eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

ay canlarım ya :) demek 5 haftalıkken görünüyo. hadi hayırlısı ben de çok sabırsızlanıyorum :)))

Evet hatta keselerin icinde bebekler bile gorunuyo bir sekil yok ama bebek onlar:) Allah görmeyi nasip etsin herkese o an cok guzel oluyo ama hiç bitmeyecek anladım ki hep bi sonraki ani merak edicez hayat boyu simdi de kalp seslerini duyayım diye heyecanla bekliyorum :)

Ve anladım ki anne olmak cok zormus:)

aynen canım ya :)

Merhaba kızlar bende 6 eylülde öğrendim hamile olduğumu sat 8 ağustosu sabah pembemsi kan geldi adet oluyorum sandım yine üzüldüm ama akşama kadar gelmeyince şüphelendim eve giderken test aldım ve çift çizgiyi gördüm. 07 eylülde doktora gittim kan testi yaptı 230 çıktı 9 eylülde tekrar yapıldı 466 çıktı artış güzel dedi doktor yarın usg için gideceğim inş. keseyi görürüz hayırlısıyla bebişi göreceğimizi pek sanmıyorum bakalım kısmet bu arada Allah nasip ederse 2.çocuğum olacak 2 yaşında oğlum var bir tane

Hayırlı olsun:) ne guzel allah bu bebeğini de kucağına almak nasip etsin:)

hayırlı olsun sat tarihimiz aynı gün biz geçen hafta gördük keseyi bebek için erken biraz daha haftaya belki görebiliriz.

Hayırlı olsun:) ne guzel allah bu bebeğini de kucağına almak nasip etsin:)
amin canım cümlemizi

hayırlı olsun sat tarihimiz aynı gün biz geçen hafta gördük keseyi bebek için erken biraz daha haftaya belki görebiliriz.
alttan muayene ile mi gördünüz üsten göremedik çünkü biz yarın kısmetse göreceğiz.

Allah hayırlısı ve sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin çok uzun bir yol var

selam kızlar benim hcgm döllenmenin 11. günü 6.96ydı 16. günü 178 çıktı 5 günde 25 katlamış neredeyse, dr değeri beğendi bu ay 2 yumurta çatlattım acaba ikisi de döllendimi ki bu hızlı artış neye alamet kızlaaarrr:44::44::44:

Canım hayırlı olsun en basta degerler kesin sonuc vermemekte ama venim ikiz oldugunu doktor ilk degeri duyduğunda tahmin etti döllenme sonrası
14. Gun hcg 657
16. Gun hcg 1170 idi :)

Bende geldim Anneciklerimmm

09.09.2013 te hamile olduğumu öğrendim silik çizgi çıktı çok yeniydi hemen kan testi yaptırdım doğrulandı :)

yalnız doktor 1 hafta bekle dedi çünkü adetime 3 gün kala yapmıştım kese görünmeyebilirmiş şuan meleğimle doktora gideceğimiz gün bekliyoruz

merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://

not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..

Canım dış gebelikte kese rahim dışında oluşuyor diye biliyorum.senin kesen zaten gözükmüş ayrıca dış gebelikte hcg bu kadar yükselmez. İçini ferah tut ben de hala heyecanla bekliyorum salı tekrar ölçtürücem hcg mi ultrasonlada bakılacak ben de tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…