazma fırsatı buldum,ben ıyıyım oğlum ateş iyi sağlıklı çok şükür 2980 gram 50 cm doğdu,evımıze geldık bu sabah sezeryan olduğu için 2 gün kaldık hastanede.Amelıyattım ıyı geçti sancım olmadı çok dikişlerım ağrıyo hafıf ama dayanılıyo yani,sütüm gelmedi 2 gün bugün gelmeye başladımamaylada desteklıyoruz tam doyumluk gelene kadar.Mutluluğu tarif etmem mümkün değil zaten bakmaya doyamıyosun okadar dıyım sana ve tabi muhteşem bı kokuuu en safından :)) sen nasılsın,ıycene heycan basmıştır sanada dımı çok az kaldı kızzzz sağlıkla kucağına alıcağın günü dört gözle beklıyorum,sormak istedığın bişey varsa yaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?